cand cititi despre cocaina va vine sa radeti?

cand cititi despre cocaina va vine sa radeti? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

buna ziua!

nu stiu cine este moderator la generale.... in orice caz este cineva care deja nici nu-mi mai citeste mesajele... vede ca-i de la ardeiash: si gata.... le muta la un ochi vanat!!
mi s-a mai intamplat si cu alte subiecte sa fie mutate in locuri nejustificate.. insa acum a fost mutat in timp record: cred ca nici-un minut n-a durat de cand l-am scris si a fost mutat .... pentru mine asta-nseamna ca nici macar nu a fost citit... ci doar mutat..

acum spuneti si domniile voastre : asta-i subiect de ras si de citit langa bancuri?: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99450

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

acel forum este inca o jumatate de titulatura pe care ai omis-o: un ochi plange.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vad...
insa cred ca era interesant de citit la generale... sau intr-o cu totul alta parte .... mai degraba. nu credeti?
in nici-un caz prinre bancuri... parerea mea...
ideea era ca persoana ce a mutat subiectul .. n-a apucat sa vada despre ce este vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

of.. nu reusisem sa-mi termin mesajul....

si alta idee era ca... definitia forumului in cauza... este:

Un ochi rade, unul e vanat ...
Bancuri, glume, glumite, tratative

deci oricum nu are ce sa caute acolo... poate cineva o sa-l scoata si o sa -l plaseze.. unde e mai bine.... si unde poat e fii luat in serios ... si subiect de discutie ...
multumsc..

Mergi la inceput