Informatii utile Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
quote:
Originally posted by gabiu
mamacita, multumesc de lamuriri
Eu vin oricum azi in C-ta si voi vedea daca raman sa nasc joi sau nu. Rezolvarea mi-a spus-o Dantes deja, e vorba de acel contract cu spitalul, pentru care a facut demersurile necesare si urmeaza sa-l perfecteze.
O alta rezolvare este infiintarea unei clinici private la care am inteles ca au aderat mai multi medici, clinica pentru care se pare ca s-au obtinut ceva aprobari si e pe cale sa se construiasca. Asa ca bb2 ( daca va fi sa fie ) se va naste in regim privat
Multumesc oricum si poate ne vedem la spital. Desi am tinut mortis sa-mi fi anestezist la nastere, iata ca nici nu pot sa spun daca nasc maine sau nu, asa ca ................
Va pup pe toate, tineti-mi pumnii
gabi38+
Clinica privata,la care se pare ca voi lucra si eu
Din pacate,nu ma apuc sa-ti promit nimic fara baza,caci maine am cabinet dupa-amiaza,iar poimaine sunt de garda,dar nu mai e Dantes.Daca insa te cheama la ora 13,cand preiau ei garda[la noi incepe cu o ora mai tarziu],eu sunt in spital si ma suni si iti dau anestezie fara probleme.Mobilul meu e pe lista deja.Iti tin pumnii;e ca la o nunta-adica nu iese totul conform planurilor,pe moment te agita treaba asta,dar experienta ramane memorabila
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by mav
mamacita, e tare trist ce se intampla la voi la spital.... Dar daca medicii angajati acolo nu iau atitudine, ce-ar trebui sa facem noi, din afara, care oricum nu stim cum merg treburile in interiorul sistemului?! Daca stii cum te putem ajuta, mai bine ne spui tu, noi te sustinem!
Mav,in primul rand ma bucur ca ati scapat cu bine din aceasta experienta trista,care sper sa nu se mai repete.Ce mi-ai povestit de dr.Sora m-a lasat masca,deoarece este bine cotat intre pediatri;adica si daca nu "citea"streptococul,dar deshidratarea apare la orice examinare simpla.sau poate a survenit ulterior?Oricum,ce sa mai despicam firul,slava Domnului ca s-a terminat!!!
Cat despre situatia din spital,sa nu ajungem la vesnicul si omniprezentul"doctorii sunt de vina pentru toate relele"
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Mamacita, sincer iti spun, cei care lucreaza acolo si isi fac treaba au toata admiratia mea, sa fie profesionisti in conditiile jalnice care sunt. Tu cand urmeaza sa nasti?
Multumesc,asa este,e groaznic sa profesezi in asemenea conditii,o mai iei si razna,chiar daca ai suflet bun...
Dpn este 1 sept,deci undeva la sfarsitul lui august ar trebui sa se intample

Alexandru,soarele nostru
AngeliquedeS spune:
Mamacita, tu cand nasti? Stii ce mult imi doream sa te am alaturi cand va veni momentul insa se pare ca nu voi putea avea norocul asta fiindca si tu vei fi proaspata mamica.
EDIT: Acum am vazut postarea ta. Deci trebuie sa ma resemnez...
Pupici,
Angelique
7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
ege spune:
gabiu,nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
maria08 spune:
Buna dimineata!
Angelique: Pup burticoasa!
(sa nu te superi ca spun asa).Sa stii ca te admir pentru felul cum vezi lucrurile.....ma refer la explicatia pe care ai dat-o in legatura cu fericirea pe care o "afisezi" sau nu in postarile tale! Esti deosebita!! Sa ai grija de bb si de tine!
Mav: Ma bucur ca Sebi e bine acum! Doamne, prin cate mai trece o mama!
Gabiu: O nastere usoara si un bb sanatos! Te asteptam cu detalii despre marele eveniment!Sa fii puternica!
Ioana, Cornelia: Tinem pumnii!!! Sa va intoarceti 
de acolo!

Mamacita: Ce repede a trecut timpul.....in septembrie nasti....sper ca pana raman eu insarcinata sa te intorci la munca!![]()
O sarcina usoara in continuare!!
Fetelor, mai merge cineva maine la Lutescu?
Va pup!
maria08 spune:
Tot eu......
Intrebasem si eu ( cu ceva timp in urma) daca stie cineva de reusite ale dr. Lutescu prin inseminare?? Cunoasteti pe cineva? Ma tot bate gandul sa incerc, dar....
AngeliquedeS spune:
Maria, multumesc foarte mult pentru toate cuvintele tale frumoase.
Eu merg la doamna Lutzescu pe 16, la ora 16.30.
Eu stiu o reusita a doamnei Lutzescu prin inseminare, indirect, adica e vorba de o prietena de-a unei colege de munca, asadar nu stiu amanunte si nici nu te pot pune in legatura cu ea, din pacate. Dar are bebe din inseminare cu dna Lutzescu.
Pup fetele!!
Pupici,
Angelique
7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Maria, eu am azi programare la dna dr Lutescu.
Verisoara mea a reusit natural, dar dupa a2a inseminare cu dansa . Nu stiu daca mai conteaza , dar eu cred ca si tratamentul a ajutat-o sa ramana natural dupa inseminare .
Andicu
31+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
flisa spune:
Fetelor, bine v-am regasit!
Am cam lipsit de pe aici pt ca am avut botezul bebelului apoi am fugit la munte cateva zile si iata ca gasesc vesti f bune - AngeliquedeS, FELICITARI SI SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA !
iar pentru Ioana si Cornelia, sa va intoarceti cu burtica!
madaluta, iti trimit PM cu nr dr Malcea.