Picnicuri, demonstratii, la mare, la munte- ???

Picnicuri, demonstratii, la mare, la munte- ??? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Unde sunteti dragii mei?
La picnicuri, la gratare? la munte? la mare?

Cum ati sarbatorit ziua muncii?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am si eu o intrebare: de ce trebuie sarbatorit 1 mai cu mici si gratare la padure, de ce, de fapt, asta e una din distractiile cele mai cool?
nu pricep si pace de ce trebuie sa faci mincare ca sa te simti bine, sa te afumi, murdaresti samd
inteleg rostul fripturii la gratar cind stai la casa si poti face cu fum de lemn, dar asa ... sa mergi in frumusete de padure si 2-3 ore cit stai sa dai foc si sa sfirii carnea ....hm ... ma depaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu sunt un mare fan al gratarului in general, nu numai de 1 mai ...

buli - sa-ti explic motivele mele ... locuiesc la bloc, intre 4 pereti si o iesire la iarba verde, gratar e o ocazie de a sta in aer liber, in natura ... sa mananc (ca deh, trebuie si asta) si sa lenevesc pe patura in aer liber. Dupa aia ... carnea la gratar e muuuult mai sanatoasa decat prajita in tigaie ... De obicei mergem cu alte familii, deci in companie, ceea ce mie imi place ... Mai bati o minge, mai alergi ... deci nu mi se pare chiar asa de absurd sa mergi la iarba verde ... decat sa stau in casa sa ma uit la Tv ...

Iesim de fiecare data cand avem ocazia, sambata sau duminica si nu pt. ca este o distractie cool cum zici tu, ci pt. ca ne simtim bine in mijlocul naturii ... iar aici nu putem face gratar in fata blocului (ca in Romania), ci in parcuri, padurici, locuri special amenajate pt. asta ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hai ma nu exagera si tu ca si in romania numai meltenii fac gratar in fata blocului.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

hai ma nu exagera si tu ca si in romania numai meltenii fac gratar in fata blocului.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Scuza-ma ... ce-s aia meltenii? Eu nu exagerez ... vorbesc de un oras de provincie unde chiar am vazut ca se fac gratare in fata blocului .... poate nu la bulevard, dar printre blocuri, da. Si poate acum nu se mai obisnuieste ... dar acum 3-4 ani, da.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

petronela, mie imi place tot ce zici tu minus facut mincare la padure

Mergi la inceput

Mie imi place si facutul mancarii ... de fapt numai carne ca doar nu iau sa fac ciorba la padure ... pt. ca imi place sa mananc ... Iar daca tie nu iti place partea asta cu gratarul, iti iei sandwich-uri facute de-acasa ... .

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am fost duminica si luni plecati, astazi stam in Bucuresti.
Imi plac micii la gratar (si alte produse), nu scap ocazia cand se iveste. Ce sa manac altceva? Ciorba? Aia o mananc acasa, daca ies, mananc ce nu am acasa, fie ca le fac eu, fie ca le cumpar.
In trecut, mergeam la Cluj cu parintii, in Groapa Mosului, la Hoia sau la Sf. Ioan; era acelasi meniu ca si acum.
Astazi stau acasa si ma cert cu cateva fete pe DC. Cine a spus ca evolutia aduce numai lucruri bune?
Petrecere frumoasa tuturor!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noi am fost duminica la iarba verde la padure, iar azi am facut un gratar in curte la mama. Nu de alta dar e cam frig sa mergem la padure, azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am colindat magazine, unde era gol si a fost o placere la cumparaturi, apoi am mers la restaurant si am mancate paste "pesto ala genovese" si ravioli cu spanac . Eu de mica mergeam la padure si gratare si acum NU-mi mai place ...
Rufus, cred ca in padurile din Cluj acum e ful de lume Nu mai e ce-a fost

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput