Semineu
Raspunsuri - Pagina 2
liliana_28 spune:
Si ep mine ma trage ideea semineului pe lemne dar ma gandesc sa nu sara jar pe parchet sau pe covoras.
Cel mai mult im place mirosul de lemn ars.........
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
miria_cristina spune:
Nu sare ca se face la o anumita distanta sau cu ecran de protectie.
Nu stiu sa-ti dau prea multe amanunte, dar stiu ca se poate.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
marumiha spune:
Semineurile care ěncalzesc sěnt f. complicate si destul de scumpe,au o ěnstalatie cam genul celei de la masina adica cěnd ajunge la o anumita temperatura se pune ěn functiune un fel de radiator care degajaza acest aer cald.Semineurile moderne au diverse functionalitati si diverse sisteme adica pot ěncalzi aerul din casa ,caloriferele si apa sanitara,sau cele mai simple care ěn ultimul timp nu prea se mai construiesc cele pt companie cum se spune care de aprind cěnd vrei sa te relexez sa stai ěmpreuna cu prietenii sau mai stiu eu dar care au un rendiment f. scazut si costa destul de putin.Daca te intereseaza mai multe amanunte ěntreaba si-ti raspund,ti-as trimite si foto.
Kefi spune:
Fetelor,
Eu ma gindesc intotdeauna la partea practica a lucrurilor.
Mie mi se pare o mare bataie de cap un camin pe lemne. Trebuie sa ai grija sa te alimentezi cu lemne, trebuie sa le depozitezi undeva afara, sa ai grija sa faci focul (in loc sa apesi doar pe un buton), sa astepti pina ce vine ceva caldura, fac cenusa si mizerie in salon, trebuie sa cureti din cind in cind cenusa, nu incalzesc salonul in mod uniform si nici nu ai cum sa controlezi temperatura in camera.
Noi am avut pe lemne (dar nu l-am folosit niciodata) si l-am transformat in camin electric. Cu toate ca l-am curatat f bine inainte, chiar l-am si spalat, cind ii dau drumul celui pe curent, din cauza ca are un fan, inca sufla resturi de cenusa pe covor.
Poate sint eu o fire mai comoda, nu stiu cum sinteti voi…
Daca vrei flacara adevarata, mie cea mai buna idee mi se pare unul pe gaze. Astea vin cu niste butuci artificiali montati si iti da aspectul unuia pe lemne (ca si cel electric dealtfel). Exista unele care fac si zgomot de lemne care trosnesc, dar astea sint mai scumpe. Cit despre miros, poate se gaseste ceva care miroase a lemn ars si asa “impaci si capra si varza”.
Kefi
miria_cristina spune:
Pentru cel pe lemne nu este nevoie sa te alimentezi cu un vagon de lemne.
Sunt unele sofisticate, acum aparute, care din doua lemne fac sa incalzeasca toata casa.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
liliana_28 spune:
Buna,
Va multumesc mult pentru sfaturi si idei.
Casa respectiva este racordata la gaze iar incalzirea se face prin centrela. Semineul mi-l doresc pentru ca tanjesc dupa trosnitul lemnelor si mirosul specific.
Apartamentul l-am renovat ceva gen rustic cu modern. De aceea am optat pentru lambriu, piatra de rau pe grinzi si anumiti pereti.
O zi bunuta
BraveGirl spune:
Azi au venit oamenii sa lucreze la semineul meu...cand e gata o sa pun poze.
==========
Corina
Albumul meu
liliana_28 spune:
Astept cu nerabdare poze si poate imi dai si mie mai multe detalii espre cum a decurs montajul.
O zi bunuta