Informatii utile Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 19
mav spune:
maria, Doamne ajuta!!!!!!!!!
Cand anume aseara ai fost la dr? Am fost si eu la dna L., am ajuns pe la 19,30, am plecat si am revenit pe la 20,30.... si in fine... am intrat la d-na dr la ora 22. A fost foarte-foarte draguta ca m-a primit si s-a purtat foarte frumos cu mine. Vestile nu sunt bune, dar pe moment nu sunt in stare sa va mai povestesc (am mai scris la alte subiecte). Trebuie sa mai asteptam 7-10 zile, sa vedem daca sarcina evolueaza. Eram cu moralul la pamant (e putin spus), insa am vorbit azi la telefon cu mamacita si m-a incurajat mult cu ceea ce mi-a povestit si mi-am recapatat speranta ca va fi bine! trebuie sa fie bine!
Madaluta.... multumesc pt aprecieri! Voi sunteti mai frumosi decat noi! Azi am varsat pt prima data.... nu stiu daca de la sarcina sau daca de la frica/panica sau daca... de la Duphaston-ul pe care am inceput sa-l iau de aseara.....
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maria08 spune:
Mav: Eu am ajuns la d-na dr. pe la 19,15 si am plecat pe la 21,15......sunt blonda si aveam parul prins, cu sandale si geanta rosii si stateam chiar langa usa de la asistenta. Tu ai venit cumva cu Sebi si cu sotul? Aveai o fusta lunga cumva?
Ai dreptate, trebuie sa fie bine!!! Incearca sa gandesti pozitiv, TREBUIE!!! Totul va fi bine!!
Multumesc pentru incurajare!
madaluta spune:
mav:cred k la ora asta ai luat deja rezultatul BHCG-ului..cum este??? Sper k doar este prematur pt a vedea embrionul..
Eu am patit cam la fel. am trecut mai intai prin teama de a nu fi extrauterina. N-a fost.Apoi n-a vazut embrionul..si 2 sapt am stat cu frica sa nu fie mola..desi BHCG-ul s-a dublat la 2 zile...N-a fost nici mola..a fost un bebic mare si frumos care a vrut sa vina la mine...Asa va fi si la tine, vei vedea...o fetita micuta si gingasa..care nu se lasa vazuta prea usor. iar greturile mi se par normale unei sarcini viabile, nicidecum Duphastonului...Eu am luat duphaston f mult timp si nu numai cat eram insarcinata si nu mi-a produs nicio greata, d-apai voma...??...asa k fruntea sus..si la cat mai multe greturi...
Maria:bravo...iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine..dar nu fi dezamagita pea rau dc nu va fi..Important e k incerci.....Doamne ajuta
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
mav:doamna lutescu mi-a dat concediu medical ori de cate ori i-am cerut si am crezut eu k am nevoie si k nu pot merge la serviciu...Cel putin pana la 15 sapt( cand era pericolul mai mare de avort spontan) am stat numai acasa, chiar dc dansa imi spunea k nu crede sa am probleme...Am vrut sa fiu sigura si dansa nu s-a impotrivit...Mai ales k ai antecedente ai putea vb sa-ti dea, acum pana trec problemele...
Madalina +
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
maria08 spune:
Tot eu......dar cu o alta problema.....
Vreau sa angajez 2 fete la birou, imi puteti recomanda pe cineva? Nu trebuie cine stie ce experienta , doar sa fie disponibile sa invete.....eventual cineva care sa stie si contabilitate primara......
Stiu ca sunt off topic......rog moderatorii sa ma ierte!!
madaluta spune:
quote:
Vreau sa angajez 2 fete la birou, imi puteti recomanda pe cineva? Nu trebuie cine stie ce experienta , doar sa fie disponibile sa invete.....eventual cineva care sa stie si contabilitate primara......
