Aspirante optimiste > 20 ani (94)
Raspunsuri - Pagina 27
underqueen spune:
cine stie... dar optimiste trebuie sa fim, nu? poate totusi e bebe...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
Alexa.1983 spune:
Ma mai tineti minte,huh ???? Buna seara fetelor.....Ma alatur voua...maine astept si eu CM sau...nu...inafara da sani uriasi nu am nici un simpton de sarcina/ciclu...fata de luna trecuta.....Daca nu vin maine fac test...daca vine...intru pe Diane35(ptr chist).....Tin sa va informez ca ultima oara cand am fost gravida NU am avut test de sarcina pozitiv nici la 8 saptamani (cand se confirmase la eco)....Asa ca fruntea sus Eu abia m=am intors de la mare si sunt plina de optimism.....
elara spune:
Offf, fetelor ,ce rau imi pare cand aud de Z1 si teste negative...
Ah si asa o desfatare pentru ochi si inima sunt testele Ramonelei. Multumim, Ramo, ca ne incanti cu acele pozici. Multumim tuturor gravidutelor pentru pozele de eco.
Laura, ma bucur sa aud ca esti bine. Gugu ,ma bucur si pentru tine si ca ai vazut sacul lui bebe la eco. Ma intereseaza discutia despre retete de slabit numai ca imi fac timp f greu. De obicei abia reusesc seara sa va prind din urma ca sa va pot scrie si eu cateva vorbe. Rar reusesc sa intru mai des si sa scriu mai mult.
Eu sunt Z15 si sper. De exemplu, TB la mine se prezinta asa:
Z1 - 36,9
Z2 - 36,8
Z3 - 36,7
Z4 - 36,6
Z5 - 36,6
Z6 - 36,7
Z7 - 36,6
Z8 - 36,5
Z9 - 36,6
Z10- 36,5
Z11- 36,5
Z12- 36,5
Z13 - 36,6
Z14 - 36,8
Z15 - 37.0
Am incercat sa fac un mic grafic si aici.
Eee..eu acum as zice, ca pe undeva prin Z10 pana in Z13 am ovulat. Am prestat in Z11 si aseara, in Z14. Aseara, am stat dupa..., pe burtica fiindca am uter retrovers. Numai ca dupa asta m-am dus sa fac pipi de vreo 3 ori. Azi..iar am avut senzatia ca am urinat cevamai des ca de obicei. Acum iar simt asa. Si nu am baut mai multe lichide decat in alte zile.
Nu e acea senzatie de urinare iminenta care se simte jos, la sfincter, langa vulva, cand ai E Coli, ci e o senzatie de presiune in vezica. O fi de la presiunea ce ma exercitat-o pe vezica aseara cand am stat pe burtica?
Ca sa fie semn de sarcina as zice ca e muuuult prea devreme uitandu-ma la valorile TB.
Am citit ca acesta nevoie de urinare frecventa a femeilor gravide e data nu doar de cresterea in volum a uterului ce incepe sa apese pe vezica, dar si de acel HCG.
Dar analizand graficul, in cazul meu, ar fi mult prea devreme, nu??? Cand sa fi ovulat asa devreme?
Ufff ce de-a intrebari ma macina...
Scuze pentru ideile tampite!
Imi doresc asa mult un bebitz ca analizez prea mult.
Va pup si multumesc anticipat daca isi da cineva cu parerea.
Va doresc ce-mi doresc.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Ma mai tineti minte,huh ????
Sigur ca te tin minte. Bine te-am regasit.
Succes maine.
Dar mai sterge, pls, din emotionuri ca s-a latit pagina ingrozitor.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Alexa.1983 spune:
Gataaaaaaaa......pupi fata....cred ca e cu ochisori iubire.....E devreme...dar sper sa am gura...sau degetzelele....aurite
L5845 spune:
kalosalina, am refacut testul, dar sunt in mare ceata , pentru ca a iesit negativ. Singura diferenta intre primul, pe care l-am facut si cel de-al doilea, este faptul ca primul e tip caseta, iar al doilea, e tip banda, ambele Femina Clue. Am mai luat unul, tot tip caseta, aceeasi firma, dar mai am rabdare pana pe duminica....Si oare totusi sunt ? Dilema mare...Daca nu sunt, de ce a iesit a doua liniuta ca o umbra? Numa' asa, ca sa ma amageasca...?...Si de ce am simptome? Daca sunt, testul tip banda ce avea de nu a vrut sa arate a doua liniuta? Cred ca am luat-o razna....
Tizo, dupa cum am scris mai sus, inca mai am o farama de speranta....
Blanche, cred ca ne luam de mana la capitolul simptome de gravideala...poate totusi avem noroc . Nu-ti pierde optimismul
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Ali_bia spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!
Imi pare rau ca vi se intampla asa ceva.. c-am multe sunteti in aceeasi "oala"..vine sau nu vine...intarzieri mari...ufffff
Va doresc la toate sa aveti bebei cat mai repede ,asa sigur nu o sa mai fiti asa de suparate
Cand va vad asa ,parca si eu cad in butoi..rau de tot
Haide-ti nu mai fiti suparate, va rog eu din suflet
Nu stiu ce sa va mai zic...asa putine am ramas optimiste????????????
sa fim un pic mai "barbate.."
pe toate..poate va trece..........
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
iulia25 spune:
buna dimineata!ce mai fac fetele?
haideti la o cafeluta sau ceiut,ce bea fiecare!!!!
intre timp citesc ce s-a mai scris si revin la subiect.
sper sa apara vreo cineva pana atunci,ca am obs ca inca nu-i nimeni pe aici.
va urez o zi minunata tuturor!!!!!!
mi-am dat si eu cu putin GLOW,ia sa vad ce-a iesit..
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
RAMONELLA spune:
Eu sunt aici.Vin la un ceiut cald,ca asa e de frig la firma.poate ma mai incalzesc.
poze
vine bebe
Ramonel13+
Ali_bia spune:
Hai ca vin si eu la o cafeluta.....
Ramo tu ce mai faci? burticutza ce face? creste, creste?... poop burtica sa se ia si la mine
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina