Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata zuzelor
Ce mai faceti, cum va zimtiti, ceva simptome? Dati-mi si mie Eu tot nu simt nik, nici sanii nu ma mai dor, mai putin sfarcurile (exact tzumburucii) care ma dor daca ii ating de nu mai pot! Parca ar fi raniti! Si vreau sa va spun ca mi-e frica sa ma duc maine la eco...as vrea sa aman...daca-mi da o veste nasoala? Ooofff! O sun pe dr si o intreb ce sa fac? Parca as mai sta o saptamana, poate se vede si embrionul atunci...dar nici nu stiu daca as mai avea rabdare...sunt cu in doua luntrii...zuza, ce sa mai Oricum imi mai iau un test azi si-l fac dupa amiaza, tineti-mi pumnii sa iasa tot cu 2 betze

Angeliq ai mai facut un test? Imi pare rau pt tine ca ti-a fost rau, dar vreau si eu asaaaa...si eu ma bucur daca mi-e greata sau ceva, as fi bucuroasa si daca as voma, daca stiu ca-i de la bebe Intreaba doctorul daca poti merge la curs. Inainte faci un eco si, daca totul e ok, poate te lasa sa mergi
Adina felicitari pt sarcina si bine ai venit printre noi, zuzele incepatoare
Bubu Danuta felicitari pentru samburei!
Bubule pai sarcina ta e micuta, normal sa nu se vada, inca, embrionul!
Danuta succes la analize!
Violeta bine faci ca nu dezarmezi, chiar ca mai ai mult pana sa se pozitiveze testul! Cand ar trebui sa-ti vina ciclul?
Mcrissa draguta, nu ai facut nici un test?
Clau eu iti tin pumnii sa reusesti luna asta

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Am fost plecata din Bucuresti in weekend si de aceea am lipsit si eu la apel.

Azi parca am mai mult chef de viata (desi nu ar strica nici sa ma intorc acasa si sa trag un pui de somn ).

Feteloooor, maine dimineata merg la eco!!! Abia astept! Laura, cum ai putea sa mai astepti inca o saptamana??? Eu nici nu stiu cum o sa dorm la noapte... Haide, curaj si fii increzatoare. Bebe este si va fi bine! Mergi sa il saluti maine!

Va pupic si ne mai auzim...

Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Laura: prin 13 ar trebui sa-mi vina CM, dar ma dor sfarcurile de nu mai pot.
am citit ca voi va abtineti de la , noi nu ne-am abtinut, sper sa nu fie nimic rau daca este ceva in burtica.

violeta

Mergi la inceput

Alina sper sa-mi fac curaj (sigur ma voi duce) si maine sa venim amandoua cu vesti bune! Tu sigur vei vedea si embrionul, poate si inimioara palpaind Asta vreau si eu! Cand voi vedea inimioara voi sti sigur ca-i bine totul! La sarcina cu fetita a fost singura data cand am vazut inimioara! Restul pur si simplu s-au oprit in evolutie, inainte sa apuc sa o vad Tare mi-e frica! Dar am zis ca mai fac un test dupa amiaza si, daca iese pozitiv, ma mai linistesc un pic!

Violeta nu ai de ce sa nu mai Doar cand vei fi sigura ca-i bebe, atunci e bine sa o lasi mai moale! Mie mi-a spus dr NO SEX! Oricum noi nu mai faceam nimic, stiam de data trecuta! Durerea de sani e buna

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Irlandeza injectiile astea trebuie facute cu ac lung si gros, ca sa fie intre serul mai usor, adanc in muschi. Daca e la suprafata te ustura. Fii curajoasa

Eu am ace subtirele si scurte, de aceea m-a ustura ? Am zis ca daca acul e mai mic nu o sa ma doara asa tare.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Bubule, si sotul meu mi-a facut f. incet injectia, dar degeaba. N-avem ser sa diluam. Si mi-a masat si el saracul fesa. Dupa 20 min. de la injectie nu ma mai durea si nici galme nu mi-au ramas, dar ma doar in timp ce-mi face.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Hei, tot nu mi-ati spus cum fac sa-mi apar si nr. de sapt. langa poza cu !!!!!

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Da, iubita, sigur de asta te doare (de fapt te ustura). Neaparat cu ace lungi si mai grosute (fiind uleioasa trece greu tare prin ac si dureaza o vesnicie) si facuta incet, fara graba! Pana ce ne-am prins cum sa le facem (eu si mama care mi le faceam de fapt), am incercat o gramada de ace, de moduri de a le injecta (mie-mi este si frica de ac), dar dupa aia nu ma mai dureau deloc. Si trebuie masat bine locul, dupa, cu o batista (carpa) cu apa rece. Ai sa vezi ca nu-i chiar asa de rau

Fetelor va place listuta? Daca aveti si voi ceva idei intrati pe ID-ul comun si faceti modificari!

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Ca sa-ti apara mereu la semnatura 5+, intri la profilul personal, te duci la semnatura si scrii gravi intre paranteze [ ]si dupa pui 5+, apoi dai trimite! Saptamanal intri si-ti schimbi numarul de saptamani.

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

mergi maine Laura la medic, asa o sa te mai linistesti, si o sa ne spui maine fericita ca totul e in ordine cu micutul tau, Dumnezeu ii bun si sigur este totul in regula.
Eu abea astept sa am un test pozitiv ca sa dau fuga la medicul meu, si daca nu sunt insarcinata tot o sa merg la el sa il stresez, de ce nu raman? Pt ca el a spus ca totul e in regula.

Violeta

Mergi la inceput