Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Poate ar fi bine sa spuna fiecare in ce zi ar putea veni si sa vedem apoi daca reusim sa stabilim o singura intalnire.
Sau ... am putea sa ne intalnim in saptamana 14-18 mai daca sunteti mai libere atunci.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Eu sunt o burtica de noiembrie si am intrat doar ca sa-i multumesc inca o data Roxanei_Gpentru programarea cedata la dr. Iosup azi!!
MULTUMESC din suflet! BB e bine, l-a masurat dr. pe toate partile ca tot eram acolo...iar hematomul...NU MAI E!!!!
Am plans toata consultatia, cred ca s-a si speriat bietul dr.!!...
Numai bine tuturor si sarcini linistite de care sa va bucurati la maxim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, deci eu pot marti pe 8.
Sim, merci de info, uite ca pana am pregatit fata de gradi etc etc n-am mai ajuns la recoltare, o sa o fac luni.
Annisia, daca nu se face la policlinica la tine, poti face la oricare clinica din asta mai mare, dar bine ca te-ai hotarat!! Bravo!

Rox, e bun si freiOl, las ca iei tu Weleda next time.
Gabriela, alta Manechina?? GOd.Io ma bag in hruba pana la anu pe vremea asta ;))))))
Arati f f bine!
Pinacolada, si eu am mancarimi.daca nu ma dau cu ulei de corp e nenorocire.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-da adica se incadreaza in dimensiuni ok!
contractii nu am mai mult de 10, deci a zis sa fiu atenta si sa le numar, daca depasesc 10 sa-l sun....sper ca nu va fi cazul!
aha...burtica si sanii-la mine picioarele-si se mai atenueaza daca te dai cu ulei de corp?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina
GOd.Io ma bag in hruba pana la anu pe vremea asta ;))))))

Sorry Sabina.... m-am bagat eu deja si nu mai e loc si pentru tine

17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Off, nu fac astia aici recoltari. M-au trimis la SMC. Lasa ca rezolv eu treaba asta rusinoasa. Deocamdata ma duc la masa. Ca sa fac popoul cat mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offf! Si eu o noapte nasoala, abia reusesc sa mai dorm. Spuneti voi fetele cu al doilea bebe, cum naiba o sa mai dormim cand burta e mai mare???????????

Lavinia, mersi frumos! Sper asa sa fie, sa fiu o mamica buna pt fetita mea! Cand vedem pozele tale? Pana la urma nu le-ai mai pus…

Vai, Raluca, ce rau imi pare! Imi iamginez ce groaznic e, sa ai dureri si sa nu iei nimik. Offffffff!!!! Bebe ce facea? Inca nu vrea sa stim ce e? Te pup si sa treaca durereea!

Annisa, du-te sa iti afli si tu RH-ul. Dar baiatul tau il stie? Ca ar trebui sa il duci si pe el! Si eu l-am dus cu forta pe al meu, dar macar acum isi stie grupa si RH-ul.

Pinacolada, bine k te-ai linistit! Felicitari pt bebe!

Roxana, mersi mult, esti o draguta! La mine doar acum au inceput arsurile dar sint nasoale! Nu prea avem ce face cu ele, asa-i?

Sabina, esti mortala cu manechinele tale! Lasa ca ne-am lamurit noi cu tine! O subtirica si o draguta de fata! Mersi mult! Te pup!

Carpatina,

va pup, sa avem o zi frumoasa!

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

salutare,

vreau si eu sa ma intalnesc cu voi, deci puneti-ma pe listuta
mie mi-ar placea sa ne vedem ori "la gigi" ori in parc; cu parcul e mai complicat ca nu stii cum e cu vremea asta...

ANNISIOOOO, de unde iti iei ma nene hainele alea dragute ? mie imi plac pantalonii rosii/grena si tricoul alb cu flori rosii

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim eu pot sa vin la intalnire cam in orice zi saptamana viitoare.

Gabriela, dragutza burtica

Pinacolada, ma bucur ca esti bine, si eu am mai avut niste mancarimi acum vreo luna, dar au trecut de la sine. Eu ma dau in fiecare seara cu ulei Johnson de bebelusi pentru hidratare.

Mihaela

Adela, ma bucur de vestile bune

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, analiza RH cred ca poti sa o ceri si la medicul de familie. Eu mi-am facut majoritatea analizelor la medicul de familie, si m-a intrebat daca vreau si RH, dar eu il stiam deja.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput