Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura Ioana spune:
Gugule
unde pana mea esti? Nu ne baga la tot felul de ganduri, ca suntem panicoase (eu sigur sunt).Hai ca vreau si eu cateva retete din chestiile sanatoase pe care le mananci
De exemplu lapte cu banane
Violeta
tre' sa ai rabdare, stiu ca asta-i cel mai greu, dar bebe oricum vine cand vrea el si cand vrea Dumnezeu!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
blueeyes2003 spune:
Laura
am intrat aici sa-ti urez mult curaj pentru maine,fii increzatoare ca totul este bine!Am incredere in tine ca vei fii optimista,ok?
Sunt convinsa ca vei veni cu vesti foarte bune!
Va
pe toate
-dutzelor si va doresc sa aveti sarcini cat mai usoare si bb sanatosi!
Vreau si eu la voi!
Mirela

www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
adinag spune:
Buna fetelor,
Angelique, cum te mai simti?
Si eu am inceput sa am greturi, insa nu sunt extrem de puternice, se poate trai cu ele... Daca mananc mereu, merge parca mai bine.
Nu stiu cine zicea de
. Daca nu este o sarcina cu probleme, nu este nici o problema! Eu si in prima sarcina am avut parte de sex pana in ziua cand a inceput nasterea (ca a durat, frate!!!). Si acum tot nu vad motiv de ce nu...
Eu ma duc vineri la control, vom face si eco, sper sa vad inimioara si sa ma incredintez ca e totul bine.
Neavand nici eu prea multe simptome, ma mai apuca si pe mine frica. Dar gandesc pozitiv, si voi sa faceti la fel!!!
Va pup
Adina 7 fix
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Violeta_m_tm spune:
stiu Laura ca trebiue sa am rabdare, dar e greu, pt ca numai la asta ma gandesc, si in plus cand ma intalnesc cu prietenii, cunoscuti, de fiecare data ma intreaba si bebe cand faceti?, m-am saturat sa le spun ca mai asteptam, ca o sa vina la momentul potrivit bla bla
, imi vine sa le strig Vreu bebe, dar nu vrea el sa-si faca aparitia.
Cred ca v-ati saturat de mine sa ma plang atat. Dar mai suportati-ma putin ca poate poate se fac si la mine doua liniute
Violeta DN 22.10.1982
gugushtiuc spune:
zuzicilor. Toata lumea e bine? Eu nu prea![]()
![]()
![]()
![]()
. Ca sa nu va bag in sperieti, bebikul e bine, insa am primit o veste foarte proasta sambata, shocanta de-a dreptul si inca nu reusesc sa-mi revin. Sper ca starea asta de suparare sa nu faca rau buburuzei din burtika mea. Eu tot astept sa mi se faca rau, sa ma doara ceva sa am stari de somnolenta si oboseala dar vad ca nu se intampla nimik.
Laura daca vrei vb pe mess referitor la retetele mele. cea cu banane o sa-ti placa in mod sigur.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
6+
marig spune:
Salutare frumoase burticoase!
Gugu,s-a intamplat ceva cu nasa?
http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png
mai 2005
AngeliquedeS spune:
Mie imi e mai bine azi, multumesc de intrebare, am un nodulet in gat de greata si e mai bine. Acum am papat capsuni ca le-am vazut la chiosc si mi s-a pus pata. Pe 16 am programare la ginecolog.
Irlandeza sper ca ai reusit cu semnaturica! 
Laura, mergi la doctor maine ca sa te linistesti! Faptul ca te dor sfarcurile e cel mai clar semn de sarcina. Eu sunt foarte mandra de sanii mei, intotdeauna au fost mici si acum sunt perfecti! Si banuiesc ca o sa fie si mai si! 
Voi ati anuntat la serviciu sau cand aveti de gand sa anuntati?
Violeta, stiu cum e sa te intrebe toata lumea de bebe si nimic. Eu faceam chiar crize de nervi cand ma intreba cineva fiindca stiam ca avem probleme amandoi si nu speram sa se remedieze prea curand. Nu ai ce face, trebuie sa rabzi. Dar si cand o fi sa se intample!!! 
Gugu, sper ca e totul in regula, nu ne speria! Noi suntem alaturi de tine! 
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
irlandeza spune:
Mersi Laura, am sa cer dr. sa-mi aduca ace mai lungi si groase.
Angelique, sa vedem daca-am reusit
Noi 2 singurei
5+
Ura, am reusit.
Fetelor de cateva zile ma incearca asa un fel de greata, mai mult un fel de deranj la stomac, si nu-mi trece numai daca mananc lamai, mi s-a acrit sufletul de la ele, chiar daca imi plac. Dar macar de-ar fi bine cu bebele, n-ar fi o problema.
Si as tot manca, dar cand ma gandesc la mancare nu-mi trebuie nimic. Meniul meu e supa de pui, feta, lamai, fructe, fara banane ca nu-mi plac, rosii, si cate un iaurt din cand in cand, ca nici de ala n-am pofta.
kateryna spune:
Fetele, daca va rugam frumos, frumos ne dati si noua un vot aici: http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=4&id=696&from=gallery? Multumim 
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Laura Ioana spune:
Kateryna
am votat frumusetea de Anelin George
Sa-ti traiasca!
Irlandeza
eu stiu ca branza feta e interzisa pe parcursul sarcinii. Poate gresesc, dar cauta un pic alimentele permise si interzise in sarcina!
Gugule
maine dimineata vb de laptele cu banane, ok? Ma sperii cu vestea proasta pe care ai aflat-o! Ma bucur ca esti bine, ca ma pusesesi pe ganduri
Angeliq
e foarte bine si normal ca ti s-au marit sanii si se vor tot mari pana dupa ce alaptezi
Dar mie nu mi s-au marit (eu ii am mari, poate nu-mi dau seama) si ma dor doar varfurile sfarcurilor
Sper sa nu fie nimic rau
Mirelus
esti o draguta, te astept sa vii la noi la odisee
Acum sa va postesc dupa amiaza mea!
Fetelor sunt cu capul! Am avut o stare de panica toata ziua! Mai ales dupa ce am vb cu dr si mi-a zis ca ma asteapta maine dimi si imi face si Bhcg! Deci dupa ce am vb cu ea....m-a apucat o batzaiala...aoleooo, sa mor si alta nu...Mai aveam ore si nu ma puteam concentra, pana mea, cu chiu cu vai am terminat programul! De emotie am si uitat sa-mi iau adeverinta de salariat si tre sa ma duc si dimineata la 8 sa o iau (la 8,30 ma duc la spital si-mi face eco intravaginal)
Cand am vb cu dr ea zice: dar nu ti-a mai venit ciclul? Io sa mor...si asa eram panicata...zic nuuu, am multe teste pozitive si chiar dupa amiaza facute (parca voiam sa o fac sa-mi spuna "da esti gravida"
), dar ma dor numai sfarcurile! Nu mi-a zis nik si mi-e o teamaaa!
Dar, in drum spre casa, ce credeti ca am facut? Am oprit la farmacie si mi-am luat inca un test (mi-am platit datoria de 1,5 mii de data trecuta si zambea farmacista cand i-am spus ca am datorie
) si cand am ajuns acasa l-am executat! M-am mai linistit putin cu capul ca e tot foarte pozitiv!
Ooofff! Grea zi am avut!
Va pup si mai vb mai tarziu
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru