Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
mmiha, cauta pe-aici pe forum sigur gasesti un subiect cu scoala de soferi...important este zic eu sa gasesti un instructor bun chiar daca scoala de soferi este ceva mai departe de casa ta(instructorul in drumul lui cu alti elevi te poate prelua si pe tine sa faci ora de condus)...asa pe-aici pe la noi prin rahova este o scoala de soferi dar e totusi cam departicel de 1 mai si nuc red ca fac instructorii de aici ore pe-acolo pe la tine...trebuie cat de cat in zona...
bafta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
ange spune:
neata
dana,asa si eu.intru pusca aici pe subiect dimin. la cafea si seara dupa dus daca nu adorm in cada
de cateva zile atmosfera la casnicute este ca pe vremuri
ne apucase pe toate o astenie de primavara si ne cam "picase" popularitatea
mmiha,abia astept sa-ti iei calc. sa ne stresezi cel putin eu am multeeee de vorbit cu tine.nu ne-am conversat de un an de zile astept cu nerabdare
alinutza,super de benga.auzi plecati la Moeciu.La Bangala?
eu daca vin nu merg decat la dansa
si nu vin daca nu aduce Robert telefonul ala cu lanterna,sos,radio,robot de bucatarie si bigudiuri de pus in par
Damneee nici acum dupa un an de zile nu-mi trece treaba asta cu telefoanele mobile din Ro.daca ar vedea americanul ce tf. smechere sunt in Europa ar pica in cap.Jur ca aici nu am vazut asa ceva.La toti prietenii le-am povestit de tf. mobile de la voi
Ce -mi veni cu tf. de la prima ora?
Am de pus astazi niste copaci si ma gandeam ca un tf. dela ma poate ajuta
tzuc dar revin.astazi sunt acasa
p.s.am uitat sa va spun ca ascult aproape non stop europa fm.fac bine sau este si alt post mult mai fain? astept sfaturi.
gata acum chiar tzuc
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
ange spune:
A!
MIRELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
e musai sa-ti vorbesc pana vineri dupa amiaza.
trebuie sa platesc biletele la "disney" si vreau sa-ti soptesc cate ceva.baga nr. de tf pe mess.plsss
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
alexa si mami spune:
helloooo gagici!
danelutza frumoasa povestioara!
ce copaci plantezi cami? si mai ales cum te poate ajuta un tel mobil?
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
nici nu ma bagati in seamaa??????
Danelutza spune:
Va tuc pe toate fugitiv, am un munte de rufe de calcat si profit cit e vreme urita. La noi ploua de aseara puternic, e frig si e o vreme cacacioasa, asa ca... calc puternic tot ce gasesc in cale
Va tuc si mai revin, sper
symaco spune:
salutare!
si io vreau sa plantez niste pomi fructiferi in gradina,copacei am destui,dar m-am gandit la un cires,piersic,mar pt cupii!
ma alesei cu un job la pizzerie,merg in fiecare seara+la sf de saptamana merg de dimineatza si la burger king.
barbatu-miu are schimburi in urmatoarele saptamani...ne cam aglomeram cu munca da nu-i bai ca aavem bani pt intalnirea DC care tocmai se planuieste!.
ma duc sa ud un pic gradina ca pe seara nu e nici unul dintre noi acasa!
la tuate!
Liana30 spune:
doina felicitarii..ma bucur din tot sufletul..
gataa m'au lasat la vatra..dar inca mai pun perfuziii..invazia nu se opreste si nci nu se limpezeste odata..
va pupp pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
monica-elizabet spune:
Lianabine ai venit acasa...sanatate multa si recuperare rapida
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)