Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by nusy

Bitza: bebelusul nu este afectat daca tatal a luat antibiotice inainte de conceptie.Deci nu asta e problema. Problema care se pune la barbati este ca antibioticul le afecteaza spermatogeneza si nu mai au gigei buni de fecundat,adica nu prea sunt asa sanse sa ramai gravi.Dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele...unul si bun e de ajuns.Asa ca,dati-i bataie!

Nusy

Nusy i-as da eu bataie, dar de abia vineri(adica maine) facem din nou analiza sa vedem daca am scapat de infectie.Ca zice ca trebuie sa ne ferim cu prezervativ, ca sa nu-mi dea mie infectia.Asa nu am nici o sansa pana nu aflam rezultatul .

http://tt.lilypie.com/1GXYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Atunci...dati-i bataie dupa ce refaceti analiza! Succes,sa se lase cu bebel!

Moremi: nu te demoraliza,nu asta-i solutia! Trebuie sa va inarmati cu multa vointa,rabdare si...curaj si veti reusi!Totul e sa faceti toate investigatiile pentru a putea descoperi cauza si a o trata, daca e tratabila...daca nu..exista solutia numita FIV! Asa ca, sanse exista.Trebuie valorificate!Multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor!
Nusy ce mai faci? Esti bine sper si astepti cu forte noi uramtorul pas. Tin pumni strinsi strinsi pt reusita

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

buna ziua
si eu sunt o aspiranta la un bebe. ne-am hotarat de curand sa avem un copil si am considerat ca inainte de a ne apuca serios de treaba in acest sens sa mergem la un control de rutina. medicul ginecolog mi-a gasit o infectie si m-a trimis intre timp la medlife pt o ecografie endovaginala care se pare ca a iesit foarte buna. sotul meu a facut o spermograma tot la medilife si stupoare a iesit f prost. spermtozoizi 1 mil, mobilitate 40%.medicul ginecolog ne-a trimis pt investigatii la damian. ne-a sfatuit ca inainte de repetarea spermogramei sa facem amandoi tratament pt infectie. acum suntem foarte derutati, speriati si nu stim de unde sa incepem lupta.

cristofor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Magduta: astept cu nerabdare sa incep al doilea FIV.Deja am inceput sa-mi cumpar medicamentele:dipherelin-ul,utrogestan-ul, trombo ass,acidul folic,seringile.La sfarsitul lui iulie-inceputul lui august,merg la eco si vad si cand incep iar.Te pup!

Andrutzza: imi pare rau ca ai intrat si tu in randurile noastre.Asta e...n-avem cu cine ne bate! Eu zic sa urmati sfatul ginecologului,ca este foarte bun.Tratati intai infectia,apoi repetati spermograma,dupa care mergeti la Damian.Este un urolog foarte bun,care va va trimite sa faceti toate investigatiile necesare( analize hormonale ale sotului,eco testicular, spermocultura).Si poate aveti norocul ca oligospermia sa se datoreze unei cauze tratabile si sotul tau sa isi revina.Daca nu...exista ca ultima solutie FIV-ul ,asa ca oricum aveti sanse sa fiti parinti. Sa aveti bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

buna. Fetele de pe lista oligospermistilor a venit minunea pe cale naturala sau prin alte metode(IA sau FIV)? Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Sunt pt prima data pe forum, urmeaza sa fac IA la Cluja,tot cu oligospermie si sunt un pic in ceata cu problema asta. Am prins un pic de curaj cand am vazut de aici.

poate... intr-o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

buna ziua
iti multumesc nusy pentru incurajari.sper din tot sufletul ca toate sa reusim sa avem un bebe fiindca nimeni nu merita sa treaca printr-o astfel de drama.noi nu stim nimic despre damian asa ca ma bucur sa aud lucruri bune. doctorul ginecolog ne-a zis sa mai stam pana in toamna si apoi sa mergem la el. sa ne luam vacanta si sa incercam sa eliminam stresul deoarce sotul meu are un serviciu f stresant. dar ne este teama ca pana in toamna sa nu-i scada numarul de spermatozoizi si mai mult.bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mary eu sunt din Cluj si dunt pacienta lui dr Muresan Daniel de la Gine 1. Ma mir ca cu oligospermei ti-a zis sa faceti IA, cam mici sanse. LA noi din start ne-a zis ca trebuie sa facem Fiv chiar cu Icsi.Iti doresc mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Salut, fetelor!
Sunt plina de nervi; tocmai am fost si am ridicat rezultatul spermogramei sotului si am facut acolo un taraboi de sa ma tina minte si asta nu din cauza rezultatelor bazate pe analiza spermei ci din cauza rezultatului incomplet. Haideti sa va scriu ce anume era trecut pe buletinul de analiza:
volum: 2 ml
Nr. spermatozoizi: 8 mil
Mobilitate: 30%
Morfologie: normala
Frecvente leucocite
Nici macar nu erau alaturi valorile normale sa-mi pot da si eu seama in ce ape ma scald. Cum sa-mi scrie mobilitate 30%, dar A-ul, B-ul, C-ul unde sunt? Ce anume e 30%? Ca sa nu mai spun ca nici diagnostic nu a pus! Exact ce am scris eu mai sus si nimic in plus! Nu pot sa cred! Banii au stiut repede sa ne ia, dar serviciile lasa de dorit!

Mergi la inceput