Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
ochi_verzi spune:
fetelor!
Am intrat de la scoala(am 10 min libere),am citit pe diagonala... mai citesc cand ajung acasa.
Saptamana asta am perfectionare "CONSILIERE SI ORIENTARE" si sunt tot pe fuga.Noroc ca sta dadaca cu Diana si pe la 16 ajunge mama mea.
Va
!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
raluca.gabriela spune:
Hop si noi
... Ne mai cunoasteti? 
In ultimul timp abia am mai stiut sa respir, e naspa sa promovezi, n-ai timp nici sa mori
...
Am apucat, insa, din fuga calului, sa vad poze de copii mari si frumosi (noroc ca scrie pe ele ale cui sunt, ca eu una nu-i mai recunosc
) si sa citesc cate un pic, cat sa ma asigur ca acum suntem relativ bine cu totii
...
Am sa postez si eu poze cu Maria mea, care ieri a implinit doi ani si 5 luni. Pna atunci, insa, 2 povesti mici de rasu'-plansu'...
Maria este, in ultimul timp, fascinata de biserici
: daca trecem pe langa una in drumul nostru vrea musai sa mearga "acasa la doamne-doamne", se inchina la toate crucile de pe malul lacului IOR si, pentru ca a trebuit sa o car dupa mine la un parastas, a inteles ca oamenii care nu mai exista si pe care nu-i mai vedem s-au dus la doamne-doamne
.
1. In acest context, Maria afla saptamana trecuta ca Ion (Nonon), un vecin pe care tata il vizita frecvent (treburi administrative) si care o adora, ii trimitea cadouri si o lasa sa se smotoceasca cu Perla (Pella), catelusa lui, a murit
. Aseara statea cuminte pe covor si discuta cu bunicu' (biditu):
- ce faci, biditu?
- lucrez ceva, Maria.
- of, biditu nu merge la Nonon...
- Nu Maria, nu mai merg la Nonon...
(dupa o clipa de tacere):
- Biditu, Nonon a muiit dar Pella nu muiit. Hai la Pella, biditu... ![]()
2. Saptamana trecuta Maria a fost la curte, la Brasov, cu mama. Marti dimineata au gasit pe jos un pui de vrabie mort
. Mama, ca sa scoata ceva bun din situatia si asa urata, ii explica Mariei: puiul a murit pt ca s-a urcat pe geam si acum mama lui plange. Tu sa nu te sui pe geam, ca o sa planga mami 
... Dupa 5 zile ne intalnim la Brasov, Maria ma pupa si apoi brusc, ca trezita din somn, ma ia de mana, ma duce la locul unde gasise puiul si-mi zice serioasa:
- mami, nu plange, Maiia nu pe geam, Maiia nu moaie... 
onitza spune:
RALUCA felicitari pentru promovare! probabil ca ti-e greu acum dar te vei obisnui si iti va aduce multe satisfactii!!
MAria e atat de dulce cu comentariile ei de te da pe spate, cum le gandeste ea, scumpa! deja constientizeaza ca atunci cand cineva moare se duce la Doamne Doamne???
mey aveti fetita mareeee! abia astept sa mai vad poze cu Maria! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ad_rianna spune:
raluca nu ar trebui sa fie poze in albumul "POZE NOI" ? ca eu nu vad nimik. pupici mamarutei
si sanatate multa bolnaviorilor. si tie andreea . uff nu se mai termina si la tine problemele?
ai mei au ajuns la performanta de a-si spune tot numele. adica bianca zice ca o cheama "bibi chisina bianca" (asa de frumos si corect zice bianca
) iar tudor zice "dudol andei duda"
. atata m-am chinuit cu ei sa nu mai zica "duda" in loc de tudor, dar...n-am cu cine 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Raluca,mai traiesti..
Pupam Mamarutza isteata si frumoasa.Din pacate,pozele eu nu le vad!
Si tot din pacate,nici eu nu voi mai scrie ceva timp de acum incolo,mai exact de luni de cand merg la noul job
..cel putin pana se mai invecheste scaunul
sau pana-mi iau calculator acasa.
asa ca profit cat pot acum![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Fetelor eu iar sunt foarte suparata pe Iris.
Este din nou intr-o perioada foarte proasta, este super nervoasa si agitata, si face "n" rautati pe zi.
Nu stiu ce sa mai fac, uneroi devine violenta, mai ales cand nu poate sa faca ce vrea, in sensul ca eu ma opun vehement.
Deja simt ca o iau eu razna si probabil voi avea in curand nevoie de medicamente de calmare.
Nu stiu de ce, ma gandesc ca poate faptul ca nu mai are suzeta... desi nu mi-o cere, pare ca a uitat de ea, dar probabil se simte precum un fumator la care brusc ii iei tigarile. Diferentza e ca un adult are totusi un dram de autocontrol iar copilu' de 2.5 ani nu.
Nu vrea sa asculte nimic si de nimeni. Daca isi pune ceva in cap si eu o opresc devine isterica. Urla, da din picioare, scote limba (nu pot sa inteleg de unde a invatat asta, ca nu a vazut pe nimeni).
Are tot felul de reactii care ma infurie la maxim.
Azi noapte a visat ceva urat cred, fiindca s-a trezit tipand... suzeta 'de calmare' n-o mai are... iar pe mine si pe taica-sau ne respingea... mie mi-a tras cateva picioare in piept de am simtit sageti de durere, mi-a sarit si somnul la ora 3... am iesit din camera ei trantind usa de nervi. Noroc ca a fost mai calm Mircea. Si dupa vreo 2 ore a reusit s-o adoarma din nou.
Pe mine ma oboseste noul program, faptul ca la 7 dimineatza trebuie sa fiu la servici ma streseaza. La 6.30 as dormi pe rupte, de-abia imi dezlipesc ochii. Sper sa ma obisnuiesc odata cu orele astea...
Mi-e si groaza sa merg acasa... ca stiu ca ajung si incepe maica-mea sa-mi insire toate tampeniile pe care le face peste zi, ca n-o asculta, ca-i raspunde inapoi...iese din casa si pleaca in gradina de capul ei si nu vine cand e chemata... etc.
Nu stiu ce e cu ea...nu am lasat-o intr-un mediu strain (noi oricum stateam peste zi la mama), cu mama iarasi e foarte obisnuita.
Oare sunt firesti crizele astea?
nu stiu efectiv ce sa fac, dar, evident cu ceai de tei si vorbe bune nu merge.
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by andreap
.Eu una snt bine cu burta,in schimb cred ca de la raceala aia din Aprilie m-am ales cu o rinita alergica sau ceva in genul asta,sau chiar sinuzita mea face pe nebuna,pentru ca am nasul infundat mereu,stau numai cu picaturi.Aseara am incercat si niste inhalatii,mi-a fost mai bine pentru scurt timp,dimineata in schimb nu mai puteam respira deloc pe nas..probabil e racoare inca in casa,de la aburul ar trebui sa-mi bag capul cu totul sub perna..ei,asta e...vad eu ce fac.Sincer m-am saturat sa ma tot 'plang',dar efectiv in ultima vreme numai vesti din astea am.
bine ai venit in club...
si eu la fel, cu un picior in groapa
...mey si am niste dureri in oasele capului (maxilare)...

la mine e deja cronic...de 4 ani, da in uultimul timp parca ma deranjeaza din ce in ce mai tare

tot timpul bolnava...
aaa...si ma ma doare si urechea dreapta nu-sh di ce motiv , ca cica nu am nimic (mi-au cofirmat 3 medici)

o iau razna rau...

mamica de David rupe lemne(1 dec. 04)
Otiliav spune:
Dana, avea si suzeta rosul ei de calmare. Ca dupa ce ca sunt pline de energie, mai sunt si impulsive si incapatanate sagetatoarele astea mici. Ana este tare suparata ca nu o mai las sa bage degetul in gura si imi spune rautati de genul "Ana vrea sa bata mami", "Ana vrea sa faca pipi pe ea, nu la baie", un fel de Gica-contra nu-i convine nimic daca ii fac morala. Am constat ca la ea cel mai bine sa fie toata ziua afara, sa se joace sa oboseasca, sa-si consume energia ca altfel nu se mai poate ii vin numai idei de prostoare in cap si diverse rautati.
Insa de cand are partener de joaca ziua intelege ca la baie, la papa se sta la coada si a invatat ca nu mai este ea centrul atentiei ca mai exista un copilas care are si el nevoi.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Oti, sa stii ca ma gandeam si eu ca poate anturajul, viatza la comun cu alti copii ar mai taia din obrazniciile ei si impresia ca tot ce vrea ea are intaietate.. Dar nu pot inca s-o duc la gradinitza. N-o ia nimeni cu pampers, sau o ia si nu o schimba cu orele. Risc o infectie urinara pe langa altele pe care le poate face la gradi (ma refer la enterocolite si enteroviroze).
Am observat ca degeaba strig la ea sau ii dau peste fund, ca nu obtin nimic bun. Partea proasta e ca nici cu vorbe bune nu rezolv nimic. Parca nici nu ma aude. E asa de preocupata de ceea ce are ea in minte, incat ma ignora. Nu numai pe mine, pe toti cei care ne ocupam de ea.
nu-mi vine sa cred ca un copil atat de mic poate fi asa de problematic. Mama imi spunea ca eu si sora-mea la un loc eram de 10 ori mai cuminti decat Iris.
Nu stiu, e ceva din ea... agresivitatea asta si incapatanarea...
Tare as vrea sa stiu cum sa fac sa pot ajunge la mintea ei. Sa stiu sa procedez cum trebuie ca sa obtin ceva de la ea.