Care este idolul tau? (14)
Raspunsuri - Pagina 16
april spune:
cum sa nu-mi aduc aminte de "no", ca-l folosesc si acum si uite asa ma depisteaza unii ca-s morosanca...si de vaicareala cu "ioi" n-am scapat
noi sa fim sanatoase
gremlin spune:
No bine tu April!
Da' nimeni nu zice: dantzuim ori ba?
E chef si nu ne controlam la folosirea limbajului. Slang de Maramures. Va place?
Mai zi April ce mai stii. (provocare)
daniela_b spune:
Arinna, LA MULTI, MULTI ANI!
Si eu tot melodia lui Andries ti-as fi dedicat-o! Stii tu...
Fiindca am intirziat cu cintecul, iti dedic o poezie.
Pentru tine
Sa stii
ca eu am pictat azi rasaritul
E pentru tine
Eu am pus culorile acelea acolo
Da, ti-am furat
Buzele
ca sa obtin cel mai rosu rosu
Ochii
sa picur albastru inchis peste el
Zimbetul
ca sa tisneasca razele
Exact cind
nu te astepti.
De aceea
In dimineata asta
Va fi cel mai frumos rasarit
Imi pare rau ca nu esti cu noi!
Dragilor, putem sa bem niste sampanie in lipsa sarbatoritei?
Qi
april spune:
no hai www.youtube.com/watch?v=VpmyjDBf-n4" target="_blank">sa bem si sa www.youtube.com/watch?v=8q0-YxGTN08&mode=related&search=" target="_blank">jucam in cinstea Arinnei
gremlin spune:
Caldura mare...La loc de cinste e si azi chiar de nu mai chefuim.
Am citit de la "inceputuri" ale idolilor. Foarte fain.
SHOW MUST GO ON!
Acum... Cum zicea Sabina: "Sunt prea grasa sa mai tastez" (am fost pe spate cand am citit).
Unde esti, Arinna?
Zicea ieri micuta mea (nu stia unde-i un anume nenea): "Mami, unde-i oamenu' ala?"
Si seara in patut cand ziceam o rugaciune micuta la ingeras: "Acuma nu mai zic MUNDEDEU ca-s mare, zic DUMNEZEU!". Asa zicea la DD, Mundedeu.
De ce nu mai e nimeni? Daca eu v-am suparat,
arinna spune:
Vai cat de dragutzi puteti fi! Asa petrecere-surpriza mai rar! Iar dedicatiile si urarile sunt adevarate cadouri! Multumesc mult tuturor,am savurat fiecare melodie,sampanie,poezioara, urare...ati creat o atmosfera super!
Numai bine a fost, pentru ca sunt epuizata...Nu net, nu telefon si treaba non stop pana la 2 noaptea zilnic...Mutatul dintr-un oras in altul e un cosmar, apoi curatenia in ambele case, zugravim singuri-asa se face pe aici,cred ca abia intr-o luna ne linistim cate de cat-si apoi vine mama invizita...asa ca nici nu pot sa va descriu ce e pe capul meu...
Multumesc April& Gremlin si pentru mesajele trimise separat
Brendutzy, super sampania, la fix !
Daniela, poezioarele sunt ca de obicei tare sensibile,mereu ma impresioneaza
Darael, te imbratisez, cum nu, multumesc pentru urare!
Grem,asa e cateodata, se asterne linistea cu saptamanile, dupa care ne revenim toti ca dupa ploaie.Tare scumpa fetitza...Citisem si eu in copilarie povestioare , am uitat de cine erau scriese, in care cei mici spuneau Mudnezeu....
Va pup pe toti si sper sa mai am cate un pic de ragaz sa ne vedem aici. in lumea inorogilor......
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by gremlin
Zicea ieri micuta mea (nu stia unde-i un anume nenea): "Mami, unde-i oamenu' ala?"
Si seara in patut cand ziceam o rugaciune micuta la ingeras: "Acuma nu mai zic MUNDEDEU ca-s mare, zic DUMNEZEU!". Asa zicea la DD, Mundedeu.
De ce nu mai e nimeni? Daca eu v-am suparat,
Micuta ta e o scumpa si-o nostima!
ia ascultati asta... va zice ceva?
http://youtube.com/watch?v=oirS79YA0tQ&mode=related&search=
Qi
brendamitran spune:
hîc....hîc.....mai e sampanie?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI