Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va pup, fetelor!! Laura, felicitari pentru simptome!!!

Va urmaresc din umbra... Doamne, cat imi doresc sa vin si eu in randurile voastre!! La zuza ce sunt....

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana te astept aici, cat de repede! Mai ales daca esti si zuzaaa Iti tin pumnii si tie Sa facem gasca mare si zapacita, aici

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau zuzici drage cu burtici!!!
sunt happy!!!!!!!!!!!!!!!!!
am facut HCG si a iesit ...330. am vb cu medicul si pentru siguranta si linistea mea a zis sa-l repet la 72 de ore, adica luni seara!
sunt mult mai linistita! dar ma cam incearca o greata!!??!! cred ca incep sa am primele semne! poate vi se pare ciudat dar sunt ffffffffffffffffff bucuroasa ca mi-e greata!!!!
eu sunt la lucru azi .....trebuie sa recuperam ziua de luni.....si abia astept sa merg acasa sa dorm ca sunt rupta!!! mai ales ca este ziua surorii mele si trebuie sa sarbatorim, nu?
va pup! si de asemenea si al meu drag si iubit sot, Adi"pusicu", va saluta si va pupa! de cate ori primesc cate un mesaj el este mai curios decat mine!!! deja va stie pe fiecare si ma intreaba de voi!

Angelique nu pot sa cred ce au putut sa-ti faca astia!?! merita impuscati! acum cat ti-a iesit HCG???
si draga Ioana, iti doresc sa ne anunti cat mai curand ca ai si tu simptome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lasa, ca ne adunam noi cat mai multe zuze pe aici!!!! Va asteptam!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZA colegutze dragi!
LAURA m-am trezit eu mai devreme dar am stat si m-am zvarcolit in pat incercand sa mai inchid un ochi da de unde atata bucurie. Ieri ni s-a montat si noua pe scara interfon si chiar ma gandeam ca o sa scapam de tigancilea astea nesuferite care cersesc pe la usi. Aha!!! vezi sa nu. la 7 jum a inceput sa urle mununea proaspat instalata de nu stiam ce-i cu mine si incotro sa o apuc. Raspund si aud o voce din aia de caine plouat:"daaaaaaa siiiiiiii mieeeeeeeeee cevaaaaaaaaaa....". Ma gandeam ca daca ies din casa ii zmulg toate penele "mexicanului".
Colac peste pupaza nici gaz nu e si nu pot sa-mi fac cafea, umblu ca teleghidata prin casa.
Referitor la simptome, cu greturi nu ma laud, doar ca nu prea am pofta de mancare dimineatza. In rest nu ma doare nik.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Pai si cum s-a prins ca e gravida??? Asa a patit si mama....Iar eu la ultima sarcina nu aveam test pozitiv nici la 8 saptamani ....Am nevoie de detalii...plzzzz

http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png

Tipa e irlandeza, si la ei se bea f. mult, asa ca pe la 7 luni , tot durand-o stomacul f. tare s-a dus la medic, si acolo i-au spus ca e in 7 luni. Nici macar nu stia cine e tatal. Asta-i alta poveste.

Laura, fa cum sti tu ca e mai bine, era doar o idee.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cum sa fac sa-mi apar fara sa o tot caut de fiecare data cand trimit un mesaj ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

intri la profil personal si jos la semnatura pui paranteza patrata scrii gravi si inchizi paranteza patrata

quote:
Originally posted by irlandeza

Cum sa fac sa-mi apar fara sa o tot caut de fiecare data cand trimit un mesaj ?

Noi 2 singurei

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Gugule sunt criminali cersetorii astia! Si la noi se infiintau sambata dimineata pe la 7,30 Imi venea sa-i strang de gat ! Si sunau mult, poate credeau ca nu-i aud! Si le tragea sotul cate un certalau Acum, de cand avem interfon, nu mai vin asa dimineata Dar tot avem vecini "binevoitori", care-i lasa sa intre!

Irlandeza nu-ti faci si tu ticker? eu sunt indragostita de al meu Iti trimit pe PM parola contului nostru comun!
De fapt, ar fi fain sa avem toate fetele, in felul asta putem urmari usor evolutia sarcinii pt fiecare

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Mda...ma duc la servici, ca azi recuparam ziua de luni Si am de la 1 la 5 Dupa aia am de la 6,30 ziua nasului nostru de cununie, deci nush cand mai intru, oricum diseara (la noapte, poate) vreau sa vad vesti de la fetele care au fost la dr: Bubu si Danuta, ok?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput