Iasule, mandra cetate (53)
Raspunsuri - Pagina 25

mariussimiuc spune:
Eiii... si sa nu uitam sa-l felicitam pe Vladut! La cat mai multi ani si lunisoare,puiule!
Miha si Robert

lgireada spune:
La multi ani Vladut.
Cu aniversarea de casnicie, nu e chiar acum. Dar acum 2 ani cu aprox ne invarteam toate fetele la Mirese de Iasi; de acolo ne stim. Si pt ca tin minte, Ralu sarbatoreste un an in iunie, pe 17, nu? Eu am facut un an in februarie, iar Darria face acus 2 ani (9 luni cu bb si inca un an, faceti si voi socoteala).
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

herra spune:
aha, deci am fost indusa in eroare!
nu-i nimic, urarile de bine raman!
si...multumim si noi.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

aime spune:
Darria nu ne arati printesa sarbatorita?
eu am tinut minte ca si fetita si parintii is nascuti in aceeasi zi 23, nu mai stiu lunile parintilor, dar luna mai e rezervata Andreei
aime si Vladimir

Darria spune:
Mihaela si Cristina(Herra) multumim frumos
Multa sanatate voua si celor dragi, sa indepliniti tot ce doriti si numai fericire
La multi anisori! Vladut Sa cresti sanatos si sa fii bucuria parintilor
Da Liliana, sunt cativa ani de cand ne cunoastem(momentan doar virtual, poate in curand si face to face ) ...... au trecut atat de repede ......

Darria spune:
Aime: ai memorie de elefant. Ai retinut bine urmatoarele 2 luni sunt "rezervate" noua.
Din pacate nu am cum sa arat prichindelul din 2 motive:
1. nu pun poze pe net, public - am cuiburile mele de pasarele
2. le-as fi trimis privat daca le aveam digital sau puse pe cd. Nu am digital ci clasic. Momentan nu am motivatie sa iau digital fiindca acesta isi face treaba bine. Dupa ce se damblageste il schimb. Doar la inceput le mai puneam pe cd.
Daaaaaaaar poate fi vazut originalul poate ne intalnim in parc, cred ca veniti prin Copou. Acum mergem si la locurile de joaca pt. copilasi mari, in expozitiei.

adi69 spune:
Hac ! Eu cu cine votez,hac
!
Dati-mi voie sa nu mai inteleg..nik!
Pentru care Vladut s-a urat la multi ani?
Vladut Aime-15 nov
Vladut Ghinetz -11 martie..
Vladut Herra-23 septembrie...

Darria spune:
Adriana: pt. Vladut de Herra a scris Cristina mai sus ca implineste astazi 2 anisori si 8 luni.
Eu bantui pe aici pt. ca am un pici somnoros, poate reusim mai tarziu sa o scoatem afara.

lgireada spune:
Cristina (Herra) multumesc frumos!
Darria - ma apuca o nostalgie cand ma gandesc ... mama mama. Mai ales ca o miresica (tu) ai deja bb, iar Oana e gravi, Nusha isi doreste, etc. Crestem in familie, nu? Chiar si virtuala.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums