medicamente din timpul sarcinii

medicamente din timpul sarcinii | Autor: jordan

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor
ar putea cineva sa imi spuna si mie daca Elevit-ul se da compensat sau gratuit?Pentru ca doctora mea de familie mi-a zis k se da gratuit celor care nu lucreaza,dar eu stiam k s-ar da gratuit in general...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

exact in aceasi situatie am fost si eu si mi-am schimbat dr de familie!!! acelasi lucru mi l-a zis si mie, ca primesc compensat doar daca nu am venituri si eu aveam nevoie si de No Spa si Utrogestan, deci costa destul pe luna.
mi-am schimbat dr de familie si luna trecuta am luat pt prima oara compensat, in loc de 1.300.000 am platit 220.000. cred ca e o diferenta care se simte!!
numai bine!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Buna, eu vreau sa va intreb de medicamente permise in sarcina: sunt racita, curge nasul si tusesc rau de tot, ma doare si burtica atunci cand tusesc, cred ca nu-i place bebitei. Si nu stiu ce pot sa iau... De la farmacie mi-au dat un sirop cu pin, brad si propolis, si pastilute de Voseptol, toate naturale, dar altceva nu prea au stiut ce as avea voie acum, la inceput de trimestru 3 de sarcina, si nici eu nu vreau sa risc. V-ati confruntat cu asa ceva?

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

Buna, eu vreau sa va intreb de medicamente permise in sarcina: sunt racita, curge nasul si tusesc rau de tot, ma doare si burtica atunci cand tusesc, cred ca nu-i place bebitei. Si nu stiu ce pot sa iau... De la farmacie mi-au dat un sirop cu pin, brad si propolis, si pastilute de Voseptol, toate naturale, dar altceva nu prea au stiut ce as avea voie acum, la inceput de trimestru 3 de sarcina, si nici eu nu vreau sa risc. V-ati confruntat cu asa ceva?

Anca

Eu una am scapat de raceli cu ceaiuri cu muuuuulta lamaie si u miere de albine. Dar imi spunea medicul de failie ca de acu pot sa iau 2 pastile de paracetamol pe zi daca e vreodata nevoie. Stiu ca fetele mai luau, pentru raceala si Oscilococcinum, tot un preparat naturist. Nu stiu cat de eficient e dupa ce s-a declansat raceala, dar rau nu poate sa faca.

Multa sanatate tie si bebitei!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Merci mult, Lia! Ceaiuri bag si eu la greu, cu lamaie si miere.
Paracetamol nu prea am de ce sa iau, ca n-am febra.
Oscilococcinum e homeopat, e bun, dar cam la debutul racelii, cand tusesti de behai ca mine, nu prea mai ajuta... Sunt la intrecere de tusit cu fii-mea, dar ei pot sa-i dau Ambrohol macar...

Anca

Mergi la inceput