Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine4ever spune:
Danylo si sotu ia Zn, Seleniu si Multi Maca de la FLP. Am citi ca zincul ar fi bien luat cu Vitamina A (al avind problem si cu ichitioza nu i-ar strica) dar se tinea de cap cind i-am zis, deci sa nu iti fie ciuda pe sotul tau. /si al meu lua med cit i-am dat si ce i-am dat eu dar deja se satura, mai ales ca nu is nici rezultate.

si succes in continuare.
in asteptarea unui ingeras
inuta12 spune:
ziua buna..
va rog mult ajutati-ma cu niste informatii..
am facut spermograma la ids si sunt anumite lucruri pe care nu stiu cum sa le interpretez:
- anticorpi antispermatici: 40 %
- velocitate : 11 pm/s
- indice de mobilitate 127
- forme normale 28 %
- viabilitate 45%
- atipii la nivel de (urmatoarele au fost bifate):
- cap (alungit,subtiat,microcefal,acrozom absent,baza anormala,acrozom malformat)
- piesa intermediara (rest citoplasmatic, angulatie)
- din spermatozoizi analizat: forme tipice 28% si atipice 72 %
va rog mult
pana vineri mai astept si rezultatul la spermocultura sa vedem daca exista vreo infectie...penttru ca la leucocite scrie 1,8 mil/ml
va multumesc anticipat
smoly spune:
inuta nu v-a trimis dr.Matei sa faceti o eco testiculara?Sa nu aibe vreun varicocel incipient.Sotului meu i-a gasit un varicocel fff mic si a zis ca nu e de operat decat dc are anticorpi antispermatici.si are 20% dar prea putin a zis ea(Matei),asa ca nu l-am operat ca n-a fost nevoie
incercam la proiectul bebe-mai 2006
inuta12 spune:
Smoly..am fost la Calomfirescu prin decembrie...dar nu a gasit nimic.
cine imi interpreteaza si mie spermograma? va rog mult
housepocket480 spune:
Buna dragi oligospermiste si oligospermisti. Sunt o fosta oligospermista care a reusit in lupta - asteptam un bebe.
Mi-au mai ramas doua cutii de Tribullus Terrestris adus din Bulgaria si cine ar dori - face minuni sa stiti - sa ma contacteye pe site su pe mail. Numai bine si sa va dea DD bebeii sanatosi mult doriti.
29+
monica11 spune:
MAGDUTZA si eu sunt din Cluj..cine va trateaza? sotzul meu are 1,4 mil cu oligoasteno si ia tratament naturist si inca speram...nu prea stim ce sa mai facem..
pupici
monica
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
sunshine4ever spune:
Monica Noi suntem pacientii lui Muresan Daniel de la Gine 1 , de tratament ce sa iti zic, am facut cu brinca ursului, cu vitamina E forte si nimic , am batut apsul ep loc , pe cind sa facem Ia nu a fost cu ce dr i-a dat al sotu clomifen tb o luna de ziel dar verdictul tot acelas a fost Fiv in final, si asa ne-am hotarit sa mergem in Ungaria pt Fiv. Acu ii dau Zn, seleniu si multi maca de la FLP si tratamentul de tiroida si prolactina, dar sa stii ca rezultatul nu e bun deloc, desi la nr de al 3.4 a ajuns la 7.8, dar de al motilitatea lor de 40% a ajuns la 0. Deci ramine fivul speranta noastra.
Voi cum stati? La ce medic sunteti?
in asteptarea unui ingeras
Liana30 spune:
oauuuuuuuu,,oauuuuuuuuu..lumeee nouaaa pe'aci pi la noi..![]()
Felicitariiiiiiiii housepocket480
ma bucur din tot sufletul ca ai reusit...sa ai o sarcina usoara ..te puppppp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
andriushca spune:
buna fete!
am sot cu astenoteratospermie si as vrea sa stiu daca avem sanse sa concepem bb natural sau care ar fi aceste sanse.
sunt putin speriata si confuzata deoarece in urma analizelor pe care le-am facut ni s-a spus ca am putea avea bb si natural, ca apoi sa-mi recomande IA motivand ca altfel nu avem nicio sansa din cazua spermogramei sotului. (aceeasi doctorita)
inca ceva: oligospermia este mai grea ca asteno, sau cam pe ce treapta s-ar afla asteno dupa normospermie, daca se poate face o asa clasificare. multumesc si daca am spus prostii, sa ma iertati! va pup
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
nusy spune:
Andriushca, spune-ne si rezultatele spermogramei,ca sa ne putem da seama daca puteti concepe natural sau nu...pentru ca daca e astenoteratospermie usoara,se poate rezolva cu naturiste,tratat infectii( daca e cazul)...daca insa e grava,nu stiu daca ar ajuta si inseminarea.Asta,deoarece pentru a reusi o inseminare,spermatozoizii trebuie sa fie vioi ca sa poata ajunge la ovul( chiar daca drumul de parcurs e mai scurt decat la un contact sexual) si normali,ca sa-l poata fecunda(iar "terato " arata ca nu prea sunt forme normale).
In ceea ce priveste ierarhizarea,parerea mea e ca atat oligospermia cat si astenospermia sunt cam pe aceeasi treapta...sau poate astenospermia e mai putin grava,intrucat (cred eu) e mai usor sa inviorezi niste gigei cu medicamente,decat sa-i produci..Asta e parerea mea...
Nusy