Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Remi, in ce an te-ai nascut mama, in 2007?!

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Remi, lasa, nu te supara, voi sa fiti sanatosi! Vei fi o mama tinerica, ai sa vezi ce bine va fi.

Bubule, drum bun!

Irlandeza, neaparat incearca sa faci ceva, nu sta asa!

Laura, te admir pentru relatia grozava cu surioara ta! Cat despre doctorita... ce sa mai spun...

Adinag si eu am intrat in sarcina cu 5 kg mai mult decat as fi vrut, m-am ingrasat de la tratamentele hormonale pe care le-am facut pentru sarcina. Insa ne luam angajamentul ca "Dupa" le vom da pe toate jos ca sa fim niste mamici miss

Alina banuiesc ca parintii tai vor reveni la sentimente mai bune si se vor bucura de sarcina. Eu nu pot inteleg cum pot fi unii oameni sa strice asa cheful altora si mai ales al propriilor copii, cand vezi ca e bucuros, ca radiaza, cum poti sa il dezamagesti?

Eu sunt bine, am papat jumatate de kg de capsuni si sunt multumita acum. Ma bucur ca nu mananc dulciuri deloc, asta mi se pare ideal. Voi v-ati ingrasat pana acum? Va mai vin hainutele?

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

nu irlandeza...in 1985 scrie acolo la dn(data nasterii)se pare ca sunt cea mai tinerica de aici

4+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Dragi burtici,

Hop si eu ma bag in vorba!
Felicitari pentru burtici si multa sanatate!

Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2006 si ma straduiesc sa termin un masterat cu o dizertatie pe tema maternitatii. Am o mare rugaminte la voi: ati putea sa raspundeti la cateva intrebari pe tema revistelor pentru mamici? Nu cred ca va ia mai mult de 5 minute, iar eu v-as ramane vesnic indatorata.

Daca doriti sa raspundeti, astept un mesaj privat sau un mail (simonatatu@yahoo.com), iar eu va voi trimite lista de intrebari.

PS: Ma gandesc cu nostalgie ca, acum doi ani, pe vremea asta, eram si eu tot ca voi, cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau zuzelor, ce mult atio scris cat eu am lipsit.
Vad ca avem zuze noi, Felicitari Monica, Remi, Mary , bine ati venit la odiseea nostra(sper sa fie si a mea)
Alina felicitari pentru samburel.
Ioana felicitari si tie pt samburel, imi pare rau ca ti-au fost stricate planurile, dar trebuie sa vezi si partea plina a paharului, rudele tale au aflat dupa ce ai fost la medic si sti sigur ca micutul tau se dezvolta in burtica ta. Acum ai mai multe persoane care iti impartasesc fericirea.
Angelique multe saptamani inainte.
Adina nu fi trista ca soacra ta nu sa bucurat cand i-ai dat vestea, important este ca tu si sotul tau va doriti acest copil, iar restul trebuie sa va respecte decizia. Te inteleg pt ca nici ai mei nu or sa se bucure cand or sa afle ca sunt insarcinata (pt ca nu sunt de acord cu sotul meu) dar este viata mea, si nimeni nu poate sa ia decizii in locul meu. Stai linistita si bucura-te de bebele tau.
Irlandeza imi pare rau ca te simti rau, sper sa nu te tina mult, sa-ti revii cat mai repede.

Violeta DN 22.10.1982

Mergi la inceput

Scuze Remi Nu Adina

Violeta DN 22.10.1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cum ma asteptam, nu raspunde nimeni la spital, doar mesageria, am last mesaj, dar degeaba, intr-o sapt. o sa ma sune.
Trebuie sa merg la spital. Sa vad cum fac.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irlandeza, tinem pumnii!!!

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angelique, draga mea, nici eu nu pot intelege cum nu se gandesc cat de mult ma doare cum se comporta. Eu as juca teatru, m-as preface doar ca sa nu-i ranesc pe cei dragi. Sinceritatea nu este intotdeauna solutia cea mai buna...

Alina 8+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Laura le-ai spus parintilor tai de sarcina?
Sunt curioasa cum au reactionat.

Violeta DN 22.10.1982

Mergi la inceput