Giany sa "agati" una in discoteca nu presupune neaparat sa ii spui ca o iubesti. Asa asa ca fapt divers insa nu iti dau eu lectii acum de agatat.
In concluzie rau ca ai inselat si mai rau ca ai facut-o cu prostituate.
Si te rugam noi lasa-ne forumul in pace si nu-l inchide promitem ca nu te mai suparam.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
hehehe... Si zi, i-ai dat un test?! Bestiala faza asta... Hai, nu te supara, ca suntem intre prieteni. Un test de anduranta? Ce ai testat?
Nu e urma de aroganta in intrebarea mea. Oamenii sunt fascinanti. Te rog raspunde-mi.
De orgoliu...Giany, prietene, orgoliul e dovada de prostie. Orgoliul e un mare gol cu pretentii. Cred ca nu identifici bine problema prietenei tale. Dupa cum ``o impresie prea buna despre sine`` inseamna de fapt un complex(o impresie proasta despre sine)- asta ar putea sa-ti foloseasca sa stii-.
``Corpul tau trebue sa aibe niste efecte chimice``...corect...si sanatos. Efectele chimice cred ca se puteau decela la fata aia imediat dupa ce s-a consumat fapta... ``asta nu combate faptul ca o iubesc``... Nu, efectele chimice ale corpului tau nu dezbat/combat nimic. Confirma ca traiesti. Daca vrei sa zici ca nu-ti poti stapani instinctele/libidoul urias :)... asta e alta chestie... Nu abordez subiectul asta cu toate ca ar fi amuzant si ma tenteaza...
A propos, nu mi-ai raspuns la nici o intrebare.
nume