Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!
Gina,dupa parerea mea,si tine cont ca nu sunt medic,ar face bine sa-l opereze.Eu n-am vrut sa stau cu nimic la san,asa ca l-am scos.
Vedeti ce va sfatuiesc medicii sa faceti,si,oricum,e grozav ca e benign
Ema 10,nu fii speriata si nu iti mai programa corpul sa faca ce crezi tu ca va face!Nu te mai gandi la ce e mai rau,daca e sa apara ceva,o va face fara acordul tau!Traieste frumos si fara teama!
In alta ordine de idei,eu sunt foaaarte bine,am si par,si in doua luni o sa am si un san nou!Va imbratisez!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

idoina multumesc mult pentru raspuns si ma bucur ca te simti bine.
Asa s-a hotarat si ea sa-l opereze.
Sa vedem acum cand o va face .Cat o costa aceasta operatiune ? Dati-mi si mie un PM va rog pentru ceva preturi care se practica la asemenea operatii .O s-o faca la Fundeni ,sa vedem ,are un nr de tel de la medicul care a consultat-o si ia spus cand se hotaraste sa il sune ,speram sa fie si bun .Sa vad cum il cheama poate stiti ceva de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by saftoiu_gina

De cateva zile citesc aici si acum am reusit sa termin cele 30 de pagini.Vreau sa felicit toate fetele care au avut puterea sa treaca peste aceasta incercare mare ,cancerul mamar.De ce am citit? Poate nu m-as fi incumetat sa citesc(de frica mai mult sa nu trec prin asa ceva )dar am o cumnata care a descoperit un nodul la san si vreau sa o ajut si eu cum pot.
A venit la bucuresti la fundatia renasterea la un control ,a facut si o ecografie si a rezultat un nodul de 13 cm ,acest nodul este bening .Nu pot sa spun mai multe pentru ca nu mai retin bine rezultatul.Concluzia a fost sa faca ecografie din 6 in 6 luni sau sa il opereze. Ea are 18 ani.De patru luni a oprit anticonceptionalele si eu personal cred ca de la ele a facut acest nodul.
Ea s-a hotarat sa il opereze ,oare face bine ?

XIO ai putea sa ma ajuti cu un sfat?

Ralu pisi cum te mai simti ? Ce face micuta ta ? Si celelate ,mai dati un semn ,spuneti-ne si noua cum va mai simtiti.

Acest buchet pentru toate fetele curajoase.

E cam mare nodulul, fara un consult nu poate spune nimeni exact ce trebuie facut , dar tinand cont de marime , de faptul ca benign si de optiunea de a fi operata propusa de doctor , cred ca cel mai bine este sa-l opereze.
A fost la spital unde am facut eu practica o fata de vreo 20 si ceva de ani tot cu un nodul la san , s-a operat , totul a decurs ok .
Esti sigura ce e 13 cm si nu mm?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

XIO multumesc, ai dreptate 13 mm .

Gina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna,

nu am apucat sa citesc acest subiect, asa ca va rog sa ma iertati ca am cazut ca musca in lapte. Am citit initial acest subiect, cred ca am si scris aici, dar apoi n-am mai avut timp nici de forum in general.
Am si eu o problema poate ma puteti linisti ca sa zic asa.
Anul trecut am facut un control in uram caruia doctorul meu nu s-a putut pronunta si apoi caonsultandu-ma un alt doctor au ajuns la concluzia sa trebuie sa revin in mai 2007 pentru a se vedea daca este cazul de operatie sau nu.
Nu am mai facut nimic de atunci. Dar zilele trecute am descoperit la subrat o galma pe care nu reusesc sa o ignor oricat m-as chinui. Ma doar si sanul dar sper sa fie doar durerea de la subrat. Intrebarea mea: nu-i asa ca cele 2 probleme nu au legatura una cu alta. Sapt viitoare ma duc sigur la control...

MULTA multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina cel mai bine e sa mergi la un doctor de specialitate ca sa elimini indoiala pe care o ai asupra galmei ,dar nu e de stat asa .Sa ne spui ce ai facut la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cristina, nu vreau sa te sperii dar cele 2 pot avea legatura. Nu sta pe ganduri, mergi la medic chiar maine, uneori si cateva zile conteaza.
Sper ca toate vor fi bine. Sa ne pove cum a fost la dr.

Ada 15+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Fiind singurul topic cu subiectul Cancerul la san, am intrat si eu aici cu o mare rugaminte pentru fetele care au trecut prin asa ceva:

Mama mea a fost diagnosticata cu un nodul (probabil maling) la san si urmeaza sa fie programata pentru operatie. Va fi operata de prof. Blidaru, de la Inst. Oncologic. I se va face o segmentectomie, adica se scoate numai nodulul, nu tot sanul.

Stie cineva cam cate zile va sta internata? Ma poate ajuta cineva cu niste preturi pentru doctor si anestezist (astea pe privat, bineinteles)? Daca mai aveti si alte informatii despre care credeti ca pot fi importante, va rog mult sa mi le spuneti si mie, sa stiu de unde s-o apuc.

Multumesc mult de tot si va doresc tuturor multa multa sanatate!

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bedrosmart, multa sananate mamei tale! S-a operat? um sunteti.

Va multumesc pentru sfaturi inca nu am ajuns la doctor saptamana asta trebuie neaparat sa ajung.

Am reusit si eu sa citesc cu inima cat un purice aceste pagini si vreau sa va doresc multa-multa sananate

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

bedrosmart, chiar...nu ne mai pove nimic?

CristinaT, ce iti scriu acum nu iti scriu cu scopul sa iti faci ganduri negre ci ca sa intelegi importanta diagnosticarii prevenive. Cand s-a constatat ca mama mea are o tumora maligna medicul a vrut sa o opereze peste aproximativ 5 zile, mama a refuzat pe motiv ca e inainte de Paste si ca are foarte multi clienti la magazin si ca nu poate sa lase magazinul balta asa ca a amanat operatia cu o luna.........ei trebuie sa iti spun ca in decurs de o luna mama mea a facut metastaza la ganglioni si astfel situatia s-a complicat foarte mult. Nu vreau sa intru in amanunte acum, situatia a fost mult mai grava decat ti-o descriu eu acum ......... asa ca te rog nu mai amana nici o zi ..... poate nu e nimic, dar poate iti salvezi viatza.
Va doresc la toate multa sanatate si fericire, sunt alaturi si de idoina care din cate stiu de la alt subiect se mai confrunta cu inca un necaz mare ........ care o face sa isi puna anumite intrebari pe buna dreptate(idoina eu te inteleg perfect si iti dau dreptate si eu as gandi la fel in locul tau).

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput