Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
Laura, multa bafta maine la dr!! sa dea Domnul sa fie totul bine!!! fii optimista pt bebe!!! pup fata si urmaresc cu interes postarea ta!!
la ce ora mergi la dr???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Laura Ioana spune:
BB
multumesc mult! La 8,30 trebuie sa ma prezint la spital si-mi face internare pt o zi, ca sa-mi poata face Bhcg-ul. Sper sa nu fie multa lume la internare, ca, de obicei, sunt o multime venite sa-si faca intrerupere de sarcina
Tot acolo imi face eco intravaginal (e de garda dr mea), iar rezultatul la analiza il aflu la amiaza
Imi tzatzaie
-ul ![]()
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
bb_yasmi spune:
Laura, sa vii cu vesti bune si la noi cat mai repede!! pusici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Roxali spune:
Ce bine ca o aveti pe Laura aici care mai stie cate ceva si fa si imbarbateaza
Irlandezo are dreptate Laura si cu acele si cu feta...lamaile nu i fac rau lui bb, doar contin vit C
Angy
Ali
15+ Enrico 7ani
Irda spune:
Salutare zuze mici!

Laura......abia astept sa ne vii maine cu vesti despre samburel....ca si eu sunt mai nerabdatoare decat tine, ca doar suntem in aceeasi zi a sarcinii si daca se vede la tine inimioara batand ...nu cred ca ai astept pana lunea viitoare ...si-l "calc" si eu pe dr meu
!
Doamne-Doamne...Zuza sunt....parca ma duc eu la eco!
pupicei
revin
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
5s +1
Poze Daria 
irlandeza spune:
Laura, bafta maine la dr.
Despre feta am citit azi ca ar fi interzisa, dar mie-mi pllaaaaaaaceeeee. Of, nici asta nu mai pot manca....... A facut sotul un gratarel de porc cu cartofi projiti si usturoi
, am mancat portie dubla, asta am voie? Asa din cand in cand. Si am baut o gurita de vin rosu, de casa.
Noi 2 singurei
5+
AngeliquedeS spune:
Offf, Laura, ai patit cu doctorita ta cum am patit eu cu doctorita de familie. M-am dus vineri sa ma programez ca stiu ca asa se face. Mi-a facut programare azi la 5, eu abia la 5 am plecat de la birou, a fost ca la nebuni, ajung la 5.30, intru si incepem sa povestim, ma intreaba cum am petrecut in concediu, ce am vizitat si la un moment dat imi arunca "Daca intr-adevar esti gravida..." si nu mai stiu ce mai spune, pentru ca eu in paranoia mea, atat mi-a trebuit, mintea a inceput iar intr-o fractiune de secunda sa imi teasa scenarii, ca daca nu sunt, ca poate nu e bebe, ca o fi ca o pati. M-a cantarit, m-a masurat, mi-a luat tensunea - 11 cu 8 si mi-a masurat abdomenul si uterul si a spus ca "se pare ca intr-adevar e sarcina", offf, acel se pare m-a facut sa imi vina rau, mi-a dat analizele de sarcina, un listoi intreg si am plecat. Bineinteles ca in drum... ce puteam sa fac... am mai luat un test de sarcina si tot pozitiv a iesit
.
Mai, si doctorii astia pe langa ca suntem noi paranoice ne mai accentueaza si ei starea!
Irlandeza, si eu ca si tine, exact la fel "Si as tot manca, dar cand ma gandesc la mancare nu-mi trebuie nimic" Exact asa, as manca intr-una dar nu pot manca nimic. Meniul meu zilnic consta in iaurt, fructe, doua sandvisuri cu paine neagra sunca si branza, salata si atat. Si credeti-ma ca nu as manca nici atat.
Roxali, tu mai ai un bebe? 
Irda, eu m-am dus peste doctor, nu am mai stat, am vrut sa vad cu ochii mei la eco!
Pup toate fetele!!
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
DanutaD spune:
zuzele,
la mine acum a eenit internetu' la viatza...
mama ce de ati mai scriiiiiiiiiiissssssssss
Laurici aba astept sa vin maine acasa sa citesc mesajul tau despre cum a fost de bine la doctor, si cum se vede samburica la eco..
Hai dragutza ca mai e un pic si te linistesti si tu..si le ramane si la farmacie macar un test de sarcina pe stoc..ca or mai avea si altele nevoie
Hai ca maine merg sie u sa iau rezultatele la analizele hormonale si maine seara cred ca le dezbat cu voi pe aici :)
Chiar, voua v-a dat doctoru' sa faceti pe langa Bhcg ul ala si Estradiol si Progesteron?
Mie mi-a dat si analizele astea si nu am mai auzit de ele...
nu ma linistesc pana nu aflu ce e cu ele...ce valori ar trebui sa aiba...
Bhcg ul mi-e clar, dar restul....stiti ceva?
D
irlandeza spune:
Eu va spun noapte buna, ma pun in patuc, la TV, parca ma doare prin burtica. Paote de la atat cat am mancat. Fug sa iau si un no-spa.
Noi 2 singurei
5+
bitza037 spune:
Irlandeza ai mai intrat si pe la aspirante,de acum o jumatate de ora. Ca te intrebasem ceva acolo, si am vazut ca nu-mi rapsunzi am venit dupa tine aici, Si am citi tot, timp in care a trecut o jumatate de ora ,si constat ca pleci si de aici.
http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006![]()