Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Darria, multumim
Gabriela si eu am facut tot e eco din aceea "speciala" si examen clinic dar si Pap, zic eu ca n-au nici o legatura. Nu va suparati pe mine, poate is eu paranoia, da cu cat citesc mai mult cu atat vreau sa fac si sa stiu ca e ok.

Ralu cum ai petrecut? ti-am vazut aseara pe mess "plusuletul" taaaaare dragut

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Maine mergem la vaccinul de 2 ani jumate, asa ca tineti-ne pumnii

Si noi mergem astazi... Sper din tot sufletul sa fie bine copilasii. Ne tinem pumnii reciproc,daaa?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
stiti vreun medic ORL-ist bun..pt copii?

Pai este d-na dr. Preda (oare mai este???) Ea era la pensie de muuult, dar facea consultatii si chiar si operatii (amigdale, polipi) la Policlinica Mitropoliei, Providenta parca ii zice. E ORL-istul copiilor din toate timpurile.

Ar mai fi - si eu recomand cu caldura - la Spitalul de Recuperare dr. Cozma. Cand am fost noi acolo internati cu Stefan pt amigdalita a operat de polipi doi baietei de 3, respectiv 4 ani. El nu e special pe copii, dar poti merge la o consultatie. daca e nevoie iti recomanda pe cineva in spital (stiu ca mi-a spus de o d-na dr. - fina lui parca - catre care mi-ar da recomandare daca ma hotarasc sa-i scot amigdalele.
Noi nu ne-am decis spre o astfel de operatie, desi ...ne cam streseaza ideea. Si faptul ca Stefan are probleme in fiecare toamna si primavara.

Incearca si homeopatia. Eu chiar vreau sa mai merg zilele astea cu Stefan la Receanu.

Multa sanatate.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bafta la vaccin Vladi si Robert!!!

noi am scapat cu gheata pe locul injectiei, cu antitermice preventiv si...cu vreo 2 oua kinder!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,multumim! Ehehe...la noi perioada lui Kinder a trecut.Acum suntem in plina era a lui Thomas.Zici ca functioneaza? Sa ma duc sa cumpar vreo 2 trenulete!

Apropo,stie cineva daca au aparut la Metro trenuletele din oferta?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, da ne tinem reciproc pumnii....si n-au aparut trenuletele si nici nu cred ca vor aparea is neseriosi...
Cristina, multumim, o sa-i dau si eu antitermice, ouale kinder la el nu functioneaza, ptr ca el nu papa cioco, doar niste grisine poate ...oricum vom merge cu Thomas la noi si Doamne ajuta!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sa speram ca au dreptate (in legatura cu posibilul accident nuclear din Ucraina):

http://www.realitatea.net/index.php?domeniu=2&stire=63985

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Insanatosire grabnica bolnaviorilor
Bafta la vaccin Robert, fara febra si piciorus "accidentat"
Aha, bine ca stiu, pt. viitor, cum se "traduc" piticii in caz de vaccin noi inca stam cuminte dar o sa urmeze si la noi alintaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

fetelor, imi puteti da si mie un sfat in privinta unei gradinite bune? eu locuiesc la billa, am mai multe gradinite private prin preajma, dar nu stiu...
alexia mea va implini 3 ani peste exact o luna si ma gandeam sa o duc la gradinita din toamna. voi pe la ce varsta i-ati dus pe copilasii vostri?

va pup

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Va invit sa aruncati un ochi la poze de la cursul festiv. Sunt absolventa, uraaaa! Deocamdata nu am pozele profesioniste, dar urmeaza.
Weekend placut tuturor.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput