***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 14
mica0307 spune:
chris
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar pana la urma conteaza ca tu si Daphne sunteti bine.
dideip uite ca am vorbit mai jos de col. Mi s-a intamplat acum vreo 2-3 saptamani dupa un control de col.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
dianalaura spune:
chris...ma bucur ca in sfarsit ati ajuns acasa in formula completa! M-am cutremurat toata cand am citit mesajul tau...Doamne Dumnezeule...bine ca sunteti in regula acum. Daphne s-a dovedit a fi o luptatoare de la bun inceput...sper ca incet incet sa reusesti sa treci de trauma asta si sa incepi sa te bucuri in sfarsit in liniste de pitica ta si de fratiorul ei.
Te pupam si eu si Stefy!
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
dideip spune:
Mica eu nu am citit din urma, dar eu nu am avut niciun control azi, de asta intreb.Dar acel dop gelatinos, stiti cum arata?
Paula
39+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
dideip, asta am patit si eu, dar dupa controlul colului. Daca la tine nu a fost control la col, avand in vedere ca esti foarte aproape de termen, eu zic si ca s-ar putea sa se apropie vertiginos momentul nasterii...poate o fi de la dopul gelatinos... pentru orice eventualitate pun majorete 

. Si daca mergi la spital nu uita lista cu telefoane, sa ne anunti si pe noi! 
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
kay spune:
chris, ma bucur enorm ca ai venit acasa ! n-a fost zi sa nu ma gandesc la tine si mi-a parut asa rau ca n-ai lasat un nr de telefon, un telefon sau macar un sms de incurajare cred ca ti-ar fi prins bine. acum, cand Daphne e bine, cand esti cu ea acasa si e totul linistit incearca sa uiti spitalul oribil. e greu, sunt niste monstrii inumani si insensibili... dar voi sunteti acasa, Daphne a invins si acum sunteti toti 4, frumosi si IMPREUNA ! va pupam, eu si Sosonica si sper sa nu mai aveti nimic urat in vietile voastre !
un mare
pt Chris si Daphne !
oana
30+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 26-36zile !!!
andradap spune:
Dianalaura, eu am avut control de col pe 1 mai si nu mi-a curs nimik!!!
Se pare probabil ca nu vrea si pace!!! Oricum...eu zic ca la tine nu e neaparat de la control ![]()
...ai vorbit cu dr.??? ![]()
Chris27
, ma bucur ca ati ajuns acasa si ca in sfarsit sunteti bine.... ca acum numai asta conteaza... si sa uiti repede TOT ce a fost rau!!! 
KAY, da am renuntat la ideea cu landoul... m-a convins ALYNA24.... ca fiind cald acum cand nastem....
In fine.... eu inca nu nasc... dar nu cred sa ma apuce toamna

Apropos de facut videoclip... De cand am vazut acel videoclip am selectat cateva poze si mi-am facut si eu unul... E facut cam INCEPATORESTE dar ma pregatesc pt. cel al odiseei noastre...
Uitati ce am facut deocamdata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a6a28b73c71ca4b62e147&skin_id=0&large" target="_blank">PT. ANTONIO
Daca vi se pare dragut...eu sigur ma perfectionez... si cand voi avea pozele cu gravidutele mai_iunie dar si bebeii nostri voi face un super montaj... ![]()
Acum va las ca sunt f.f.f. obosita!!! 
NOAPTE BUNA!!!!
AAAAH.. .DIDEIP... nu uita: ANUNTI la orice ora!!!
Tin pumnii!!!
HAINUTZE Antonio
Andrada
38+ cu
Antonio
alynta27 spune:
Chris bun venit acasa! imi pare rau ca a trebuit sa patimiti atatea! Bine ca sunteti bine amandoua! Felicitari lui tati ca a stiut sa fie langa voi! Ne-a demostrat-o si noua, fetele de pe forum, cat este de atent si grijuliu! Sanatate si sa ne d-ai de acum numai vesti frumoase! Vrem ceva pozici!
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
andrada foarte tare filmuletul. Tre sa ne faci si noua unul la final de odisee
.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Andrada felicitari pentru filmulet! Noapte buna!
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
msemcu spune:
Chris27, bine ca s-a terminat totul cu bine! M-a speriat mesajul tau, dar nu pot sa spun ca m-a si uimit! Se intampla atatea in spitalele de la noi! Si la Iasi izbucneste o data la cateva luni cate un scandal legat de stafilococul auriu dar se pare ca nu reusesc sa-i dea de capat! Sper ca macar in perioada in care voi naste eu sa il tina in frau! Daphe a demonstrat ca e o luptatoare si tu ca esti o mamica puternica! Ma bucur mult ca sunteti bine! Si de acum sunt sigura ca va fi totul foarte bine!! O meritati din plin!
Dideip, si eu spun ca s-ar putea sa fie dopul!! Punem fetele la treaba pentru tine si te asteptam cu vesti!! 

Andrada, foarte frumos videoclipul!!
Poohy, pentru fetele noastre ne-am gandit la: Petra, Maia si Mara.
Somn usor tuturor si sper ca luna plina sa nu ne tina cu ochii in tavan si noaptea asta!
Mari 32+