Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 30
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by ses
Saru'mana! La fel si voua !
Dar tot nu mi-a raspuns nimeni daca iti poti vopsi parul pe timpul sarcinii...
ses15+
Mamica de baiat
Ses, citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=503" target="_blank">aici. Parerile sunt impartite. In testele efectuate pe soareci s-a demonstrat ca anunite substante trec prin piele in sange si pot ajunge in placenta. Eu am preferat sa nu folosesc vopsea. Daca nu rezisti fara deloc, poti incerca cele de plante si henna, nu stiu cat de bune sunt. Eu am parul f scurt si nu il mai vopsesc de ceva vreme.
EDIT: acum am vazut ca ti-au raspuns fetele, inclusiv Nana ti-a dat acelasi link
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
danuta36 spune:
Buna fetelor!(eu cred ca sunt cea mai mare de pe aici-ca varsta)
SIM,doar o dozare pana in sapt.22?Pai mie mi-au spus sa-mi fac in fiecare luna,dar eu am fost o data in sapt.8 si a doua oara,ieri.Nu m-am dus mai des de groaza ca nu-mi vad astia venele,si-mi iau sange de unde nici nu te gandesti-ex. de langa incheietura mainii stangi.
RALUCA,si eu sper sa nu am probleme si sa nu creasca nr.de anticorpi.Dar despre acel vaccin care se face dupa prima nastere stiai?Eu n-am aflat decat tarziu,dar daca il faceam dupa ce am pierdut cealalta sarcina,azi stateam linistita in privinta Rh-ului.
MIHA-JOJO,cred ca nu ai citit primul meu mesaj,in care spuneam ca am pierdut o sarcina in 2004.Atunci mi-a fost bine pana in sapt.22,cand m-am umflat si au aparut durerile de cap.Eu nu stiam ca sunt de la tensiune si m-am chinuit asa vreo 4 zile,mergeam si la lucru,era dupa 1 ian.Nu m-a sfatuit nimeni,(n-am nici mama,nici
soacra,ambele au murit)cand m-am internat aveam tens.19 si cred ca era prea tarziu pt.a mai salva ceva.Au urmat 2 saptamani de tratament cu nifedipin si injectii cu sulfat de mg,dupa care copilul a murit,cu toate ca nu m-am asteptat la asa ceva..Cat am stat internata,~3 saptamani,m-am ingrozit de cate cazuri de pierderi de sarcina am auzit,chiar si la 9 luni.Au trecut anii si incerc sa gandesc pozitiv,ma rog la DD,si nu vreau sa ma mai gandesc la ce am patit atunci.Am tensiunea buna,10 cu 6,sper sa nu mai creasca,caci nu mai beau cafea si evit mancarea prea sarata.
Am vazut pe alt forum ca sunt gravide care duc sarcina chiar si cu tensiune crescuta,dar fac din timp tratament,sunt sub supraveghere.
Mi-am luat si eu concediu medical,iar acum am facut cerere pt.co. de risc maternal si sper sa mi-l aprobe.La varsta mea eu zic ca nu mai am voie sa risc nimic,trebuie neaparat sa am acest copil,mi-l doresc f. mult si alta sansa nu stiu daca va mai fi.![]()

Am auzit o lozinca la tv si acum mi-o tot repet:"Fii mamica,fara
frica!"

dana
17 

la toata lumea
Annisia spune:
Ete ciuciu, v-am mai spus de unde mi-am luat haine de gravidoasa.De la magazinul din Piata Moghioros. Imi mai iau si haine normale, dar masuri foarte mari. Cu putina pasiune, toate puteti deveni niste gravidute de revista. Si ceva gust, desigur... Eu recunosc ca am o obsesie pentru haine, genti, pantofi, accesorii... De cand eram piticuta refuzam hainele care nu se asortau, vechi, lalai. Faceam adevarate crize daca mama nu ma imbraca asa cum doream eu. Siii...dar ramane intre noi... le rupeam de pe mine daca ma obliga sa port ceva ce nu imi pica mie bine... Om nebun, stiu...
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Buna fetelor!(eu cred ca sunt cea mai mare de pe aici-ca varsta)
SIM,doar o dozare pana in sapt.22?Pai mie mi-au spus sa-mi fac in fiecare luna,dar eu am fost o data in sapt.8 si a doua oara,ieri.Nu m-am dus mai des de groaza ca nu-mi vad astia venele,si-mi iau sange de unde nici nu te gandesti-ex. de langa incheietura mainii stangi.
RALUCA,si eu sper sa nu am probleme si sa nu creasca nr.de anticorpi.Dar despre acel vaccin care se face dupa prima nastere stiai?Eu n-am aflat decat tarziu,dar daca il faceam dupa ce am pierdut cealalta sarcina,azi stateam linistita in privinta Rh-ului.
MIHA-JOJO,cred ca nu ai citit primul meu mesaj,in care spuneam ca am pierdut o sarcina in 2004.Atunci mi-a fost bine pana in sapt.22,cand m-am umflat si au aparut durerile de cap.Eu nu stiam ca sunt de la tensiune si m-am chinuit asa vreo 4 zile,mergeam si la lucru,era dupa 1 ian.Nu m-a sfatuit nimeni,(n-am nici mama,nici
soacra,ambele au murit)cand m-am internat aveam tens.19 si cred ca era prea tarziu pt.a mai salva ceva.Au urmat 2 saptamani de tratament cu nifedipin si injectii cu sulfat de mg,dupa care copilul a murit,cu toate ca nu m-am asteptat la asa ceva..Cat am stat internata,~3 saptamani,m-am ingrozit de cate cazuri de pierderi de sarcina am auzit,chiar si la 9 luni.Au trecut anii si incerc sa gandesc pozitiv,ma rog la DD,si nu vreau sa ma mai gandesc la ce am patit atunci.Am tensiunea buna,10 cu 6,sper sa nu mai creasca,caci nu mai beau cafea si evit mancarea prea sarata.
Am vazut pe alt forum ca sunt gravide care duc sarcina chiar si cu tensiune crescuta,dar fac din timp tratament,sunt sub supraveghere.
Mi-am luat si eu concediu medical,iar acum am facut cerere pt.co. de risc maternal si sper sa mi-l aprobe.La varsta mea eu zic ca nu mai am voie sa risc nimic,trebuie neaparat sa am acest copil,mi-l doresc f. mult si alta sansa nu stiu daca va mai fi.
Am auzit o lozinca la tv si acum mi-o tot repet:"Fii mamica,fara
frica!"
dana17
la toata lumea
DANUTA36, du-te la plafar si i-ati capsule de usturoi si ia cate una pe zi. Te va ajuta sa tii tensiunea jos si sa iti intaresti si imunitatea. Am mai recomandat cuiva acum ceva vreme si are o fetita superba!!! Deci functioneaza si e natural 100%. Garantat!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii