Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Darria

Puteti sa-mi recomandati un pediatru cardiolog, la care sa pot face o ecocardiografie? Vreau un profesionist si un aparat performant.

Daca retin bine se poate face in cladirea unde are prof. Gotia cabinetul dar nu mai retin numele medicului care face eco. Imi puteti spune ceva?

Darria,noi am fost la dr Matasaru,mai intai in Policlinica Mare,pentru consult si electrocardiograma,apoi la cabinet pentru ecocardiograma Dopler.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionika

Am o problema: copilul meu se plange ca il doare burtica tare, cand il intrab unde il doare imi arata, insa daca il pup sau daca ii tin mana pe burta, ii trece.Nu -mi dau seama daca face asa ca sa atraga atentia sau chiar trebuie sa merg cu el la un dr. Va rog dati-mi sfaturi...

Ionika,si Robert are o perioada de vreo cateva zile de cand spune ca-l doare burtica,dar asta in general dupa ce mananca.Dar imediat dupa ce spune face la oala.Am fost la laborator si am luat recipientul pt analize,dar nu prind momentul oportun,sa-l pot duce proaspat. Eu m-am gandit sa-i fac niste analize,cu toate ca nu are alte simptome.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mihaela: multumesc frumos
Poti sa-mi spui, te rog, unde are cabinetul particular? si un nr. de tel. daca ai, pt. programare. Se face cu anestezie sau are rabdare cu prichindelul fara sa-l adoarma?
Stiu ca sunt multe intrebari si te zapacesc.

Ionika: stiu ca ai intrebat-o pe Herra dar cred ca nu deranjez daca raspund si eu. Pt. fetita folosesc izvorul alb acum. Am folosit si bucovina dar am renuntat la ea in favoarea actualei ape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by adi69

Liliana,scuzele mele..eu "eram precisa" ca si Lilianele sarbatoresc acum..

Adriana

Pai de ce scuze? Eu cu voi chiar m-am simtit sarbatorita. Asa ca nu pot decat sa va multumesc.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Carmen, Miha, Darria va multumesc pentru raspunsuri.

Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Mihaela: multumesc frumos
Poti sa-mi spui, te rog, unde are cabinetul particular? si un nr. de tel. daca ai, pt. programare. Se face cu anestezie sau are rabdare cu prichindelul fara sa-l adoarma?
Stiu ca sunt multe intrebari si te zapacesc.

Noi cand am fost la ea Robert era mic,avea 5 luni,iti dai seama ca nu aveam nici o sansa sa-i tin nemiscat.Am incercat sa-l adorm,dar n-a vrut si pace.Pana la urma l-a adormit.Nu cred ca e vorba de rabdare aici,ci doar ca trebuie sa stea nemiscat ca sa poata vedea si interpreta corect eco.
Cabinetul este cel de la gara,vis a vis de Metro Pizza,il impartea atunci cu dr Iordache.Imi pare rau ca nu am nr de telefon.Poti incerca,daca nu-ti este prea greu,la policlinica.Acolo cu trimitere de la medic nici nu platesti consultatia si cardiograma.Poate nu aveti nevoie de eco.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by lgireada

quote:
Originally posted by adi69

Liliana,scuzele mele..eu "eram precisa" ca si Lilianele sarbatoresc acum..

Pai de ce scuze? Eu cu voi chiar m-am simtit sarbatorita. Asa ca nu pot decat sa va multumesc.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Pai atunci...Cu placere si alta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna dimineata!

Lili, parca tu intrebai de bilete la Banica, nu? Sper sa nu ma insel.
Turneu Concert extraordinar Stefan Banica Jr "Toata Lumea Danseaza"
Program turneu:
2 iunie Bacau - Sala Sporturilor h 19:30
4 iunie Tulcea - Sala Sporturilor h 19:30
6 iunie Constanta - Sala Sporturilor h 19:30
8 iunie Galati - Patinoarul Artificial h 19:30
10 iunie Iasi - Sala Sporturilor h 19:30
Pret/bilet
50 RON categoria VIP
35 RON categoria 1
Categoriile de pret sunt valabile pentru toate concertele.
Biletele se vor expedia/ridica dupa data de 23 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Targ de imbracaminte si incaltaminte la Sala Sporturilor, de maine pana duminica...

Festivalul Berii in perioada 7-11 iunie, in spate la Iulius Mall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria, eu il recomand pe dr. Dimitriu. Lucreaza la Sp.Sf. Maria, dar merge si la un cabinet, Medex, pe Toma Cozma. Daca vrei iti pot face rost de tel.lui. E foarte de treaba si e unul din cei mai buni pediatri cardiologi din tara.

Vine bebe
Burtik
Cristina17+

Mergi la inceput