Despre cuptorul cu microunde!
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Bezele???
Mie nu-mi vine sa cred cand va aud ca gatiti la microunde. Eu in afara de incalzit, dezghetat, incalzit o cana cu apa pentru un ness si popcorn nu-l folosesc. Dar bezelele nu mi-au iesit niciodata la cuptorul clasic si as fi curiasa sa aflu cum faci tu, Tumpi, bezele la microunde?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
tumpi spune:
Bey Adroixo, ce intrasi aici, ca dupa dai vina pe mine ca din cauza mea ai nascut mai devreme![]()
Da bezele la micro, ies, eu am facut un blat din bezea,ca aveam 2 de facut si am zis sa-mi incerc norocul.Da daca intr-un cuptor normal tb sa ti bezeaua cam 1 1/5, in micro la putere max se fac in max 3-4 min.
Daca nu va iei sa nu dati vine pe mine dupa ![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
kitzy spune:
Eu una nu ma vad fara cuptorul cu microunde![]()
De gatit nu gatesc in el, dar incalzesc multe chestii care pe foc nu se incalzesc uniform si bineinteles il mai folosesc pt popcorn.
cristina22 spune:
de microunde, chiar nu m-as putea lipsi!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
ache spune:
lamuriti-ma si pe mine cum e cu popcorn-ul la microunde...please
ca nu mai am cartea lui si nu ma prind ce si cum 
anca
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by ache
lamuriti-ma si pe mine cum e cu popcorn-ul la microunde...please
ca nu mai am cartea lui si nu ma prind ce si cum
anca
Se gaseste in pungi speciale pentru micorunde. Scrie pe punga ca e special pentru microunde.
Codruta &
Petra Alexandra asa crestem noi
liliac1 spune:
Nici eu nu ma vad fara cuptorasul meu drag. N-am gatit niciodata, dar il folosesc pentru incalzit, decongelat, facut pop-corn sau cartofi copti. Are functii predefinite, butoanele imi indica clar ce tre sa "apas" si eu doar ma conformez.
Ideea cu bezelele e superfaina ![]()
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
mihuta spune:
eu iti recomand unul cat mai simplu, pentru ca vei sfarsii ca mai toata lumea folosindu-l la decongelat, incalzit (ideal de ex pentru piure), facut mamaliga, popcorn si sandwichuri calde.
12s +
Sophia 80%
kitzy spune:
Eu nu-l folosesc la decongelat doar daca am ceva urgent de gatit. Ce e congelat las afara la dezghetat de seara pe dimineata.
Ache este popcorn special pt microunde si pe pachet scrie tot ce trebuie sa faci![]()