Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 25

monica-elizabet spune:
mai fetelor da pofticioase mai suntetipai sigur ca dau prajiturica la toata lumea da' asteptam sa vina seara sa fie petrecere in pijamale
sa vad cat de sexoase sunteti
este buna prajitura dar parca nu s-au inmuiat de ajuns foile...ori trebuie sa stea mai mult?(ca la noi nu are shanse)
mama ce colegi vrednicutzi avetinoi de cand suntem acasa i-am dat CO sotzului
suntem de-ajuns eu si mama
feteleeeee si o veste buna, azi a fost tati cu alex la dr la oftapro si dioptriile au scazutvedea cu 3 linii mai bine decat data trecuta, mai are doar-0,25 dar totusi i-a lasat -0,50 la ochelar...nu-nteleg de ce...da ma rog or sti ei ce stiu...ca tot asa a avut si pana acum(detectat mai putin dar purta putin mai mult)...maine-s gata... si lentilele si ramele... din titan...ne-au cam uscat de bani...dar sanatos sa fie alexutul ca nu mai conteaza.
ies putin dar revin...hai spuneti ce culoare are pijamaua, din ce material este???
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

doinabita spune:
Fetelor, ce liniste???unde sunteti?eu am mancat cu colegul, Dana nu vrea sa manace acum invata si o sa mai stau nitelus si apoi imi fac baita si apoi somnic!Ma doare somnulllllllllllllllll!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

diadaniela spune:
eu am venit de la salon si sunt si mai blonda!poate imi pune piedica sotul mai incolo!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

mikiriki spune:
eu acum am ajuns acasa.
vad ca nu mai e nimeni la party si tocmai am imbracat pijamaua rosie
noapte buna
Miki

CRISMIR spune:
Va si eu in viteza,va multumesc la toate de aprecieri
Noi am tot fost ocupati cu ziua colegului,azi i-am tinut-o desi el e nascut pe 10,dar azi a avut liber... am pregatit una alta,si un tortulet super bun,"Padurea neagra"...am sa pun poze maine ca azi nu am apucat...acum sunt franta de oboseala...am intrat doar sa va salut si sa nu ma dati disparuta
A,si am citit si eu pe la generale,da ma lasa rece "unele tanti" de pe acolo,mare e gradina lui Dumnezeu si multi prosti si fuduli prin ea
...insa trebuie sa
pe DANELUTZA si pe DOINA,
fetelor!!!
Pe maine dragele mele!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alexa si mami spune:
neata!
mirela, LMA sotului!
bananooo, vreau sa te vaaaad.
monica, felicitari pt evolutia lui alex. inseamna ca in curind o sa renunte la ei.
burticutzele noastre unde sunt? hai fetelor treceti la scris ca ne e dor de voi!
ca sa nu mai zic de restul sexoaselor, bia, cami, olga, georgi, dana, ioana, corina... am plecat la munci.

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
Doina, La multi ani! lui Catalin sa fie sanatos si sa-i dea Dumenzeu tot ce-si doreste...petrecere frumoasa
alina multam de cafelutza
miki, ce sexoasa ai fost asearala petrecere
dana, sa-ti fie de bine "blondul" cel nou
mirela, la multi ani sotzului tau pentru maine, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna
eu m-am trezit dis de dimienatza si m-am apucat sa gatesc, bine ca am terminat ca-i frumos afara si ies cu ruxitza la plimbare si apoi il recuperam si pe alex de la gradi
va pup pe toate
sa aveti o zi buna
monica

mikiriki spune:
neatza
DOINA, la multi ani lui Catalin
MIRELA, la multi ani sotului pt. maine
MONICUTZA, m-ai vazut ?e super pijamaua rosie
BANANA, cat de blonda esti?
MIIIIIIIIHA, unde esti?
ALINUTZA, multam de cafea. esti la munca?
DANUTZA, inveti germana acum?
GEORGI, daca mai stateai putin ma prindeai live. esti la scoala?
LIANA, CAMI, OLGA, BIA,CORINA, ANDORA -pupici
Miki

monica-elizabet spune:
moama ce liniste-i pe-aici...se vede ca v-ati cam impiedicat rau azi noapte
monica