Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
ses spune:
Salutare gravidute!
Sunt noua aici si sunt la prima sarcina. Un pic cam speriata, dar sper ca totul sa se linisteasca pe parcurs si pentru mine. Am schimbat deja 2 dr si sper ca al treilea sa fie cel cu care nasc.
Mamica de baiat
Happiness_4_us spune:
Ma intereseaza si pe mine, asa mi-a traznit acum prin minte, daca putem folosi creme autobronzante in sarcina?
Ma refer la lotiunea de la Dove.
Ma gandesc ca la sf lunii ajung acasa in Ro si o sa arat groaznic de alba. Cand am fost in State si am trecut direct la tricou si picioare albe, moamaaaaaaaaa, parca veneam de pe alta planeta, asa aratam, Eram alba de parca eram bolnava. Ma gandesc ca e inestetic si nu mi-ar placea sa oripilez lumea.
P.S. Roxule, cum a fost la eco?
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
ses bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
nana eu din cate stiu,nu e indicat sa folosesti lotiunile autobronzante.mi-am cumparat si eu de la gohnson`s,si cand ma auzit moasa...era sa ma bata.nu e bine fiindca au nus ce substante in ele.
danielle
19+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Chimicale sigur au in ele si m-am gandit si eu ca nu ar face bine si ar trece prin piele. Totusi m-am gandit sa intreb, poate are cineva mai multe informatii.![]()
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ses spune:
Mersi danielle la fel si voua!
...Pai si parul... ai voie sa il vopsesti pe perioada sarcinii? Pentru ca eu nu am vazut pana acum nici o graviduta cu 3 culori in cap. (ma intelegeti ce vreau sa spun)
Apropo, am uitat sa las si eu datele pt listuta:
UM 26.01.2007
DPN 22.10.2007
ses
15+
Mamica de baiat
Roxana_G spune:
Fetelor, multumesc de suportul pentru problema cu gardul. Va raspund la comun, pentru ca am vazut ca ati fost gand la gand. Ideea e ca eu nu vreau sa opresc copiii cu gardul si nici nu sunt absurda sa ii las sa se joace la noi daca s-ar juca impreuna. Insa este o chestie de educatie sa nu intri la altii in curte, pana una alta este o delimitare. Si daca Alexandra intelege la 3 ani chestia asta, copiii lor mai mari ar trebui sa inteleaga. Oricum sunt singurii care fac treaba asta. Si oricum, nu copiii sunt vinovati, ci parintii. Exact problema de mentalitate. Degeaba fac eu gard de 2 metri cu sarma ghimpata, normal era ca ei in calitate de parinti sa le explice ca nu este ok sa intre la altii (acuma ca se mai gresea se mai intampla) si nicidecum sa care lucruri de acolo la ei in curte. Problema e ca parintilor li se pare normal asa, si inteleg ca pentru ei nu era o diferenta nici daca aveam gard cu curent electric, cat timp este chestiune de mentalitate. La fel nu ii deranjeaza ca 3/4 din curtea lor e plina de jucarii straine, si cum ei nu stiu ale cui sunt, nici nu le returneaza, nici nu intreaba ce e cu ele si nici nu zic copiilor sa nu mai aduca.
Oricum...maine plantam in sfarsit pomisorii si niste tufisuri. Nu ca asta ar opri pe cineva. Daca nu merge nici asa, nici cu intelegerea, voi pune plasa din aceea verde la 90 cm si voi incuia poarta.
Nana, pentru constipatie recomand fructe. Mi-au zis si mie fetele sa mananc dimineata si a mers. La fel la mine merg bine cerealele. Si neaparat trebuie sa bei apa/lichide, minim 2 l. Dar nu predominant lapte ca mine, sau carbogazoase.
Mandarinutza, pai atunci vin si eu mai devreme, si poate ne vedem dupa eco a ta cu tot cu Tomasa.
Ripley, stiu ca nu e de ras, dar m-am amuzat imaginandu-mi cioturile alora de la brazi. Tare nasol cu vecinii neintelegatori.
Sabina, o sa punem si copacei si tufisuri, sper ca maine. Insa ei pot intra oricum. Ce crezi ca se jeneaza sa treaca printre pomi?
Oricum poza asta e veche, e din februarie, intre timp sunt mai multe gradini amenajate cu verdeata.
Andries, bine ca ai scapat de stres cu varicela.
Teodora, sarumana pentru programare. Povestesc imediat.
Sabina, raspuns la intrebarea cu subtirimea. Dar una de 1,63 cu 70 de kile?
Ses, bine ai venit!
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danuta36 spune:
Eu beau aproape 1l de lapte in fiecare zi si scap de constipatie.
Cat despre dormit noaptea,de multe ori ma duc la baie(2,3ori pe noapte)si apoi nu mai pot adormi.Poate e si din cauza ca nu mai merg la servici,nu prea mai fac eforturi fizice.Evit orice ar putea sa-mi creasca tensiunea,caci data trecuta am facut preeclampsie,si era sa o patesc si eu,nu numai copilul..
Am tot felul de vise,care mai de care mai ciudate,eu care inainte nici nu tineam minte daca visam sau nu ceva..
Am facut si eu triplu test,dar pt ca mi-au citit gresit sapt. de sarcina,nu mi-au facut o evaluare a riscului.Valorile sunt:AFP--34,09;estriol--1,54 si HCG--52012.Sper ca sunt bune,aflu pe 17.05.
In ce consta eco morfologica?
dana
17
Roxana_G spune:
Gata, acum ca mi-am varsat oful cu gardul si v-am si raspuns, nu va mai tin pe jar si va povestesc de eco.
Fost, prestat, totul este bine. A fost eco 2D (am reusit sa ma programez in iulie pe 12 din nou) si nu am primit CD. Dar Herghelegiu a fost foarte dragut si amabil, mi-a tot aratat si explicat, mi-a raspuns la intrebari.
BB Andrei este normal, nu mai are nici un chist de plex, inimioara si tot tacamul sunt ok, IR-urile alea sunt ok, este mare ca de obicei - adica are acelasi avans de 5 zile. Probabil ca am ovulat mai devreme, ca desi avansul a mai variat intre 4-7 zile, totusi a ramas acolo pe undeva.
Mi-a placut la eco, Herghe a fost f atent la detalii, mi-a aratat si mie tot pe acolo, mi-a explicat frumusel. M-am bucurat ca BB nu mai are esarfa de cordon, s-a desfacut. Mi-a zis ca are mult lichid si mult spatiu si de aceea simt asa miscari, ca poate face tumbe lejer. De fapt l-a si vazut cum loveste, ceea ce doare la mine sunt culmea loviturile de pumnisori si nu picioarele. Ducea mainile la gura, se impingea, a protestat la eco. S-a ascuns cand sa ii vada fata, s-a intors si s-a acoperit cu mainile si a trebuit sa reia morfologia fetei la final. Cand a inceput BB sa inghita. Se vedea cum inghitea lichid si au scris in eco miscari de deglutitie observate la examinare. Sta ca belferul transversal, pe spate. Insa Herghe zicea ca sigur sa misca f frecvent pentru ca se vedea cum se rasucea cu unghiuri mari. Este grasunel, 566 gr.
Cam asta...totul a fost minunat. O sa imi fac CD la Prodenta, daca acum nu am sa ii arat si eu lui tati.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
toma_lly spune:
vai ROXANA, ce dragut cand povestesti de bebe....
abia astept si eu ecografia la herghe
tu la ce cabinet ai fost ? si cat a costat ?
TOMITZA
21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
carpatina spune:
Bun venit noilor
! 
Amar, pentru activare Pm: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile. Imi pare rau ca nu ai aflat culoarea caruciorului.. bine ca macar l-ai vazut pe bb si e in regula. Succes la test!
Roxana... unde sunt mult promisele poze cu burta?
17+ cu
Ioana