Care este idolul tau? (14)
Raspunsuri - Pagina 7
arinna spune:
April,calatorie placuta si sa te simti bine !
Si pentru ca tot suntem la idoli : mi-am luat PISICA !
E mic,scump, jucaus,bun,ascultator ( nu stiu ce sa fac insa cu firele electrice ca se ia de ele,noroc ca nu musca rau)e PERFECT.Toata ziua ne jucam cu el(il avem de ieri)si noaptea trecuta a dormit langa pat, pe perna lui-dupa ce a incercat sa vina langa noi, l-am pus jos si acolo a stat...Unde suntem noi vine si el, chiar si la masa, ii punem pernitza pe ceva alaturat sa stea in preajma noastra.E o comoara-baietzel.
Desigur, am tras iar un bocet dupa ale mele, cele lasate in tara, si mai ales pentru una din ele,am impresia ca nu pot trai fara ea dar mi-e teama s-o tramatizez pe avion, e oricum f sperioasa...Nu stiu ce-o sa fac cand le revad si le "parasesc" din nou...
daniela_b spune:
April, calatorie placuta si te asteptam cu impresii!!
Arinna! Felicitari! Sa-ti traiasca pisicul!
Cum il cheama?
(pune si pozi cu iel, pliz!)
Qi
brendamitran spune:
Poze,poze,vrem poze.....
Cat despre cea dupa care plangi,poti sa o sedezi ca sa o aduci langa tine.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Daniela, multumesc, ,Tom, de la Tom si Jerry, ca seamana oarecum
M-am gandit si eu, Brendutzy, dar mi-a fost teama , ca e foarte sperioasa...as fi luat-o de la inceput, iti dai seama...cu sedatul nu e ok, pentru ca oricum ii trece repede, pana aici faci si 15 ore daca ai ghinion de escaa mare,oricum vreo 12 ore numai in aer...de anestezie nu poate fi vorba, e exclus iar o pastilutza ca sedativ nu prea face mare lucru( m-am interesat in toate "directiile", iti dai seama)candi vin in tara, daca imi fac curaj, o iau si pe ea...am inteles ca-s bine ingrijite dar nu mai pot fara ea.pe de alta parte, ma gandesc ca nu are rost sa o traumatizez numai pentru mine, doar daca as fi sigura ca ajung cu ea in regula si se simte mai bine aici , dar de unde sa stiu- acolo e casa ei de vreo 8 ani, cu celalate doua...Tot ma gandesc oare cum o fi mai bine pentru ea.Ceilalti doi motanei sunt mai mari ca varsta si cu ceva probleme de sanatate asa ca e exclus sa-i aduc.
Da, vin si pozele, sunt la incarcat :)E pisoi obisnuit, nu de rasa,am dat si bani pe el- cica pt veterinar, care i-a controlat pe toti-erau 5 si le-a facut vaccin si urmeza sa mergem peste o luna si peste doua luni sa-i faca si altele.Aici e greu cu veterinarii, te usuca de bani- ca si dentistii.
Din prima zi s-a dus la tava lui,a fost educat de stapani; noi vroiam altul initial si am mers doua zile la pet shop - de acolo l-am luat, auzisem ca e mai bine de la adaposturi dar n-am mai avut rabdare.Ba nu venise medicul, ba trebuia sa stea 24 de ore dupa vaccin sa vada ce reactii are.In a treia zi, cand sa-l luam-alesesem unul portocaliu care fura ochii tuturor, cica ala si inca unul erau deja rezervati-ne-am enervat da ce sa facem, am zis ca vreau neaparat altul- can ne-am uitat la ceilalti ne-a placut mult Tomy.Era linistit si scump rau.Pana la urma ne-a placut mai mult chiar decat primul.A cam tipat pana acasa si era si cam slabut, cred ca se saturase de stat in vitrina si probabil era trecut de curand pe hrana de pisici uscata - dar manaca si altceva, asa cum l-au invatat stapanii-e normal sa le introduci hrana solida , de la o luna in sus,sa-i educi si sa-i dai la doua luni.
Am avut si eu pui, si de catel si de pisica (fabricati in apartament)
Uitati si pozele :
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/
arinna spune:
Vai, dar nu ne lasa o clipa, numai pe picioarele noastre sta...Noaptea trecuta nici nu a mai venit in dormitor, a dormit in sufragerie.Dimineata n-a zis nimic pana nu m-am trezit- e Purrrfect...singura problema e cu ascutitul herutzelor pe canapele si fotolii, chiar daca le are pe ale lui, dar e inca mic ca sa o mai priceapa si pe asta si in asa scurt timp...oricum o sa insist sfaca unde trebuie.Se mai ia si de un cos mare de lemn, acolo are voie, sper sa devina locul lui favorit.
E inca ametit de atatea evenimente.Se joaca, sta numai dupa noi sau doarme toata ziua (doarme des,la cateva ore,ca nu-l deranjeaza nimeni, n-are fratii pe langa el sa-l muste si noi umblam invarful picioarelor de cand il avem, ca sa se poata odihni dupa atatea emotii)
brendamitran spune:
E fain,Arinnel,e super.......
Sa va traiasca.....
Noi avem problemutza cu catelul,desi iese de aproape o luna afara,nu face nimic cand iese,se tine pana ajungem in casa si in casa isi face nevoile,a mirosit si de la alti caini,ba l-am tinut si mai multe ore afara,in speranta ca nu va mai putea si va face ceva,dar nimic.....
S-a intamplat o data de s-a tinut atat de mult,incat atunci cand s-a asezat pe burta,apasand pe vezica,sa faca involuntar,m-am trezit ca iese balta de sub el......
Nu mai stiu ce metode sa adopt........
BRENDA
FOREVER YOUNG
arinna spune:
Multumesc, ma bucur ca ti-a placut!
Legat de catel, imi pare rau ca aveti asa probleme cu el, asta e cel mai rau sa faca in casa :( sau numai in casa.Poate are veterinarul o idee-mai stie ceva despre psihologia canina sau daca e cal afara si mergeti undeva la tara il luati cu voi si il tineti numai in curte pana seara, trebuie sa faca...Oricum cu bataia- adica cate o palma mica, desigur, -nu tine,doar se sperie si nu intelege ce a gresit si ajunge un catel fricos-am avut si eu si tot asa probleme aveam, facea des dar la baie pana la urma si iesea de acolo umila si tremurand de fiecare datafiindca o certasem rau cand facea.Si inca era matura...facea si afara dar si in baie.Poate reusiti sa-i puneti ceva , o carpa cu pipi pe ea, la baie, si sa-l duceti des...macar sa faca in baie momentan.
O fi stesat afara si nu mai vrea, cine stie ce e in capul lui?
brendamitran spune:
Un idol,ceva? In asteptarea vinului de Porto adus de aprilescu?
BRENDA
FOREVER YOUNG
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Un idol,ceva? In asteptarea vinului de Porto adus de aprilescu?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Imi place vinul din Bordeaux (asa se scrie?)hmmm, imi place ...da'brinza ...frantuzeasca hmmyami-yamii imi place si mai mult (eventual combinate), ca tot vorbim de frantzuzisme ...
o sa va dezamagesc putin (peutêtre) da' tre'sa amintesc de ea, ca tare mi-a cintat bine cind mi-a fost rau:
http://www.youtube.com/watch?v=ml36PI7awRM&mode=related&search=
si pentru oleaca de american style a la Mylene, nu ratati ca-i super:
http://www.youtube.com/watch?v=LyPTj-fjfck&mode=related&search=
Qi
arinna spune:
si pasiunile mele, fiindca tot veni vorba de frantzuzisme ...mare...poze...
http://www.youtube.com/watch?v=fd_nopTFuZA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Ki2h_E-hmRU
http://www.youtube.com/watch?v=i_QABS88nDc&mode=related&search=
Daniela, ai vazut matza?