Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pt. ca dependenta de dulciuri ucide am cautat pe net adresa cofetariei(nu stiam unde este ac. strada).
Dau paste unui mesaj gasit pe un forum: "Str. Theodor Burada, la 50 m de Muzeul de Stiinte ale Naturii (ala de pe Independentii, vis-a-vis de UMF)".

Mihaela: produsele pot fi gasite si aici(stiu ca nu ai timp sa studiezi site-ul):
http://www.laboratorulbianca.ro/CONTACT.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Salutare!

Cam slabutza activitate, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

ete, eu de ex, stau si casc gura la manifestantii lu' peshte care trec podu in Cantemir, cantand muzica de fanfara

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi am vizitat azi targul de textile de la Providenta. Caldura mare,monsher! Si aglomeratie! Asa ca am facut un tur rapid si am iesit! Dar macar am gasit o pereche de sandale pentru Robert frumoase si f ieftine! As fi vrut si pentru mine o bluza cu burta dar n-am mai avut rabdare.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mda ... cred ca iese cu bataie azi, sincer.
2 tabere in acelasi oras? is impresionante fortele mobilizate aici, eu a trebuit sa ies din casa si nu a fost cea mai buna treaba, am facut cu taxi 30 min din tg cucu pana la gara.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

poate nu se bat. Vad ca au trecut spre gara Nicolina gashca psd

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Chiar ma mirasem sa va gasesc azi dimineata undeva la pagina 3-4. Asa, insa, mai merge...sa dau de voi cand deschid forumul...

Pe unde va racoriti astazi? Noi vineri am fost la Ciric. Foarte frumos.
Azi cred ca mergem in Botanica.

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Buna.
Azi cred ca mergem in Botanica.

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Am fost astazi la botanica si am venit dezamagita de comportamentul unora de acolo fiindca nu stiu sa vb. vizitatorilor. Au ramas pe vechea mentalitate. Nu am fost implicata, am asistat in calitate de spectator dar suficient cat sa fiu dezamagita. Ma asteptam la altceva din partea unor oameni care lucreaza cu frumusetile naturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello, hello si eu dupa cateva zile obositoare, caci am avut musafiri de la Cluj si am reusit in sfarsit sa deschid un stand in Hala cu accesorii pentru carnaval. Asa ca va astept la etajul 1 la hala, langa cofetarie cu mascute, peruci, aripioare, trompete "limba soacrei", papuci de clown, seturi de tot felul, etc...
Pentru copii Wk-endul acesta a fost super, ca s-au plimbat, au primit cadouri frumoase...si mie imi placea asa cand eram mica.
Sunt franta de oboseala, dar daca treceti pe la Hala, va rog sa-mi spuneti impresii si cum se comporta fetele de la vanzare, daca erau acolo, etc...Multumesc,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gabi, neaparat o sa trec. Oare de ce am crezut eu ca la stand vei fi tu?
Editez, ca am uitat sa te felicit. Asadar felicitari si vanzare buna!
Fetele sunt angajatele tale, nu?

Mergi la inceput