Aspirante optimiste > 20 ani (94)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia25 spune:
fetelor,chiar toate sunteti in vacanta?????????
am ramas eu singurica aici si !!!!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
Blanche25 spune:
Buna fetelor! Un 1 mai fericit tuturor, inclusiv celor care stam in casa .
Va tin pumnii fetelor cu intariziere....si eu ma scald in acelasi ape ca si voi..e sau nu e...mi.e frica de mor sa fac test, deocamdata nu fac, ma cam dor ovarele, am temp inca 37 oral si 37.2 vaginal, si mi-au iesit cosuri ca niciodata pe fata si pe piept. Mi.e frica sa sper, super frica sa imi fac test..
L58..esti gravi sigur! Mai fa unul si va iesi si mai clar!
Pupici la fete!!
maybe baby? -august 2005
L5845 spune:
gugushtiuc,iulia,testul l-am facut duminica dupa-masa, iar de calculat , la mine e mai complicat. Spun asta, deoarece eu CM nu am mai avut din 20 mai 2006, pentru ca am diagnostic de insuficienta ovariana acuta congenitala si menopauza precoce. Dar...am facut in lunile decembrie 2006, ianuarie '07 si respectiv februarie, tratament cu Maca+BU. Si nu mi-a venit nici pana acum CM, insa am vazut ceva "miscari" la capitolul mucus cervical. De aici am dedus eu ca e posibil sa fii avut ovulatie. In consecinta, in momentul cand am vazut ca ma apuca niste dureri de sani, mai neobisnuite (care se intensifica mai ales seara) si ca glera e persistenta de mai mult timp, adica e prezenta de vreo 2 saptamani permanent, m-am gandit sa fac un test la plezneala. Oricum vreau sa-l repet, cred ca maine dimineata, sau poate poimaine, nu stiu exact. Inca mi-e frica sa sper ca e posibil sa fie adevarat, pentru ca am avut o groaza de teste cu o singura liniuta nenorocita si nu as vrea sa ma dezumflu din nou .
Oricum, dupa cum spunea cineva pe forum, speranta moare ultima, nu?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
Blanche, cred ca la capitolul frica, ne putem lua de mana, ca si mie mi-e cam frica sa repet testul.....poate ai tu mai mult curaj , iti tin pumnii.
Pana vine BB,mi-am
aici !
Lau-Meli si
iulia25 spune:
L5845,dar incurcata poveste mai ai!si trista oarecum...imi pare rau ca treci sau mai bine zis ai trecut prin toate astea.
dar acum sigur e ce visam noi toate:BEBE!!!!!ai sa vezi maine dimineata caqnd ai zis ca faci test.cred ca ai nevoie de niste incurajari:
BLANCHE,sa te intreb ceva:de cata vreme astepti momentul testarii?si acum ti-e frica?eeeei,cu asa temperatura....
cred ca si tu ai nevoie de o galerie:
p.s.iarta-ma ca sunt asa batoasa,stiu cum e cand vine momentul testului
iulia25 spune:
BLANCHE,am o idee:nu ai vreu test la indemana(sau vreo farmacie pe aproape)sa-l faci?hai,te rog!!!!!sunt fffffffffcurioasa!!!
tu ai zis ca faci test maine,iar eu nu pot vedea rezultatul decat poimaine ca maine nu vin la servici.
asa ca te rog din tot sufletul,fa un testulet!!!!!
daca e negativ nu-l bagam in seama ca doar nu-i cu urina de dimineata,dar daca se vede vreo ceva pe el........
eu sunt convinsa ca nu vrei sa vezi vreo liniuta singura pe acolo,dar,ti-am zis,fa unul de plesneala doar!!!!!ce zici?
L5845 spune:
Multumesc iulia de incurajari . Sa speram ca rezultatul o sa fie cel dorit . Ma sa fie bine si mie si la toata lumea.
Pana vine BB,mi-am
aici !
Lau-Meli si
Laura Ioana spune:
Tizooo draga mea nu stii cum mi-a sarit inima de bucurie cand am vazut mesajul cu a doua liniuta Vom fi colegute, tizo Felicitari! Repeta testul fara cea mai mica grija, sigur va fi si mai clar! Nu avea de la ce altceva sa-ti mai iasa o liniuta! Sarcina usoara si te astept repejor la odisee
4+
Poze Laura
underqueen spune:
buna, fetelor! pe toate. azi ma simt mai bine. nici sangerarea nu mai e asa puternica. privesc cu speranta spre Z10 cand ma apuc de
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/RniEp3.png