Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi noapte a fost super ok, nu a mai vomat, nu a maif acut kk si a dormit linsitita de la 22 la 8 dimienatza...dar de cand s-a trezit si pana acum deja avem 3 kk la activ(in numai 2 ore)nici nu vreau sa ma gandesc pana diseara cati o sa faca...
mirelutza, saru' mana o sa intreb de saruri la farmacie
deja suntem in a 3-a zi...sper sa nu mai dureze mult...acum e asa de bine dispusa ca zici ca nu are nimik...
va pup pe toate si va multumesc din suflet la toate pentru sfaturi(chiar daca nu am nominalizat am incercat sa iau de la fiecare din experientele vostre)
sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,regimul este foarte important,nu numai medicamentele.Iaurtul (natural) este foarte bun,asa cum zicea si Mirela,pe langa clasicele reparatoare de burtici,pe care cred ca le stii deja. Daca nu e mofturoasa la capitolul fructe,poti sa-i dai si cate o bucatica de gutuie,ajuta.Iar ceaiul de menta il poti indulci cu un pic de miere.Si...fara lapte.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ia uitati voi aici ce face fii-miu.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
mirela, f frumoase pozele! m-a apucat un dor de mare, soare, plaja...ce fericiti sunteti cu atita apa si soare
monica, sanatate multa! pt hidratare f bun este hidrasec. ai incercat?
miha
la noi e nor si sta sa ploua. nici la plimbare nu putem pleca:(

Mergi la inceput

alina, multam te sfat,o sa incercs si hidrasec acum daca ar fi dupa mine i-as da tot ce ziceti voi deodata numai sa o opresc din kk
miha, pe la bunica-mea pe la tzara umbla o voba cica daca se uita primul copil printre picioare "cerea" un fratior sau o surioara...
nu i-ai zis lui robertca teolina e deja in burtika
deja am ajuns la kk nr5

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Monicutza dulce printzesa. multa sanatate
Doina mmmm...ce bunatate gatesti azi
Mirela am vazut pozele. vreau si eu acolo
Miha am vazut ce face fiu-tau
Danutza sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat. miercuri ajung si eu prin magazine. sunt reduceri multe de vreo 2 sapt. si parca mai am nevoie de ceva.ah... au venit sandalutzele pe care le-am comandat. sunt super, chiar am fost incaltzata de cateva ori cu ele.
mai devreme mi-am sunat sheful (ala de care se vorbea ca as avea o legatura cu el ) si mi-am schimbat tura de maine si marti, adica merg de la ora 14 , sper sa nu se razgandeasca si sa ma cheme dimineata la ora 5:30.
am zis ca vin cu povesti......deci.... nu ne mai mutam in Hamburg deoarece nu e chiar asa cum ne-au povestit cu cateva luni in urma. n-are rost sa plecam, mai ales ca trebuie sa luam totul de la zero. contractul meu va fi prelungit in iulie si m-am decis sa fac ....(mooooama nu gasesc cuvantul in romaneste ) scoala la firma asta si in 3 ani muncesc ceea ce-mi place ( organizari de evenimente). bineinteles ca eu nu le-am spus sefilor ce vreau sa fac mai departe ( poate ma trezesc fara contract, asa ca le-am spus ca raman in continuare la ei).
zilele astea m-am simtit aiurea, dureri de stomac ( asta din cauza ca nu mananc ccc ca lumea si mai mananc toate prostiile-gen 2 covrigi si gata ziua), dureri de cap....si nervi la greu. mi s-a facut si un dor nebun de casa si nu mai vreau sa ma prinda inca 3-4 ani aici si dupa aia sa plec doar pt. 10 zile acasa. offff....
gata...v-am plictisit destul. va dorec o duminica placuta

Miki

Mergi la inceput

mikimultumim...ai grija de tine si papa cum trebuie ca e tare aiurea sa ai ceva la stomac(eu asa am facut prin liceu inainte de BAC nu prea mancam, stres cat cuprinde, am si slabit ca aveam eu fumuri in cap ca-s grasa si am facut niste nise pe stomac de de-abia am mai scapat de ele cu tratament...dar ma simteam tare aiurea...)incearca sa-ti iei pachetzel la tine

monica

Mergi la inceput

monica, pachetzel nu-mi iau, avem mic dejun si pranz inclus. dar eu ma satur cu cafea si...tigari. avem foarte mult de munca si imi trece pofta de mancare, cand ajung acasa nu mai am chef sa mananc. in concediu mancam aproape de 3 ori pe zi, dar de sapt. trecuta am ajuns iarasi la covrigi, apa, iaurturi, cafele si..multe tigari .
am uitat sa va spun ca Mister Balu are o prietena .miercuri si joi avem intalnire cu Sindy ( asa o cheama) in parc

Miki

Mergi la inceput

super, si-l dai la monta?(parca asa se zice)sti daca face "prietena" puishori iti da si tie unul
a papat ruxitza un iaurtzel natur
am lasat-o fara pampers si nu-i convine, cred ca o sa se obisnuiasca iarasi sa faca numai in pampers...dar acum n-am avut ce face...la cat de des ii venea sa faca kk sigur nu ajungea pana la wc si-l facea pe ea...

monica

Mergi la inceput

bine ca mananca Ruxi.
nu pot sa-l dau la monta pt. ca e castrat. mi-ar fi placut dar nah... sapt. trecuta cand am fost in vizita la ea era in calduri si tot alerga dupa misterul meu si asta se ascundea , nu stia ce are nebuna de-l alearga prin curte
la monta se duce cu altcineva si noi suntem pt. joaca, plimbare si pupaceala

Miki

Mergi la inceput