Tunsa sau cu codite
Fetelor cu fetite
Ce faceti cu parul fetitelor il tundeti sau il faceti codite?Mie imi place asa mult cu codite, dar de fiecare data am esuat fiindca nu tine nimic in cap nici clame nici alte chestioare.
Iar cand ii creste parul si n-are nici o forma nu ma lasa sa ma apropii de capul ei , asa ca am tuns-o de vreo 5 ori pana acum aproape 0.puiutul meu are 2 ani si 4 luni.
Multam,
Margot
Raspunsuri
cristina73 spune:
Margot,
N-am ce sfat sa-ti dau, doar am vrut sa zic ca am aceeasi "problema".
Fetita mea are 1 an si 9 luni si e cu parul scurt fiindca nu-i pot pune agrafe sau elastice in parut, le smulge imediat. Si mie imi plac tare mult coditele la fetite, ma gindesc de la toamna sa-i las parul sa-i creasca, acum e oricum mai comod asa din cauza caldurilor.
numai bine si sa ne vedem fetitele cu codite!!
Zeeva spune:
Nu va faceti griji mamicilor. Dupa trei anisori toate fetitele vor par lung. A mea a avut parul scurt baieteste pana pe la doi ani. Dupa aceeea l-am lasat sa creasca si are o pleata pana la mijlocul spatelui, la patru ani. Ba acum chiar trebuie sa merg regulat sa tai varfurile.
e de bine,
Z.
Misilicu spune:
Da mamicutelor, Zeeva are dreptate. Pana la trei ani nu prea se poate lasa parul lung la fetite pentru ca nu suporta elasticuturile si agrafele, dar dupa... o sa vedeti voi. Monicuta mea nu vrea decat cu parul lung, ca cica asa e mai frumoasa, insa e destul de greu de intretinut.
Mai aveti putintica rabdare si o sa vina vremurile in care o sa puteti face codite si atunci... o sa va doriti sa aibe parul scurt.
Pupici la fetite si mamici.
Mihaela
ponicid spune:
Nici fetita mea nu suporta nimic pe cap dar uitati cum fac eu: ii prind coditele cat mai in varful capului si rasucesc in jurul lor elastic din acela cu care se strang borcanele la gura. Elasticul il rasucesc de patru-cinci ori astfel incat ii strange coditele foarte, foarte bine incat si eu cand trebuie sa i-l dau jos ma chinui mult.
In felul acesta ea incearca sa il dea jos dar fiind foarte greu nu reuseste si renunta. Peste elasticul respectiv ii pun alt elastic cu tot felul de maimutoi si floricele pe care chiar daca le da jos codita tot nu se pierde pentru ca ramane primul elastic care se poate strange bine.
Daniela, mamica de Ana-Maria
Bobita spune:
Fetita mea are 3 ani si 1 luna si tot nu rezista coditele la noi, asa ca solutia ar fi sa o tund, dar nici la tuns nu sta.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
danis spune:
anduta nu ma lasa nici pe mine sa-mi pun clame sau sa-mi prind parul; astept si eu minunea sa vad ca accepta si isi doreste bibiluri prin par si par mare
Daniela si bb Anda
Camelia spune:
Teodora mea are doar un an si 4 luni dar parul ii este frumos, bogat si buclat, asa ca mi-e mila sa-l tai.Am recurs la codite.Ea le mai strica , eu le refac ....
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Marina spune:
maria are 6 luni da par de 1 an jumatate. Si e asa ondulat si frumos..ii sta super cu codite.
marina
tinatache spune:
Noi acuma 2 zile am tuns-o pe andra scurt, transpira f tare si nici prea mult par nu avea, de bucleuri nici nu mai zic... Acuma avem un baietoi blond:)))
Cristina, mamica cu burtica
kika spune:
Fetitele cu codite sint suberbe numai ca eu daca as avea si o fetita cred ca i-as face o tunsoare frumoasa si smechereasca, nu foarte scurta (deci nu gen baietel, si mai ales chel!)dar sa aiba fruntea si fata libere. Coditele string parul, iar ca sa-l tina cit de cit string de cele mai mult cam rau pentru capsorul lor micut, asa ca...