Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am intrat sa va salut si merg la somn, ca ajunge pentru azi!
Ce s-a intamplat cu voi?Unde sunteti?
Azi ma gandeam ca iar am de citit mult, dar .......
Va si maine sper sa-mi dati de lucru.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata!
Zilele astea sunt fff ocupata/stresata/ dar am motive, nu mai stau sa le descriu ca ajung prea repede la pag 20!
AM citit pe fuga ce mai faceti voi!
DANA , scumpa mea, sunt convinsa ca este vorba de varsta dificila si ca nu e Iris mai capoasa decat alti copii, depinde de fixurile fiecaruia...ieri Paul a fost foarte agitat, abia m-am abtinut sa nu ii dau 2 perechi de palme, era si mama pe aici , care se simte rau si mi-a fost jena de ea; dar o merita are momente cand asculta de vorba buna, dar uneori nici cu ciufuleala nu merge
mey Paul nu mai vrea sub nicio forma laptele!!!!!! mai sunt copii care nu mia vor lapticul? deloc nu mai vrea, nici macar cu Nesquick...
MIHAELA MULTAM de vorbele frumoase; astept cu nerabdare materialul de pe CD; si iti mai multumesc si pt surpriza! esti tare, mi-a placut foarte tare! pupam pe Diana.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata

Am ajuns si eu la servici dupa ce am patimit ieri la coada la politie pana la 10 seara . Mi-a lovit un destept masina parcata regulamentar ,cand am venit de la piata am descoperit bucuria si a trebuit sa mergem sa dam declaratii, bla,bla.
Macar m-a lovit unul cu bun simt, mi-a lasat nr de tel, a avenit la politie si face el alergatura dupa acte.
M-am umplut de spume, erau vreo 10 accidente inaintea noastra si a durat 4 ore pana sa ne vina randul, desi lucrau 3 politisti simultan. Niste handicapati,frate. Ca sa nu mai vorbim ca erau si alti accidentati semi-analfabeti, asa incat trebuia sa li se dicteze pe silabe ca se scrie in declaratie. Ce mai, o mare porcarie. Acum trebuie sa alergam dupa astia unde are tipul asigurarea , sa reparam, etc. Nu e foarte tare busita , dar e infundata si zgariata aripa stanga spate. Exact ce-mi lipsea acum, si nevinovata...

Altfel, l-am vaccinat pe Mihnea ieri, acum se plange saracutul de durere de picior, stiu ca asa am patit si cu Bianca, vreo 2 zile a durut-o. A facut si un pic de febra , e marait si suparacios.

Try, eu sper sa continui sa fii aici alaturi de noi!Pupici baietilor tai frumosi!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Onitza,nici Robert nu mai voia lapte,de fapt lua cate 2-3 guri si gata.Asa ca am revenit la cerealele instant.Il fac un pic mai gros sa-l pot da cu lingurita.Macar asa stiu ca a papat si el ceva lapte intr-o zi.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata..chiar ca e slaba miscare pe aici...
Roserb,imi pare rau...nu atat masina cat statul la politie sa declari e de groaza....Pupici la piciorusul intepat al lui Mihnea
Eu sunt plina de nervi..am asa o stare de...nu stiu cum sa spun.Maine e ultima zi aici,ma si bucur,mi-e si teama de ce ma asteapta acolo..plus garsoniera care nu reusesc sa o vand.am parte de tot felul de handicapati,scuzati expresia.ba ca o cumpara,maine dimineata semnam,dimineata urmatoare la 7 ma suna,ca de fapt nu mai semnam.Ba ca e cu credit si astept nu stiu cat,si eu nu mai am timp...offff..m-am saturat de telefonae,vizionari.Nu reusesc deloc sa-mi fac un program cu fata ca trebuie sa astept potentiali clienti,care uneori ma anunta ca nu mai vin.offffffff..gata,mi-am varsat nervii si aici
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Eu sunt plina de nervi..am asa o stare de...nu stiu cum sa spun.Maine e ultima zi aici,ma si bucur,mi-e si teama de ce ma asteapta acolo..plus garsoniera care nu reusesc sa o vand.am parte de tot felul de handicapati,scuzati expresia.ba ca o cumpara,maine dimineata semnam,dimineata urmatoare la 7 ma suna,ca de fapt nu mai semnam.Ba ca e cu credit si astept nu stiu cat,si eu nu mai am timp...offff..m-am saturat de telefonae,vizionari.Nu reusesc deloc sa-mi fac un program cu fata ca trebuie sa astept potentiali clienti,care uneori ma anunta ca nu mai vin.offffffff..gata,mi-am varsat nervii si aici
Pupici

