Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 27
FELIS spune:
Gand la gand, dupa ce am postat am crezut ca o sa apara mesajele unul dupa altul da a aparul al Monicai
Pai de iesit, nu stiu, ce stiu e c maine e Constantin si Elena si azi se cam serbeaza lumea... Cum soacra e Elena... cred ca ne ducem dupa-masa sa ii zice 
Sa inteleg ca puiutii se simt mai bine?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
da felis
se simt mai bine(alex zice ca nu-l mai doare delok uirechea dar cu vremea asta mi-e frica sa-l scot in parc)
asa este...si socara mea este nascuta pe 21 si o cheama si elena
...
distractie placuta tuturor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
Ma deprima vremea asta , ma trage la somn si am o stare de melanco-blegeala!
sper sa treaca!
Paul nici el nu e in elementul lui....cred ca o sa fac niste cheguri , tort nu ma bag decat la ocazii f speciale!
MONICA va invitam pe la noi , se joaca si piticii, noi la o barfa mica! nici al meu nu mai are stare in casa
..a iesit o fuga cu tac-su acum la plimbare prin cartier, dar n-or sa stea mult datorita racelii
... a tusit toata noaptea si am facut cu schimbul cu taica-su ca se trezea plangand, pana la 6 dim am stat eu, apoi Mihai, se linistea cand ne auzea glasul. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
AM uitat sa mentionez ca l-am vazut si eu pe VLadut in poze, ce bine ii sta si tuns, insa cu zulufi e un inger !!!! as vrea sa ii mai las si eu parul sa creasca insa el transpira destul de rau! ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Aime, ce bine dispus si zambaretz este Vladutz, de asta-i slabutz ca este energic. Din profil mi se pare ca seamana cu Alex al Andrei, ce zici am dreptae? Il lasati sa va pupe pe guritza ca si fimea avea tendinte daca ne-a vazut pe noi doi si i-am interzis, i-am spus ca doar tati are voie sa ma pupe asa.
Vad ca vorbitzi de vaccinul de 1 an si jumatate. Eu nu am cum sa i-l fac luna viitoare ca nu suntem in tara, de abia in Septembrie ajungem la sfarsit. In carnetul de vaccinari scrie intre 30-36 de luni ca se face si vad ca voi il faceti cam la 30 de luni. Dar si cel de 1 an a fost amanat o luna l-a facut la 13 luni. O fi chiar asa grav ca il face mai tarziu cu 2 luni? aici o sa merg cu ea in iunie dar nu as vrea sa faca aici vaccinul pentru ca sunt dozarile putin diferite, plus ca prefer sa aibe continuitate la acelasi tip de vaccin.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Helau! 
La noi e o vreme super faina,asa ca am purces dis de dimineata la plimbare. Ne-am intalnit si cu prietenul nostru Vladut.
Avem cateva poze aici
O duminica minunata tuturor! 
Miha
si Robert 
ochi_verzi spune:

La noi e innorat si parca sta sa ploua!
La pranz a fost mai frumos, asa ca am profitat si am iesit cu Diana la plimbare.
Miha, imi place grozav pozele "sunt o mica vedeta" si "doi la legatura"
Aime, am vazut si micul constructor.Aveti ajutor de nadejde!
Ioana si Monica, sanatate multa copilasilor!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
Otiliav spune:
Miha, vazut poze cu cei doi prieteni asortati si cautat in zadar poze cu burtica. Ce frumos ca aveti companie, mai vorbesc si parintzii au si piticii cu cine se juca.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Otilia,singura nu pot sa-mi fac poze la burtica.
Sotul zice ca nu se pricepe. 
Miha
si Robert 
Cecilia C spune:
Am vazut una bucata copilas dragalas, proaspat tunsulici pe nume Vladici, ha ha Aime, e un dragut Vladut asa tuns si cu ochelari de soare

Vazut si 2 bucati prietenasi dragalasi, Vladut si Robert si una mamica fericita cu 2 baieti asa frumosi, ha ha....dar tu Miha iarasi faceai poze si ne-ai lasat cu ochii in soare??? credeam ca vad si eu una burticutza frumoasa....hai arata-te, ha ha![]()

Onitza, Monica sanatate la puiuti.

Felis ce mai face Mihaita???? Il pupam dulce ca si pe mamica lui si sa stii ca tare mult mi-a placut rochita ta rosie de la botezul Deliei.

Haideti ca va invit si eu la o
maine ca ma serbez si eu, ha ha ...desi aici in tara asta nu prea simti cu adevarat sarbatorile care erau in Ro....
Pupici la toate mamicile si copilasii si La Multi Ani!!! Constantinilor si Elenelor care maine isi serbeaza ziua numelui.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada