Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna Zuzelor - ce nume fain v-ati gasit!

Ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa ma alatur voua, ca sunteti gravidute mai de varsta mea (varsta sarcinii, ca de altfel eu sunt mai batrana...). Am avut UM pe 18 martie, dupa calcule DPN ar fi 25 decembrie. Ziua mea: 21.07.1975. Pe 27 aprilie am fost la dr, s-a vazut sacul de 13mm, cu saculetul ala mai mic din care se hraneste (nu stiu cum ii zice pe rom, nu placenta, ca aia abia se face), inca nu s-a vazut embrionul. vinerea asta am din nou programare, sper sa fie totul in ordine. El a spus ca poate e chiar mai tarziu DPN-ul, deci ma incadrez bine la voi...

Voi de altfel cum va simtiti? Eu sunt mereu asa de obosita, de nu stiu ce sa mai fac. Noaptea in schimb nu pot dormi. Iar ziua, nu pot de fiica-mea. Deci umblu cam ca un zombie din ala din filme, ceea ce produce ameteli, stari de nervi, plansete... Dar in rest, sant bine!
Nu mi-e rau decat rar, insa cel mai des noaptea. Insa fara sa dau la rate...

Va pup si mai revin poate diseara...

Adina 6+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adina, si eu am DPN tot in decembrie insa m-am alaturat zuzelor din cauza ca sunt si ele la inceput si avem aceleasi preocupari (a se citi facut teste intr-o veselie si cautat simptome) Si in plus ma incadrez foarte bine in categoria ZUZE.

Asadar, bine ai venit. Ca simptome eu am inceput sa am primele accese de greata, deocamdata usurele si chiar placute. Asta fiindca ma conving ca bebe chiar e acolo. Cu altceva nu ma laud. Sanii nu ma mai dor si asta constituie un oarecare motiv de ingrijorare in ce ma priveste.

Maine am programare la medicul de familie. Si voi merge si la prima vizita la ginecolog.

Inca odata felicitari! Se inmultesc ZUZELE!!!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Danuta: felicitari pt eco!!!

Adina: bine ai venit printre zuze!!!

fetelor eu nu am, greturi, insa am o somnolenta incredibila, de-abia m-am dat jos din pat la ora 12 la pranz si acum mor de somn, desi aseara m-am culcat pe la 23.30, deci nu foarte tarziu.
Sanii ma dor mai tare noaptea decat ziua. Si nu mai am dureri de burtik probabil de la gravibinon

In rest mi-e o sete de-as bea toata dambovita

si mi se scurg ochii dupa hainute de bebei si de gravidute cu burtici mari, chiar ca sunt zuza rau!!!

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

vreau si eu la zuzeeeeeeeeeeeeeee!
sa-mi tineti pumnii luna asta si sa-mi faceti galerie, ca incepe o noua runda de incercari!
pupici pentru gravidutze!

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

aha...te inteleg bubule..eu vin de la un botez unde erau 2 gravidutze maaaaaariiiii -de luna a 9-a - si erau asa dragutze cu burticile lor mari...mai era o doamna cu burtica mai mica (nici nu te prindeai daca nu stiai ca e bebe), si eu (abdomen plat)...da' tot sunt mandra ca o sa se vada si la mine peste cateva luni si o sa port rochitze de burtoasa...

maine dimineata analize de sange, si saptamana asta aflam si noi mai multe despre Samburescu..cat e de bine prins..ce face el acolo..ce dimensiuni are...

Mergi la inceput

Mie mi-e raaaaau...... De dimineata a inceput greata si a tot crescut in intensitate. Acum doua ore mi-a fost tare rau, nici nu am crezut ca poate sa iti fie asa de rau. Pe de o parte m-am speriat, pe de alta m-am bucurat ca stiu ca inseamna ca sarcina evolueaza. Am mancat o grefa maaare si asa de greata imi era ca mi se parea dulce, desi eu in mod normal nu pot manca grefe ca nu le suport la cat de amare mi se par! Doamne dar cat de rau poate sa fie!

Pupici,
Angelique 6+
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Zuzelor!!
Bubu sa te auda Dumnezeu!!
Laura,Angy

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neatza zuzelor, felicitari Bubu pt saculet.
Mi-am facut testul in ziua 25(sambata), dar a iesit decat o liniuta. mai am sperante pt ca la mine CM dureaza 33 zile, si ma dor sanii, o sa repet testul peste cateva zile. Data viitoare sper sa iasa pozitiv, pt ca deja sunt dezamagita si nu mai am rabdare inca o luna.
aveti grija de burtici

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

v-ati vopsit fetelor? a prins vopseaua fara amoniac la radacina, ma refer la blond.
mi-e somn, ce sa fac pt ca cafea nu pot sa beau, mie greata numai cand ma gandesc la ea.
zuzelor
Violeta

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!

Dar ce e cu voi de e asa o liniste pe aici? Sper ca sunteti bine si absenta se datoreaza faptului ca v-ati distrat in week-end.

Mie imi e mai bine, doar putina, putina greata. Azi am inceput munca, e prima zi la birou dupa trei saptamani. Adineaori am aflat ca pe 14, 15 si 16 trebuie sa merg la un curs de formare profesionala la Amara si ma tot gandesc daca sa merg sau sa refuz. Ma tenteaza foarte mult ca e o oportunitate f buna si astept de ceva timp ocazia asta. Dar pe de alta parte imi e teama sa nu imi fie rau sau sa se intample ceva.

Sper ca sunteti cu toate bine.

Violeta, mai incearca sa faci un test sau o analiza de sange! Poate, cine stie...

Pupici,
Angelique 6+
Mare, Munte

Mergi la inceput