Jurnal de rasfat / unic si minunat
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Eu m-am hotarat sa fac o lista cu tot ceea ce imi face placere.Sper sa nu ajung sa scriu o carte....dar nu conteaza.Cu siguranta ca nu o sa reusesc sa fac chiar tot dar o sa am satisfactia ca voi taia de pe lista cate ceva...poate nu chiar in fiecare zi. Poate doar citind-o o sa imi fac o bucurie
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Andreea , ca un adevarat “redactor sef”, a gasit, ca intotdeauna, modalitatea sa ne aduca aminte de NOI !
Citind momentele de rasfat, nu pot sa nu ma gandesc si sa constat ca lucrurile mici si simple ne aduc bucuriile cele mai mari
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
![](images/user_woman.png)
ile77 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Andreea, ca un adevarat “redactor sef”, a gasit, ca intotdeauna, modalitatea sa ne aduca aminte de NOI !
Citind momentele de rasfat, nu pot sa nu ma gandesc si sa constat ca lucrurile mici si simple ne aduc bucuriile cele mai mari![]()
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
Ai absoluta dreptate in privinta lucrurilor mici si simple .
![](floare.gif)
Ciuf, am si eu o manie, cea a gelurilor de dus
![](olala.gif)
Imi cumpår tot felul de geluri de dus care trebuie neaparat sa miroase fff frumos .
Un dus fierbinte cu gelurile mele preferate este un adevarat råsfat pt simturile mele.
Ile
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
se pare ca jurnalul continua chiar aici. citindu-l , e un rasfat. eu vreau sa-mi cumpar o orhidee si sa ma rasfat uitandu-ma la ea si inchipuindu-mi ca sunt intr-un loc exotic, departe de nebunia acestei lumi. cred ca mi-o voi lua cadou de ziua mea, de sf. imparati constantin si elena.
.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
se pare ca jurnalul continua chiar aici. citindu-l , e un rasfat. eu vreau sa-mi cumpar o orhidee si sa ma rasfat uitandu-ma la ea si inchipuindu-mi ca sunt intr-un loc exotic, departe de nebunia acestei lumi. cred ca mi-o voi lua cadou de ziua mea, de sf. imparati constantin si elena.
.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
cred ca mi-o voi lua cadou de ziua mea, de sf. imparati constantin si elena
Foarte frumos!
![](floare.gif)
se pare ca jurnalul continua chiar aici
M-as bucura, mie astfel de lucruri imi aduc mare drag in suflet si dintre toate lucrurile pe care le "am", pe suflet as vrea sa-l pretuiesc cel mai mult.
Pe locul 2, si deloc de neglijat, mi-e spiritul/mintea carevasazica, pe locul 3 corpul si lista ar putea continua, fiindca vreau sa cred ca sint "bogata" si "am" multe.
Fara discutie, cind vor veni copii ( ii astept cu toate bratele sus!
![](icon_smile_wink.gif)
LEdit: ups, de emotie, am uitat ce voiam sa zic de la bun inceput. Multumesc, scarmanus!
![](pupic.gif)
Qi
Mariaa spune:
pot sa spun ca azi-noapte pe la 5,30 citind rasfaturile de anul trecut am dat apa la soricei ?!
mi-am amintit de atatea lucruri bune si rele...si a fost un rasfat doar citind acest jurnal...
abia am ajuns acasa si tineam mortis sa va spun asta...
multumesc DC
nemary spune:
quote:
Originally posted by ile77
Ciuf, am si eu o manie, cea a gelurilor de dus
Imi cumpår tot felul de geluri de dus care trebuie neaparat sa miroase fff frumos .
Un dus fierbinte cu gelurile mele preferate este un adevarat råsfat pt simturile mele.
Ilesi Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
si eu am mania gelurilor de dus, si credeam ca sunt singura
![](baie.gif)
nu exista luna in care sa nu imi cumpar cateva. am stoc acasa
![](inlove.gif)
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
simona_toma spune:
Eu ma rasfat cam o data la 2-3 luni lasand bebele cu o tanti vecina si umbland de nebuna prin magazine.Cred ca o sa fac mai des lucrul asta minunat, ca sunt asa obosita si stresata!!!Si cred ca merit sa ma relaxez un pic la cumparaturi, stau non stop cu strumfu' care are 1 an si o luna, calc, fac mancare si curatenie...deci imi ajungeeee!!!
madalinad spune:
daca se continua aici lista, pai ma trec si eu...
m-am rasfatat luna trecuta cum nici acum nu-mi vine sa cred ca am facut-o... de dinainte sa raman insarcinata (acum 4 ani) am zis ca facem un concediu in strainatate. in timpul sarcinii nu s-a putut, cat a fost serban bebe nu s-a putut, acum realizez ca n-o sa se poata prea curand fiindca nu avem cu cine sa lasam copilul...
asa ca AM FACUT-O. am lasat acasa sot si copil, si am plecat 4 zile la paris. am uitat de tot si de toate, nu mi-a fost dor de nimic, doar m-am plimbat si mi-am umplut sufletul...