Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna dimineata gravidute. mie imi este groaznic de foame dar nu as manca nimic.nu-mi trebuie nimic si totusi imi este foame. hai, recomandati-mi ceva

4+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si eu sunt la fel Remi.
Am mancat un sfert de ou si si o jumate de gref rosu. Si o gura de ceai. Si mi-e foame , si nu pot manca nimic. Dintre toate fetele de aici , vad ca eu sunt cel mai rau . Si ma plang tota ziua, ca acasa n-am cui, sotul e la servici. O sa ma scoata fetele de aici.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ramonella, felicitari pentru fetita! Insa sunt perfect de acord cu tine fie ce-o fi, sanatos sa fie.

Irlandeza, cum sa te scoatem de aici? Rolul nostru e sa ne sustinem una pe cealalta si sa ne ajutam, fiindca o sa ne vina randul la toate sa ne fie rau sau sa avem probleme!

Remiclea, EXCAT EXACT asa sunt si eu, imi e groaznic de foame si de pofta, dar nu pot manca nimic, nimic. Maq fortez sa mananc fructe si salata si iaurt, sa beau lapte si cam atat. E foarte ciudata chestia asta.

Noi azi am facut 7 saptamani! Pupici multi, multi la toata lumea!!

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Ange , ce frumos bebe ai..........
Eu mai am de asteptat 2 sapt. pana la eco. Of.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Azi avem 6 saptamani

Irlandeza ma bucur sa vad ca ti-ai mai revenit! Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa mananci, ca eu pot manca orice! Si o fac

Remi tu nu vrei pe listuta? te-am mai intrebat o data de datele tale si nu vrei sa le spui

Angeliq felicitari pt cele 7 saptamani

Bubule felcitari pt valoarea asa mare a Bhcg! Chiar asa: n-or fi gemeni? Ai vazut cum se face gravibinonul, da? Ai sa vezi ca nu te va durea!

Gugu esti bine? Mai intra si pe la noi!

Mie nu mi-a mai dat alt tratament, am ramas cu utrogestan 2/zi si gravibinon a zis ca-mi da doar daca ma doare burta tare sau ceva! Si am fost de acord.
Sa va spun ce a facut tampita de doctorita, de m-a umplut de nervi aseara a sunat-o pe soacra mea si i-a spus ca sunt insarcinata si ca nu ma mai lasa sa merg in alta parte, decat la ea! Acum doua saptamani ii spusesem ca pe parinti vrem sa-i anuntam pe la 10 saptamani, dar ieri am uitat sa-i repet (de fapt, nu m-am gandit ca-i cazul sa-i repet)! Spune-ti si voi! Cred ca ea a vrut sa fie sigura ca nu mai merg la alti doctori (cum ar veni i-a pus in garda pe socri), de parca pe mine ma pot influenta socrii sau parintii daca ma hotarasc sa fac altceva! Asa m-am enervat cand mi-a spus sotul aseara....nu stia cum sa-mi zica, ii venea si sa rada...si mama lui i-a spus ca ea se face ca nu stie, daca eu nu am vrut sa le spun (si sotul sa nu-mi spuna ca stiu si ei)...dar acum mi se pare corect sa-i anunt si pe ai mei, nu?

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Doamne, ce doctor? Pai ea nu a auzit de confidentialitate intre pacient si dr ? Pai daca tu nu vreai sa afle nimeni deocamdata ? Ce nebuna.

In alta ordine de idei, am aruncat un ochi pe listuta, si stiti ce ? Eu sunt cea mai "baba" de aici !!!!!

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

dragele mele,

desi inca nu am nici un fel de belele cu mancarea momentan, va recomand ce-mi pica mie bine..
adica budinci fierte, fie la plic(pudding), fie facute in casa, orez cu lapte etc.

ma gandesc ca la o adica s-ar putea sa mearga si piureurile pentru bb, ca sigur sunt hranitoare si sunt mai usor de mancat (mai ales daca senzatia de greata/sila apare la mancare in gura).

o fi bine, n-o fi bine...

Life's a beach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza pai chiar nu voiam sa afle nimeni! Ma gandeam la un mod frumos de a le da vestea, imi imaginam cum le arat ecografia de la 10 saptamani in care se vad manute, picioruse...si le spun bucuria! A stricat tot desteapta asta!

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

ba vreau pe listuta, cum sa nu vreau? iata datele mele: dn 5.11.1985. um 07.04.2007 dpn-12.01.2008 dpn-nu este oficiala, este cea de pe site pt ca nu am ajuns inca la doctor. daca se schimba ceva va voi anunta

4+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele!

Laura, imi pare tare rau ca doctorita a stricat supriza pe care doreai sa o faci celor dragi. Dar nu cred ca trebuie sa te consumi prea tare pentru asta. Si socrii si parintii sunt convinsa ca vor fi foarte fericiti chiar daca au aflat mai repede decat ai fi vrut tu. Ce este important este sa fii tu linistita si bebe bine, iar daca doctora ta iti poate asigura lucrul acesta....este foarte bine.

Irlandeza, ma bucur ca esti putin mai bine. Sper din suflet sa te simti din ce in ce mai bine si sa poti manca.

Alina 8+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput