Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
tomasa spune:
Ses, parerile privind vopsitul parului in sarcina, chiar si ale medicilor, sunt impartite. Vezi ca ai chiar aici pe site un articol despre asta. Eu nu-l vopsesc, il am natural, dar am prietene care l-au vopsit si nu au fost probleme cu bb. Faci si tu cum crezi...
Cristina, glicemia mica e ok in sarcina. Asa este normal sa fie la o gravida. Mie, desi mi-a iesit 87 (spre mijlocul intervalului dat de laboratorul meu) , mi s-a recomandat testul de glucoza, tocami fiindca o gravida, atunci cand nu mananca nimic dimineata dupa ce s-a trezit pt. a-si face analiza, ar trebui sa aiba glicemia f. mica, mai scazuta decat o femeie normala, la limita inferioara sau chiar sub limita (in jur de 70 in cazul laboratorului meu).
Deci e bine la tine, bravo. Asa este normal sa fie.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18s fix
Roxana_G spune:
Tomasa, pai eu vin pe 11 mai, nu pe 10? Dar daca vrei vin si pe 10 mai, insa am o treaba pe la 12,30 si abia dupa as putea.
Ce ti-am zis eu si Sabina are alta parere?
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Terrapin spune:
Bine v-am regasit burticilor!
Va multumesc ft mult pentru urarile de ziua mea, am primit si eu in sfarsit, cel mai frumos cadou: bebe este baietel si ce e mai important, este sanatos...
Nu am mai scris de foarte mult timp pt ca ma cam speriasera povestile nefericite de aici si imi era teama sa nu am si eu probleme.
Acum m-am linistit: ieri am sunat pt rezultatul la TT ( dupa 2 sapt) si a iesit ok, iar astazi am fost la multasteptata ecografie la Dl. Dr. Iosup. Tot la Fortis am fost si eu, din pacate nici acum nu se poate inscriptiona CD-ul iar costul a fost de 250 RON. M-a bucurat ca a fost si sotul cu mine si mi-a dat si poze.
Rugamintea mea este sa ma treceti si pe mine cu caruciorul albastru si cu numele Mario Andrei Laurentiu ( cam multe prenume, stiu, dar momentan nu am cazut la pace cu sotul pentru 2 prenume :-) ).
DPN nu este pe 27.09 ci intre 23-25.09...
Multumesc si multi pupici!!! 
20+
tomasa spune:
Roxana, tu mi-ai zis ca Sabina e subtirica iar ea zice ca e
. M-ai mintit??? 
Iar cu eco, din cate stiu eu Mandarinuta face eco la Prodenta pe 10. Eu oricum sunt aici si pe 11 pana la 14.30, ca lucrez, asa ca eu ma vad cu tine oricum. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18s fix
sim_stoian spune:
Roxana, e o scumpa Alex si chiar seamana cu tine. Si mie imi place cum arata burtica ta.
Daca ai nevoie de ajutor cu vecinii, vin si eu cu bata 
Fetelor din Bucuresti, nu aranjam si noi o intalnire? Ce ziceti?
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Sim, eu vreau. Decat sa ne tot chinuim asa, intre 2 ecografii, pe grupulete, mai bine ceva organizat, la o masa maaare si incarcata de bunatati.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18s fix
ses spune:
Cristina , mersi de raspuns. O sa caut o vopsea pe baza naturala si sper sa gasesc ceva pentru ca eu sunt vopsita cu negru peste par castaniu si crede-ma ca se cunoaste si este chiar inestetic. Toti imi atrag atentia si imi recomanda sa port sapca, ceva... dar e incomod sa porti sapca in mijlocul verii (ca mai e putin).
Roxana , fain "burtoi" ai. Cel putin la tine nu se uita lumea stramb ca "te-ai ingrasat" ca la 15 sapt cand nu arati ca o gravida, ci ca o grasunica.![]()
ses
15+
Mamica de baiat
Roxana_G spune:
Pai chiar mai bine sa ne intalnim toate. Off, am cam incurcat eu programarile la Prodenta asta, mai bine le mai centralizam ca le-am ametit de tot. Oricum eu pot veni si pe 10 mai doar de amorul artei.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
Roxano, pe tine nu te-a batut nimeni, maica?
Unde naiba esti grasa???????
Ti se vede burtica foarte frumos. Eu doar asta vad. Un om normal cu o burtica frumoasa!
Iar Alex e dulcica foc. Cum doarme ea mititica, iti vine sa o iei de obrajorii durdulani!![]()
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Hai, care propune o data si un restaurant central, cu papa bun pt. intalneala? Ca altfel nu ne urnim....
Poate asa va inspir

mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18s fix