Care este idolul tau? (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinnel,bineanteles ca e Adriano,si am vazut ca e Adriano,si il stiu foarte bine pe Adriano,ca si pe Toto dealtfel,dar cred ca oaresce decese de neuroni din cutia mea craniana incep sa-si arate urmarile.
Si cand am scris Toto de fapt,tot la Adriano ma gandeam,si nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca am scris altceva decat Adriano.....
Batranetile,maica........

Pe Tim il stiu,Daniela,mie mi se pare ca are o charisma mai puternica,imi place tipul.....
Insa tot nu pricep altceva: tu cauti pereche pentru matza ta,vrei pui? Dar tu ce astepti? Ca io mi-am facut si rochia.....stii tu....

Io o declar idolul zilei pe Doamna de mai jos:e frumoasa,rosie-n obraji,proaspata intotdeauna,parfumata,dorita:

http://www.feingold.org/graphics/strawberry.jpg

Iar io am savurat-o din plin anul asta....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ah, aici sunt mari si "tepoase" adica samburii sunt imensi si n-au parfum - sunt din USA -mai bune erau cele din curte de pe la tara - finutze si aromate...acu numai suc pot face din ele. , in nici un caz nu pot sa mananc bureti de-astia...

Daniela, nu-i bini sa tii matza neimperecheata si necastrata ca se bolnaveste rau plus chinuri mari de ambele parti matz/stapan! ( proprie experienta cu "n" pisici si veterinari)Eu am castrat-o pe a mea(una dine el) tarziu si avea deja puroi in uter ( multe catele si pisieci patesc asta de la neimperecheat, piometru )era sa moara la operatie, dupa ce ma chinuise cu racnete ani de zile- nu mai zic de motani,e teroare,pe asta mic ma gandesc sa-l rezolv repede saracu'spre disperarea sotuzlui- barbatii nu ageeaza chestiuni din astea la motani, deloc)
Sau e castrata si-i cauzti un tovaras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Brenda, da, stiu, mai stiu minte, n-am uitat, acum lucrez la proiect!!!

Iti sta bine cu rosu?

Arinna, ii caut lover mitzei mele fiindca vreau sa-i dau posibilitatea ca macar o data sa...stii tu, inainte de "harshti" cu foarfecele! ( daca o fi adevarata treaba cu reincarnarea si ma voi reincarna intr-un patruped de apartament, mi-ar placea ca stapina-mea sa-mi dea sansa asta)

Stiu ca pisicile nesterilizate sint predispuse unor complicatii mai tirziu, daca pina anul viitor in toamna nu-i iese pasiunea cu loverul ( ca pina acum le-a dat cu flit la vreo 2), nu vom avea ce face, vom apela la foarfece! .

Capsuni, yammiiiiiiah! Cu putina:

http://www.access-wines.com/seau_champagne/VasqueChampagneEtainSupport_G.jpg

???

Qi

Mergi la inceput

Danutza,imi sta bine in rosu,la ce te gandesti? Zi repede.....

Sampania aia sa fie usor dulce,ca acriturile nu-mi plac...

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Adica sampanie cu aroma de capsuni?Era pe la noi ...si dulce,Angelli aci nu beau nik-nu-mi face bini alcolul.Doar f rar cate un Martini rosu, pus de sotz cu gheata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Bonjour madam ....he, he, ce bine-i acasa....

Mi-a fost un dooooor de voi, mama-mama...........

Cu peripetii multe am ajuns si eu acasa....si bagajul meu a colondat vreo 4 zile prin Paris....asa, sa vada si el Parisul...
Era sa dorm prin aeroporturi....intarzieri peste intarzieri, haos total. Deh, sunt invatata, am mai dormit eu si in aeroportul din Londra....asa ca, acum urma Parisul. Bine ca s-a terminat cu bine si mi-au ajuns si bagajele....si Andrada e in sfarsit multumita ca a primit mult asteptatele cadouri....multe, multe, ca doar o fata are mama

De vizitat Bordeaux-ul am avut timp doar in we. In rest munca la gramada, eu deschideam institutul, eu il inchideam . Dar am invatat acolo in 2 sapt cat aici in 2 ani. S-a meritat.

Brenda, vin n-am baut, desi Bordeaux-ul e patria vinurilor. Cu cine sa beau? Singura nu mergea pe gat. Asa ca m-am imbatat de parfumuri. La propriu. Cred ca am facut o criza de colecist dupa ce am stat 3 ore intr-un magazin pana am ales un parfum pt mine si sotior, dar a meritat.
Maine daca am timp va pun ceva poze din "excursie"

Mergi la inceput

Ahaaaaaaaaa.....deci la Bordeaux fusesi mataluta,acum m-am dumirit.....io asteptam ceva vin de Porto,dar de Bordeaux e si mai bun.....
In lipsa de altceva,insa,baga neste poze,poate simtim si noi parfumul ala bun.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

cateva pozici.....
http://travel.webshots.com/album/559572093mZhsGb

Mergi la inceput

da' tu nu te vezi pe acolo......sau tu esti printre doamnele cocotzate pe fantana,acolo? dar te-ai ascuns sa nu te vedem....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

....ei, cine sa-mi faca mie poze?....am doar 3 poze....le pun maine, e rau singura prin straineturi

Mergi la inceput