Nasol cu imobiliarele astea, iti doresc rabdare si nervi de otel si sa reusiti sa vindeti mai repede. Intr-adevar cu credit e mai de durata , trebuie sa astepti pana li se aproba, etc, etc.
Deci de luni esti in noul camp al muncii, brava. Sper sa fie bine si sa iti placa acolo.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si al meu a inceput cu usosre mofturele la lapte, noi am tecut pe lapte de alimentara iar, si slava domnului am scapat fara probleme de cosntipatie, dar ii dau si duphalac, l-a acceptat f bine, chiar il bea cu maaaare placere, dar doar dimineata si seara, eu ii mai dadeam si la 4-5 cand se trezea din siesta si acum il refuza cu vehementa "nu veau lapte" si gata...asta a fost 2 zile, ieri l-a vrut, sper sa-si revina, lapetele e f important ptr ei, chiar daca au crescut, eu nu ma las...perseverez...de ce nu l-ar bea si la 4 ca sera e inebunit striga "lapte, lapte"
Roxana, bravo, ati scapat de vaccin, noi suntem programati pe 25 sau 28. Bafta mey cu masina, offf, ti-e si ciuda ca e noua doar...
Andreea cunosc prin ce treci, noi am reusit in sfarsit sa terminam, am semnat ieri, da is satula pana in gat de "batut palma" si razgandit brusc. Chiar la notar odata ajunsi ma gandeam cu groaza daca se razgandesc . Bafta si nervi tari.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

credeam ca v-am stresat cu plangerile mele...
Aime,si voi va mutati in casa noua?
Roserb,...sper sa fie bine de luni.numai ca nu ne vom mai auzi zilnic,cel putin un timp..o sa-mi lipseasca rau asta.am emotii,dupa 9 ani in acelasi loc de munca..acum ma trezesc brusc intr-un loc nou,oamnei noi,sarcini de serviciu necunoscute..
Mai..la mine e mai 'tragic' ptr.ca pana pe 6 Iunie trebuie sa dau diferenta de bani la apartamentul cumparat,altfel pierd si 10.000 Euro,avansul dat la semnarea precontractului, si apartamentul......de aceea ma grabesc,de aceea nu pot accepta credit...si la toate astea e vinovat al meu sot,care,atunci cand am avut clienti inainte de Paste,mi-a zis ca ma grabesc sa o vand..acum ma grabesc eu,nu se grabesc ei!
Tipul de aseara cu garsoniera era extaziat..ba chiar a trebuit aseara sa alergam sa cautam notar la 7 seara.Normal ca nu am gasit a ramans sa semnam dimineata la 9.La 7 ma suna ca nu mai vine...motivul a fost ca cel care trebuia sa-i cumpere lui casa si de la care primise avans 2.000Euro,s-a razgandit..nu prea cred ca dupa ce dai avans 2.000Euro nu mai cumperi si iti convine sa-i pierzi...asta e..sper sa rezolv in timp util

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Andreap, te inteleg atat de bine....de trei luni jumate am apartamentul scos la vanzare si nu mai pot....vizionari peste vizionari (chiar acum m-a sunat sotul ca avem o vizionare in juma de ora) si nicio finalitate...m-am saturat pana peste cap...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetele, bafta cu apartamentele, trebuie sa rezolvati cumva.
Aime, bafta in continuare sa va mutati repede in casuta!
Eu sunt acasa ca sunt bolnava, ma doare ochiul/urechea am palpitatii si mi-e cam frig, mi-a fost si greata de dimineata . Am luat un paracetamol si sper sa imi revin. Maine dimineata trebuie sa fiu fresh ca plecam in excursie.
Miha, ce mai face burtica?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput