Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Adina , si eu stiu ca, cafeaua ridica tensiune. Si eu am tensiunea mica si cand ma mai ia cu ameteala beau o gura doua de cafea. Si vinul rosu, o cescuta.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc, fetelor!

Din pacate, cafeaua este unul din putinele alimente pe care nici sa le miros nu pot, ca fug la buda ... Dar merci de sfaturi, pana a fi graviduta exact asta faceam. Cu toate ca in general nu-mi place cafeaua...
Mai beam si o Cola light (stiu ca nu-i sanatoasa deloc), in loc de cafea, care si inainte imi provoca oarecare greturi. De fapt, numai cafeaua la filtru n-o putem bea deloc. Acum, de oricare... Lipsa cofeinei o simt din plin acum. Si vin rosu tot mi-e frica sa beau acuma.

Am oricum tensiunea mica si sunt si anemica de felul meu, in timpul sarcinii mai puternic (clar...). Ce sa fac, mananc sanatos, variat, iau si preparate naturale cu fier, dar tot nu-mi ajunge!!!

Mi-am revenit pentru ca mi-am facut cum am putu eu asa orez cu morcovei si mazare si am mancat cu carnita de vita. Vreo doua portii uriase, dar macar e ceva mai bine!

Va pup
Adina 7+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gugu,

asa e, modul asta de hrana este foarte nociv. Imi pare rau pentru prietena ta, din pacate sunt mult prea multe femeile obsedate de greutate si compenseaza tocmai cu alimente foarte nesanatoase. Nici nu-mi vine a le numi alimente!!!
Ce pacat, imi pare si tare rau pentru tine!

Adina 7+

PS: cine se incumeta la a produce un nou capitol?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ADINA, multumesc. Incearca sa papi si ceva picant ca si asta ajuta. daca ai rabdare da un serch pe google poate gasesti un remediu naturist. stiu ca maghiranul ajuta insa nu stiu sigur daca e voie sa iei fiind insarcinata.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, avem subiect nou, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99957

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

VREM UN NOU CAPITOL. CINE-L DESCHIDE ?

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput