Aspirante optimiste > 20 ani (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Cam bate vantul pe aici

Eu m-am intors dupa 4 zile petrecute la munte ... fix in perioada ovulatiei ... am in Z14 si Z15, dar nu sunt foarte increzatoare ca am servit cate putin in fiecare zi ... si parca asta nu ajuta sa se dezvolte.

Dar cine stie

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

BLANCHE dupa ticker nu mi-am dat seama in ce zi de intarziere esti...dar stiu cat de greu e si de dezamagita poti fi..noi suntem in acceasi oala..si sotzu meu e cu probleme si tot asteptam si asteptam din vara trecuta... eu m-am reglat cu Vit E si branca Ursului si-s ok acum, fix la 28 zile

fetelor ori mi s-a stramtat camasa de la spalat ori imi pocnesc sanii indata , tot e un lucru bun ca se mai maresc...
vi s-a intamplat fetelor sa nu aveti stare?..nu pot sta locului linistita...cred ca o iau la vale

pupici monica

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/Picgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Monica ce bine ar fi sa se prinda bebe, dupa atatea eforturi. Sper sa ajute tratamentul asta! tu de ce ai luat BU si vit E? Eu beau ceai de napraznic.
Tin pumnii!!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ariana si spor la

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

M-ati chemat,am venit.
Eu mi-am facut testul la 10 zile DPO,dar nu e o regula sa iasa pozitiv.Depinde de femeie.La unele iese chiar in ziua cand trebuie sa vina menstruatia,la altele chiar dupa o saptamana.
Monica tin pumnii,ai putea sa faci unul maine cu prima urina si daca nu,peste 2 zile.
Si fetelor la care va iesit testul negativ nu disperati!!!!Pana nu vedeti rosu....stiti povestea.

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput

BLANCHE am luat pt ca in ianuarie am avut un ciclu anovulator, adica am fost la echo cand trebuia sa am ovulatzie si a fost lipsa de foliculi...n-am vrut sa iau pastile pt stimulare ovariana si i-am zis doctoritzei sa ma trimita la un homeopat si am luat vit e cu branca ursului cu mladitze de zmeur si chiar din ciclu urmator am avut ovulatzie foliculi maricei..dar nu s-a prins pt ca sotzu are asteno si e cu trat si el

tare as vrea sa se prinda si sa fie bebe

pupici
monica

bebe, te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Monica sub ce forma ai luat BU? Tinctura sau pastile?

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

ALINA primele 2 luni am luat tinctura de 3 ori pe zi si luna aceasta am luat pastile ca deja nu mai suportam mirosu...ambele au dat rezultate bune

Cum te mai simtzi?

pupici
monica

bebe, te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Uite, binisor...tocmai am luat rez. de la spermograma. Au aparut imbunatatiri , dar se poate mai bine. Nr. a crescut de la 14 mil la 16 mil, iar mobilitatea A+B de la 40% la 54%. Vreau totusi sa ii mai dau un tratament - ma gandeam la Multi Maca si as vrea si eu sa iau ceva pt ovulatie, ca luna trecuta am avut cm la 23Z, deci nu cred ca am avut ovulatie...

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Blanche imi pare rau pentru testul negativ, sunt alaturi de tine si te sustin
Ce-i cu linistea asta pe aici?
unde sunteti?

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput