Salutare,
O colega mi-a spus ca ar fi auzit ca exista un fel de asigurare de sanatate/viata care sa iti dea o indemnizatie de maternitate. Adica practic, peste suma primita de la stat, ai primi si o suma din acesta asigurare.
Am tot cautat pe internet, dar n-am gasit. Voi ati auzit de asa ceva?
Eu una nu am auzit...dar suna interesant!
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004
era...pe vremuri....o alta metoda prin care statul a luat bani gravidelor
dupa plata a 6 luni puteai lua banii dar a fos ca si caritasul, o parte au prins
eu eram gravida cu fetita, am platit 4 luni adica aprox 15 mil si a aparut o lege prin care se anulau toate contractele RETROACTIV care erau pe rol si au luat si banii pe motiv ca vom primi ceva la pensie
deci lasa sperantele, lasa statul ca nu iesi decat in pierdere
daca altii stiu ca mai exista..........poate te pot lamuri, eu m-am ars, eram studenta, abia am facut rost de banutii aia
Am impresia ca ING avea asa ceva, inainte sa am eu baiatul, agenta mea de asigurari de pe vremea aceea imi propusese un astfel de produs. Din amintiri, vag, se platea o suma lunar, daca in anul cu pricina ramaneai gravida si nasteai primeai o suma de bani la nastere, destul de consistenta. sau depindea de rata cred. In fine, daca ai legatura cu vreun agent de asigurari de la ING intreaba pentru detalii precise.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Buna mmc_nd
ING, din cate stiu eu, acum , actual, nu face asigurari de nasteri. Dar voi intreba in seara asta pe agenta noastra.
Kari
PS Vrei raspuns aici, sau pe PM??
Da, exista asaa ceva la firma de asigurari Grawe. La aceasta firma am eu programul de pensie privata si cunosc multe persoane care au asa ceva, inclusiva aceasta asigurare de viata cu plata unei sume asigurate pt nastere.