Informatii utile Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 3
madaluta spune:
angelique: imi amintesc de discutia noastra cand ati venit la mine la maternitate, in care va povesteam k mi se parea k tuturor din jurul meu li se intampla minuni, numai mie nu....Si intr-o zi, mi s-a intamplat si mie....Acum si tie.... E minunat, nu?
Din calculele mele vei fi o mamica de decembrie nu??? Poate chiar 14 decembrie...cine stie...
Te pop si iti doresc sarcina usoara. Nu ezita sa ma intrebi ceva dc ai nevoie...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Mada, sa stii ca a fost o minue. Si s-a intamplat atunci cand ma asteptam mai putin.
Merdan si Numeioana,v-am trimis PM.
Ce mai stiti de Cornelia si Ioana?
Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Mare, Munte
lulu77 spune:
Angeliquedes ,felicitari inca odata !
Nu stiu daca iti mai aduci aminte ,am mai scris pe forum , si in special tie ,ca se intampla minuni atunci cand nu te astepti ,asa cum s-a intamplat si in cazul meu !
Iti spun sincer ,ma bucur enorm de mult pentru tine , imi aduc aminte de mine acum ceva timp cand "INCA" nu realizam ca EU SUNT INSARCINATA!
Acum sa iti ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara ,de un bebe sanatos si noroc !
Hai ca la anul , in vara urmatoare mergem cu bebei in gasca la plaja!
Si paote minunile vor continua si cu restul fetelor ,sa marim listuta de burticoase!
23+ si 4 zile cu LUCA GABRIEL la purtator!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
criss_2081 spune:
angeligue, poti sa-mi trimiti si mie numele dr.homeopat din bucuresti, vreau si eu sa ajung la ea.multumesc mult
eu de pe 1 mai seara am ramas singurica, a plecat sotiorul meu pt.6 luni si sunt trista, trista, nu pot sa reactionez la nimic, mi-am propus ca in aceste 6 luni sa fac toate investigatiile posibile.
madaluta spune:
am gasit la fiv postarea corneliei de aseara:
"buna fetelor
eu maine incep stimularea,si ioana maine are punctia
suntem bine,szeged-ul este superb,ne plimbam,am fost si la restaurantul cu ciorba de peste mmmmm
o sa va mai scriem
va pupam pe toate "
eu cred k au nevoie si de sustinerea noastra, dar mai ales de rugaciunile noastre:
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
lulu77 spune:
Ioana si cornelia sa veniti ne rugam pentru voi!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
angelique: zi-ne mai multe despre cum te simti, despre emotii,despre simptomele de graviduta...impartaseste fericirea cu noi....
Nu simt exaltarea din mesajele tale...hei... ESTI GRAVIDUTA....realizezi??
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
lulu77 spune:
Da Angeliguedes , povesteste-ne !
Hai ,imposibil deja sa nu ai planuri ,vise !
Eu stiu cum faceam eu la inceput ,ce emotii aveam ,tremuram toata, acum m-am mai obisnuit ,doar cand suteaza in ficatii mei copkilu' il cert si ii zic ca abia astept "sa iasa" de la caldura si vede el smotoceala!
23+ si 4 zile cu LUCA GABRIEL la purtator!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by madaluta
angelique: zi-ne mai multe despre cum te simti, despre emotii,despre simptomele de graviduta...impartaseste fericirea cu noi....
Nu simt exaltarea din mesajele tale...hei... ESTI GRAVIDUTA....realizezi??
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
fetelor, sincer va spun ca inca nu realizez. In plus imi e groaznic de teama sa nu se intample ceva si sa nu se spulbere totul ca un fum. Stiu ca pana la urma tot cum va vrea Dumnezeu va fi, ca nimic nu e intamplator si totul are un rost in lumea asta si mai ales sunt convinsa ca tot raul e spre bine, chiar daca in momentul in care se intampla nu realizam acest lucru.
Sunt prosteste mandra de mine, asta trebuie sa recunosc . Imi e foarte greu sa vin cu amanunte despre cum ma simt, ce fericita sunt, fiindca ma doare sufletul cand ma gandesc la celelalte fete care asteapta acest moment si eu le invart cutitul in rana.
Imi aduc aminte cand povestea cate o fata aici in culmea bucuriei ca este insarcinata, ma bucuram din tot sufletul pentru ea dar in sinea mea nu puteam sa nu sufar si sa ma gandesc de ce numai ea, si nu si eu??? Eu de ce sa nu fiu? Asa ca de aceea m-am pastrat in limite restranse, din respect pentru celelalte fete care continua lupta. De aceea nu ati distins foarte clar entuziasmul in postarile mele fiindca stiu ce inseamna sa anunte rand pe rand, zeci de fete ca sunt insarcinate si tu.... nu. Da, sunt fericita, cuvintele au o slaa conotatie fata de ceea ce simt. Ma uit in oglinda si realizez ca niciodata nu am fost atat de frumoasa ca acum. Si ma rog la Dumnezeu sa nu mi se ia aceasta bucurie, sa fie sanatos, si noi sa ne bucuram de bebe.
Chriss, pe dr. homeopata de la Bucuresti o cheama Vladutu Luminita si are nr de tel 0721205050 si are cabinetul in Militari, strada Cetatea de Balta, in apartamentul ei care nu este prea stralucit si nici prea curat insa ea e un medic foarte bun, am aflat recomandari din foarte multe parti si cel mai greu a atarnat bineinteles recomandarea lui Tutunaru.
Despre simptome, ce sa va spun: sanii ma dureau foarte rau si s-au marit - asta e un lucru ff bun - si de ieri am inceput sa simt o usoara greata seara si dimineata. problema e ca daca ar fi dupa mine nu as manca nimic, dar NIMIC. Cand ma gandesc la dulciuri, imi vine sa vars si inghetata care era moartea mea, nu o pot suporta. Nu as manca nimic, repet. Incerc insa sa mananc sanatos, fructe si legume, acum stau cu bolul de salata langa mine si ma rog sa se manance singur. Nu ma atrage nimic, toata lumea e in jurul meu, ma cocoloseste, ma intreaba ce imi doresc, eu nimic. In schimb beau intentionat foarte multa apa.
Cam astea ar fi in mare.
Ma rog pe Ioana si Cornelia sa vina gravidute! Nimic nu imi doresc mai mult decat sa maresc lista gravidutelor.
Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Mare, Munte
lulu77 spune:
Da, sunt fericita, cuvintele au o slaa conotatie fata de ceea ce simt. Ma uit in oglinda si realizez ca niciodata nu am fost atat de frumoasa ca acum. Si ma rog la Dumnezeu sa nu mi se ia aceasta bucurie, sa fie sanatos, si noi sa ne bucuram de bebe.
Deci m-ai emotionat ...pana la lacrimi !
23+si 4 zile cu LUCA GABRIEL la purtator!