maria 08:daca nu aveam bb mic..eu veneam...k si asa voiam sa plec din invatamant de mult timp...poate mai faci angajari si peste vreun an jumate...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Dragelor, n-am putut sta sa astept aiurea.... si am fost la echo la dna dr Ciufu si surpriza placuta: am vazut embrionul... care pulsa (doar cu 129bpm... nu stiu daca este suficient pt o sarcina de 5 sapt si 5 zile, dar e f important ca are activitate cardiaca si este >80bpm)!!!!!! Din pacate, o problema tot exista.... si s-a vazut si aseara, si azi: un hematom decidual.... Mi-a explicat dr Ciufu ca practic sarcina pare sa fie desprinsa 40% (sau ca nu s-a fixat foarte bine) si ca este posibil s-o pierd, dar ca sunt si sanse sa se fixeze, cu tratament de sustinere (Doamne ajuta!). Daca era desprinsa pe 70% din suprafata, era compromisa.
Deci, avem sanse sa mergem inainte, recomandarea a fost: tratament de sustinere si stat la pat!
....Am vorbit cu dr Tutunaru si mi-a zis sa fac 1 Pregnyl de 5000 unitati si ma primeste vineri la consultatie.
Va rog mult, rugati-va si pt noi!!!!!!!!!!
Maria, da (noi 3 eram
), te-am vazut cand ieseai din cabinet. Nu ti-am retinut fata si coafura (eram prea amarata sa ma uit la lumea din jur...), dar ti-am remarcat pantofii rosii (ca-mi place rosul)!!!!!
Tare m-as bucura sa vii la noi cu cele mai bune vesti!!!!!!!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Fetelor, o pup din nou pe Mav, am vorbit la telefon cu ea si ma rog pentru ea si pentru bebe din burtica care se lupta pentru viata.
Sunt foarte intoarsa pe dos pentru ce li s-a intamplat fetelor, deja sunt trei fete care au pierdut sarcina la mamici de Ianuarie februarie si mi se rupe sufletul... Cel putin Bubu, cu care am fost impreuna la Endometru, nu mai pot de durere. Si nu pot sa cred cum de se poate intampla sa moara un bebe pur si simplu, fara simptome, fara nimic, pur si simplu sa mergi la eco, totul sa fie bine, sa ii auzi inimioara si pe urma peste o luna sa mergi iar la eco si sa nu mai fie bebe, sa se opreasca asa din evolutie. Eu am fost sigura ca atata timp cat nu sunt sangerari sau dureri, totul e ok...
Si uite ca se poate si asa.
Eu am programare la dna Lutzescu pe 23 iunie la ora 9 dimineata, mai merge cineva? Eu o sa raman la dumneaei, pentru ca oricum nu imi surade nici o alta alternativa. pana in momentul de fata nu am nimic sa ii reprosez. Sper sa raman la aceeasi parere si pe mai departe.
Mamacita, la noi nu mai vii?
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
madaluta spune:
mav: doamne ajuta k totul sa fie bine pana la urma, dar ma intreb de ce Tutunaru nu ti-a dat intreg tratamentul lui de sustinere? eu l-am urmat si mi-a prins foarte bine...Sa ai incredere in el...
totusi, nu iei nici macar utogestan? Eu am luat pana la 15 sapt cate un pumn de pastile+pregnylul la 3 zile. dar pt k vei merge vineri la el, de-asta nu ti-a dat mai multe probabil....
sa ai mare grija la drum si la zduncinari...
Si ca o incurajare,am o cunostinta care a avut placenta dezlipita mult timp si sangerari cateva luni..si acum are o frumusete de fetita..Oricum doamne Doamne este cel care decide. Sebi ar trebui sa se roage cel mai mult, caci el este un suflet pur si poate il asculta DD...oricum ne rugam si noi...
angelique:grijile pe care le aveai inainte de a fi insarcinata sunt minore pe lanaga toate cate te asteapta in sarcina si apoi...Ne bucuram k depasim o etapa, dar nu realizam k urmeaza alta...Sa nu mai pui prea mult la suflet durerea sarcinilor pierdut, caci iti faci tie rau...Asa se intampla uneori si nu se prea poate face nimic...vei mai auzi si alte povesti si mai triste pe parcursul odiseei..., dar trebuie sa fii curajoasa si sa te rogi la dumnezeu sa nu ti se intample tie...Iti trebuie o doza de egoism...
Madalina +
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,