Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hmm...ce "denumire"aveti!!Sa fie asta oare un mic semn pt. mine?!!
Sa fiti sanatoase,fara gretzuri si fara prea multe kilograme in plus!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zozela multumim mult pt urari si, daca tu iti doresti asta, noi te asteptam aici! Chiar ai fi in locul potrivit

Mey, fetelor, ce inseamna lipsa asta? Pai eu va pun absente Unde-s fetele care au fost la dr? Ne mai tin mult in sah?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare tuturor ,sunt o mamica de sept-oct,si am intrat special sa o salut pe IRLANDEZA,cu care am fost colega de odisee,iti doresc o sarcina usoara,si ma bucur enorm pt tine. pe toate si va doresc sarcini usoare.
Inca ceva,IRLANDEZA daca ai nevoie de ceva medicamente,pe care nu le gasesti acolo,poti apela fara nici o grija,am o prietena care e farmacista,si pot face rost de orice medicament.
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, te rog sa imi stergi absenta, uite, sunt aici!]

Sunt foarte panicata, sunt complet anormala, ma gandeeam asa ca daca totusi nu sunt graviduta, daca s-a inselat si la eco si daca nu sunt nici testele bune. Am fost la plimbare prin oras, mi-am luat o pijamaluta super, din satin, cu pantaloni si maieutz, ROSIE, o nebunie!!!! Si maieutul e croit pe bie asa ca o sa ne vina si atunci cand o sa mai crestem. Asta ca sa faca bine la moral atunci cand o sa fiu

Deci cum va spuneam, iar nu prea imi vine sa cred ca sunt gravi si am vrut sa imi mai iau un test de sarcina. cat am umblat prin oras am tot trecut pe langa farmacii si de fiecare data ma opream spuneam ca sunt nebuna si pana la urma am vrut sa iau de la farmacia de langa casa. Cand sa intru, am vazut ca era farmacista de la care luasem ultimele trei teste si... mi-a fost rusine... Asa ca am facut cale intoarsa si am venit acasa... Ce spuneti de ZUZA de mine?

Zozela, numele tau zici ca e predestinat, asa ca poate vii la noi!

Mi-am facut si eu ticker, pe icoana cu bebele de la semnatura mea!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angeliq esti scuzata Draga mea sigur esti graviduta, chiar daca ai avut in trecut o asa experienta, acum nu-i cazul! Ai asa multe teste pozitive, ai vazut margica in burtica, deci...accepta! Esti mamica Hmmm eu vorbesc! Si eu vreau sa mai fac un teeeest Deci ti-a fost rusine de farmacista Rau am ajuns, ca si mie imi cam este
Mai astept pana marti, sper sa mai rezist! Taare mult mai e pana marti
Foarte fain tickerul De al meu sunt indragostita, ma uit de 10 ori pe zi, poate a mai crescut un pic sarcina
Am vazut poza cu rochita, e foarte faina, dar e scurta! Eu am picioare frumoase, dar cu celulita si nu pot purta fusta scurta, decat iarna, cand port si ciorapi

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Mai, Laura, punctul meu forte sunt picioarele, asa ca daca o sa am burtica macar sa imi arat picioarele . Numai ca sper ca nu o sa mi se faca groase si umflate, ca altfel... Mai am o rochita pana sub genunchi, dar este din aia care se leaga dupa gat si oricat am aranjat-o eu pe umeras ca sa arate apetisanta in poza, tot zdreanta parea, fara nici o forma. Asa ca nu am mai pozat-o, o sa fac o poza cu ea cand o sa o imbrac. Si pe langa asta mai am o multime de bluzite din acelea cu talie inalta fiindca mie imi placeau astea dinainte sa fiu gravi. Asa ca acum vor veni la marele fix!

Pupici,
Angelique 6+
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

buna seara, zuzici!
v-am scris pe pagina 9, azi la 10.46 si...................nimic!
vesti importante!!!!
dar se poate sa fie o problema.....poate si la voi se intampla la fel....scriu un mesaj.....si imi scrie acolo sus NE-MODERATE! pana sa apara trimis dureaza o vesnicie!!! eu l-am scris azi de dimineata.......si pe la pranz tot in modul NE-MODERATE era, si sub mesajul meu au mai aparul altele, unde acolo sus scria Trimise. acum scrie trimise si la mesajul meu. va rog sa-mi scrieti daca ati mai patit asa!

Adia

Mergi la inceput

Adiagrozav, sa stii ca la ora respectiva nu a aparut mesajul, eu am fost toata dimineata pe forum. Insa asa este, primele postari sunt moderate si pot sa apara mult dupa aceea din cauza asta nu a observat nimeni postarea ta fiindca nu s-a mai intors nimeni la pagina anterioara. Am facut-o eu acum si m citit: Suuuuper vestea! O sa fii o zuza alaturi de noi!!!! Felicitari, iubita mea draga!! Sa fie intr-un ceas bun. Intr-adevar pentru linistea ta sufleteasca repeta analiza dupa 48 de ore trebuie ca valoarea sa se dubleze (cel putin). Eu nu am mai facut BHCG, am 7 teste pozitive (si maine mai fac unul) si am confirmarea la eco, de data sta PE BUNE!

Eu am avut adineaori primul episod de greata adevarata, am stat cu capul in toaleta 10 minute. E rau, dar ma nbucur, ca inseamna ca bebe e bine!

Pupici,
Angelique 6+
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Salutare tuturor ,sunt o mamica de sept-oct,si am intrat special sa o salut pe IRLANDEZA,cu care am fost colega de odisee,iti doresc o sarcina usoara,si ma bucur enorm pt tine. pe toate si va doresc sarcini usoare.
Inca ceva,IRLANDEZA daca ai nevoie de ceva medicamente,pe care nu le gasesti acolo,poti apela fara nici o grija,am o prietena care e farmacista,si pot face rost de orice medicament.
19+

Mersi scumpo pt. urari si pt. ajutorul pe care mi-l oferi, Daca o sa fie cazul si o sa am nevoie de ceva , o sa apelez la tine cu siguranta.
Sarcina usoara in continuare.

P.S. Am facut primul gravibinon, doaaaaaaaaaaare de mor, asa tipam ca saracul sot a zis ca nu-mi mai face, l-am pus sa scoata acul ca ma durea de numa, a mai ramas putin in siringa, dar nu conteaza, asa de tare ma ustura acum , dupa. Am pus si compresa, dar nu stiu daca mai am curaj sa mai fac vreuna.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by adiagrozav

buna seara, zuzici!
v-am scris pe pagina 9, azi la 10.46 si...................nimic!
vesti importante!!!!
dar se poate sa fie o problema.....poate si la voi se intampla la fel....scriu un mesaj.....si imi scrie acolo sus NE-MODERATE! pana sa apara trimis dureaza o vesnicie!!! eu l-am scris azi de dimineata.......si pe la pranz tot in modul NE-MODERATE era, si sub mesajul meu au mai aparul altele, unde acolo sus scria Trimise. acum scrie trimise si la mesajul meu. va rog sa-mi scrieti daca ati mai patit asa!

Adia

Pt. ca primele 10 mesaje, cred , sunt moderate , apoi nu mai ai treaba cu ele.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput