Nu stiu daca s-a mai discutat, dar va intreb: urmariti? Va place? Cateodata chiar am ceva de invatat din emisiunea asta. Nu stiu daca e regizata sau nu, dar mi se pare cea mai reusita dintre emisiunle de acest gen. Voi ce parere aveti?
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
in primul rand a mai fost subiectl asta.
mai urmaresc si eu din cand in cand emisiunea, desi mi se pare aiurea ca se numeste "schim de mame" mai degraba s-ar numi "schimb de gospodine" pt ca ele mai mult creceteaza si critica de cat de curata sau mizerabila e mamica de schimb decat sa se ocupe mai mult de copii. in unele emisiuni nici nu sunt bagati copii in seama, ci doar se comenteaza ca cealalta nu stie sa faca curat, ca oalele sunt murdare, ca nu a aspirat mamica de schimb de nu stiu cand.....
WHAT EVER ......
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Eu am nimerit uneori accidental si am fost socata cit de martafoaie, circotasa si rau intentionata poate fi cite o "mamica autohtona".Sincer am fost oripilata de bagatul nasului in blidele alteia si ce sistem de valori se afiseaza. Ideea emisiunii mi s-a parut buna ,in sensul ca fiecare familie ar putea experimenta un alt mod de convietuire si nu in ultima instanta, cei de acasa ar constata ca nici nu stiau ce "pierd",decit cind mami e plecata.
ok...in primul rand nu sunt de acord ca o straina sa vina pentru cateva zile in casa mea si sa se apuce sa critice orice lucrusor,fiecare are casa asa cum ii place sau in limita posibilitatilor financiare.Poate e adevarat ca mamele mai castiga experienta cu treaba asta,dar totusi lucrurile astea n'ar trebui aratate la tv...parerea mea...