Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna fetelor,
Sotul a facut o spermograma care a iesit asa 12 mil/ml, mobili 50% (ar fitrebuit 60%0, aspect normal 67% (ar fi trebuit 70%). Problemaeste ca a fost facuta dupa mai mult de 5 zile de abstinenta, respectiv vreo 16. Inainte de a merge la Sanador am intrebat daca e vreo problema daca sunt mai mult de 5 zile si de acolo ni s-a spu ca nu conteaza daca sunt mai multe important sa nu fie mai putine de 3.
Totusi ieri am citit pe aici pe forum ca dupa multe zile de abstinenta rezultatele sunt proaste. Voi ce parere aveti? Ne gandeam sa o repetam. Unde credeti ca ar fi mai bine?
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana: bineinteles ca trebuie s-o repetati.Perioada de abstinenta este de 3-5 zile, nici mai mult,nici mai putin.Eu iti recomand s-o faceti la d-na dr.Matei,este cunoscuta ca face spermogramele cu cea mai mare acuratete. O gasesti la Sabyc, la IDS sau la Policlinica CFR2.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

quote:
Originally posted by Marush

Nusy, noi suntem pe tratament cu Miopeptid..din cate imi amintesc si voi ati urmat acelasi tratament. Ce rezultate ati avut?

In legatura cu varicocelul al carui posesori suntem si noi....o intreb pe ella_72: ce grad avea varicocelul operat de voi?
Noi avem gradul 1 spre 2 si Dr. Soare ne-a recomandat sa mai asteptam ca e putin probabil sa fie de la el.
Titelu oare ce grad avea?
Va rog sa-mi raspundeti la intrebari.

Ps:noi de la azoo am trecut la oligo cand Dr Soare ne-a incurajat cu o estimare de aproximativ 100 000. Eu spun, din cate am vazut ca a fost destul de generos cu valoarea asta!

Buna. Am citit ca sotul tau a facut tratamentul cu miopeptid.Cum a iesit spermograma in urma tratamentului?
Si sotul meu a facut 3 luni de injectii cu miopeptid si a iesit o.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antosit

CrisaS ti-am scris un PM!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Buna
Vreau si eu sa stiu unde gasesc acest medicament miracol, Multimaca?Cat costa?Se ia la recomandarea medicului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Esaria , MultiMaca este produs naturist (vezi prospectul pus de mine pe prima pag la sub Azoospermie) si se poate cumpara numai de la distribuitori autorizati Forever Living. Costa aprox 1 mil lei.

Miki

Mergi la inceput

Esaria,
Sunt distribuitor al Produeslor Forever. M-am inscris pentru consumul personal. Daca vrei produsul ti-l pot comanda eu la pretul firmei in jur de 20 euro. Pretul pentru clienti este mai mare.
Noi il luam amandoi acum de vreo 2 saptamani. Efecte inca nu stiu sa-ti spun.
Liana

Mergi la inceput

Nusy,
Sotul meu a refacut azi spermograma la d-na dr. Matei. E cam dezastru. 3.8 milioane, 10% cu aspect normal - in concluzie suspiciune de varicocel. Maine mergem la medic sa vedem ce ne spune.

Liana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liana.berbec

Esaria,
Sunt distribuitor al Produeslor Forever. M-am inscris pentru consumul personal. Daca vrei produsul ti-l pot comanda eu la pretul firmei in jur de 20 euro. Pretul pentru clienti este mai mare.
Noi il luam amandoi acum de vreo 2 saptamani. Efecte inca nu stiu sa-ti spun.
Liana

Liana.berbec- cate tablete are un flacon si cate ne-ar trebui? si cum se iau?

Mergi la inceput

Flaconul are 60 de tablete si se iau o capsula dimineata si una seara.
http://aloe-vera.miral.ro/html/produse.html
Ti-am pus un link, nu stiu de cine este facut dar are mai multe informatii despre produsele Forever Living. Noi am folosit cateva dintre ele cu succes si am prins incredre. Le-am dat si baieteluilui cu efecte bune.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liana.berbec

Flaconul are 60 de tablete si se iau o capsula dimineata si una seara.
http://aloe-vera.miral.ro/html/produse.html
Ti-am pus un link, nu stiu de cine este facut dar are mai multe informatii despre produsele Forever Living. Noi am folosit cateva dintre ele cu succes si am prins incredre. Le-am dat si baieteluilui cu efecte bune.

Multam mult de informatii.Deci,putem lua amandoi cate un flacon,asta inseamna ca avem pt 30 de zile, si ne trebuiesc doua flacoane.Vrem si noi doua flacoane.Cum facem?

Mergi la inceput