Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Offfff, ce bine e acasa! Nu tu dureri, contractii sau altceva. Tare bine imi prinde odihna asta, mai ales acum ca stiu ca bebe e ok! Ma ingrijoreaza un pik placenta asta joasa a mea. Credeti ca mai sint sanse sa se ridice? Macar bine ca e colul lung si inchis. O las si eu mai moale cu jobul, cred ca de saptamana viitoare vb sa imi iau jumate de norma. Asta este, nimik nu e mai important decat fetita asta mica din burtica.
Iuli, adevarul este ca eu imi doream o fetita tare mult, desi cred ca sotul mai degraba baietel, una peste alta sintem amandoi foarte fericiti. Si am fi fost orice era bebe. Ne-am gandit la numele Sara Medeea.
Mandarinutza, mersi mult! Tu cum esti?
Dani, cum e burtica? Asa-I k a mai crescut? Mie asa mi se pare ca acum a mai crescut putin a mea! Asa or fi mamicile de fetite cu burtici mai mici. Zic si eu…
Amar, imi pare rau ca te-a enervat doctorita, cred si eu. Ce insensibila….
Afibebe, ma bucur ca te-ai linistit cu miscarile bb-ului.
Raluca, multumesc mult! Marturisesc ca sint fericita ca bebe e fetita! Eu as vrea sa merg la cursuri prenatale, ar trebui totusi sa intreb medicul, daca in cazul meu, cu placenta jos inserata e ok. Tu ce zici? Dar de mers, as merge la Castelari ca mi-e mai in drum!
Ripley, deci nu vrea bebe sa se arate? Creste suspansul…Lasa, surpriza mai mare, bine k e bine! Succes cu TT! Am auzit de Butnaru asta ca e tot timpul cu tigara aprinsa. Ce nasol!
Myral, tot mai ai contractii? Intr-adevar, nici bebelusului meu nu ii place pe spate, atunci incepe sa se miste tare, si sigur nu de placere, asa ca eu numai intr-o parte dorm, eu niciodata nu am putut dormi pe spate! Sa treaca odata contractile alea, si sa aflam culoarea caruciorului, da?
Tomassa, ce draguta si subtirica esti! Parca ai fi o adolescenta! Felicitari!
Ses, bine ai venit!
Roxana, felicitari pt eco! F dragalas BB Andrei! Ma bucur din suflet ca totul e bine k el! Chiar niste scumpi sint bebeii la eco, cum se agita ei acolo. Si nazdravana mea, era ba cu mainile in gura, ba la ochi, ba isi prindea piciorusele cu manutele, ba isi sugea degetul. Te si miri cata activitate!
Va pup pe toate sa aveti o zi frumoasa!
Gabriela,
20 + 
toma_lly spune:
pentru noile venite, un pupic
si sa aveti o sarcina usoara ! 
TOMITZA
21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Carpatina, asteptam sa descarc niste poze de pe camera noastra si sa ne dea finii cateva de la munte. Dar ca sa nu zici ca sunt neserioasa, am postat cateva facute cu telefonul.
Deeeeci, grasanca din poze care mananca sunt eu. O sa postez poze mai civilizate cand descarc de pe camera. Adormita pe sezlong e fie-mea. ![]()
http://good-times.webshots.com/album/558907138yiegqc
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
teodoran spune:
Apropo de dormit, nici eu nu mai pot dormi bine, daca stau pe parti, vrand nevrand stau si putin oe burta si am impresia ca-l strivesc, si bb-ul devine agitat, daca stau pe spate il simt cum misca, deci nu-i place. Azi nopate m-am trezit la 4 si nu am mai putut sa dorm.
Am sunat si eu ieri la Prodenta sa ma programez ptr. eco dar mi-a spus ca nu are agenda si ca ma suna intr-o ora si nu mai m-a sunat, si acum nu mai raspunde la telefon. Asta e...se pare ca nu am avut noroc de o programare.
Am vazut la cinevain germania un carucior super frumos, pe acelasi cadru de fier puteai sa pui 3 tipuri de carucioare si mai avea in set si o geanta. Rotile erau micute si se plia foarte bine cadrul de intra super bine in masina. Ideea este ca acolo costa aprox. 250 e si la noi, ceva asemanator costa 18 mil. NU e corect. Am auzit ca la Prisma ar fi un magazin cu carucioare si patut si tot ce avem nevoie.
in alta ordine de idei, m-am apucat sa zugravesc, ca am zis ca dupa aia nu o sa mai pot sa stau de materiale si de muncitori, vreau sa vina bb intr-o curatenie absoluta....![]()
22+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Gabriela77 spune:
Roxana, ce burtica mare si sexy ai!!! Arati super, fata draga! Ce seamana Alex cu tine! Frumusica foc! Dar ce scumpa e cum doarme acolo!
ses spune:
Saru'mana! La fel si voua !
Dar tot nu mi-a raspuns nimeni daca iti poti vopsi parul pe timpul sarcinii... ![]()
ses
15+
Mamica de baiat
tomasa spune:
Fetelor, mi-ati dat niste sperante cand mi-ati spus ca poate fac fetita...
. Hai ca poate aflu si eu cu siguranta sapt. viitoare la 4d de la romexpo si va spun imediat cum aflu.
Gabriela, as vrea eu, vorba Annisiei din motto sa mai am 18 ani. Am 30 din pacate, insa incerc sa-i port frumos
. Te pup, ai fost o dulce!
Roxana, Mandarinuta, Mami_25, nu vreti sa stabilim ceva concret ca sa ne vedem sigur pe 10 mai? Daca tot avem chef sa ne cunoastem si vom fi in zona ca sa facem eco una dupa alta??? 
Sabina, nu stiu, mah, nu am o explicatie
. Ce spui tu e matematica, eu stiu ce mi-a spus Roxana, si nu stiu de ce, dar nu cred ca ma minte.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18s fix
cristina85ss spune:
Salut tuturor!
Ses bine ai venit !
Fetelor noi suntem bine si astazi.Nu prea stiu ce sa mananc ptr ca de fiecare data cand deschid frigiderul imi dau seama ca nu imi place nimic,asa ca am inventat o noua reteta din rosii taiate cubulet,mazare la cutie,leustean tocat marunt,sare si 3 linguri de ulei de masline.Am pus totul la fiert si a iesit buuuun de tot.Fetita mea din burtica misca foarte des,o simt destul de bine si nu mai sunt indoieli ca ar fi ea.Felicitari si fetelor ce si-au vazut puii la eco,eu mai am de asteptat pana pe 12 insa trece repede timpul.Azi la 5 am programare ptr vizita medicala de la scoala de soferi.Fetelor vreu sa va intreb si eu ceva,in cazul in care glucosa la analiza de sange a iesit putin mai mica dacat minimul normal,e de rau sau de bine?
Cristina
20+ 
Roxana_G spune:
Gabriela, burtoiul ala e sexy? ![]()
Teodora, suna acum din nou la Prodenta. Eu am sunat dimineata.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
cristina85ss spune:
Ses scuza-ma,am uitat sa-ti raspund la intrebare 
Mie doctorita mi-a recomandat sa nu ma ating de vopseaua de par pana nu nasc,insa am vorbit si cu altcineva care m-a sfatuit sa folsesc o vopsea pe baza naturala.Nu imi aduc aminte cum se numea..se cumpara din farmacia naturista sau cam asa ceva,era un praf colorat ce il amestecai tu acasa cu ulei de masline.Eu am parul castaniu deschis si sunt vopsita blond,mi-a crescut parul oricum de cand am ramas gravida insa nu ma vopsesc desi ma atrage ideea,ci profit din plin de situatia in care sunt ptr a-l lasa sa respire si el putin.De la 15 ani ma vopsesc mereu,am si uitat cum arata parul natural![]()
Cristina
20+