Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 25
Jasmin012 spune:
Biby, vad ca ceri idei despre cum sa vomiti. Iti spun cum fac eu: ma aplec putin peste toaleta si imediat imi vine, desi eu nu sunt deloc sensibila si in viata mea normala nu vomit niciodata. Nici acum cu sarcina nu mi se intimpla sa merg urgent sa vars, dar daca fac ce am zis imi vine destul de usor si intr-adevar ma simt mult mai usurata, parca am mai putin greturi dupa aceea. Vezi doar sa nu faci asta pe stomacul gol. Altceva care ma face sa am senzatia de voma este sa ma spal pe dinti. Pasta de dinti imi provoaca greata. Ma rog, e cam ciudat sa dai cuiva idei despre cum se poate face sa se vomite, dar incerc sa ma gindesc la faptul ca oricum in perioada asta vietile si obiceiurile ne sunt date peste cap. Incerc sa ma consolez cu asta.
Ancuta, de-abia astept sa povestesti miine cum a fost eco la Iosup. Am si eu programare la el pe 1 iunie. succes miine si sa dea DD sa-ti spuna si sexul lui bebe. 
bb_yasmi spune:
ceea ce stiu eu sigur despre Utrogestan, este ca nu e recomandat sa il opresti direct,ci trebuie facuta treptat oprirea. cum e totul ok cred ca pot lua doar 1/zi, nu???
mai e cineva care sa ia doar 1/zi????
Jasmin, ce frumos, mergi la eco sa-l vezi pe bebe, de ziua lui, de ziua copilului!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
gill spune:
Bine v-am gasit mamici!!!!
Cine ma lamureste si pe mine.......cand trebuie sa intrerup acidul folic????.......
.....eu am uitat sa-l intreb pe dr.......si Scherita....spunea ca trebuie intrerupt dupa saptamana 12.....?
....mie nu mi-a dat inca nici vitamine......chiar daca am doar 46 de kg......a zis ca din analize nu rezulta ca ar fii cazul sa incep de acum...eventual sa iau doar FEROTAB (ceva cu fier)......
Va pup!!!!!
GILL
12+
bb_yasmi spune:
gill, si eu stiam ca acidul folic trebuie luat in primele 3 luni de sarcina, apoi treci pe vitamine. si mie mi-au iesit bine analizele, nu sunt anemica, totul e perfect si la inceput am ezitat (in sapt 7-8) sa incep cu vitaminele si am mai luat 1-2 sapt acid folic iar cand i-am zis la dr sa suparat pe mine, a zis ca daca mi-a dat vitamine, nu mi-a dat doar asa .....sa las acidul folic, ca elevit e mult mai bun.
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
unde ati plecat toate?????
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
bb elevitul contine necesarul de acid folic..asa aca dr. a zis bine, dar tu nu ai facut nicio prostie: suplimentul de acid folic se elimina din organism..deci corpul tau si-a luat cat a avut nevoie..restul..s-a dus![]()
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Jasmin012 spune:
Irina, nu ai poze cu BB-ii tai? Spune-mi si mie, te rog, cite ceva despre ginecologii din Spania. Mi-a mai spus Crisstiana unele lucruri, ea sta in Zaragoza, dar as vrea sa mai intreb si alte gravidutze de acolo, ca sa fiu foarte bine informata. Eu ma gindesc sa nasc in Segovia, sotul meu e acolo, lucreaza acolo si eu voi putea beneficia de tarjeta lui. Am auzit ca femeile sunt tratate foarte frumos in timpul nasterii si eu cred ca asta e un lucru foarte important. Daca poti, impartaseste-mi si mie experientele tale cu medicii din orasul unde stai tu. 
Jasmin
10+
gill spune:
Ar trebuii sa renunt la acidul folic?...am 12 sap si 3 zile......chiar daca nu il inlocuiesc cu alt supliment de vitamine....?
...va intreb pe voi ca medicul meu e plecat la niste cursuri in strainatate pana pe 3 iunie...si nu am pe cine sa intreb?
....adica..eu as lua in continuare...dar ma gandesc....excesul sa nu dauneze lui bb
gill
12+
bb_yasmi spune:
da pussi, stiu ca se elimina!!! cu cealalta gravidutza din Timisoara,ramona_jianu, oare ce o mai fi??? sper sa fie totul bine!!!
Pussi, mai inkolo, o "punem" de o intalneala, nu???
Gill, cum a spus si Pussi, surplusul se elimina prin urina. akuma alte contraindicatii nu stiu, dar poti lua vitamine, chiar daca nu ti-a zis dr, si un om normal are nevoie de un surplus de vitamine, dar mai o gravidutza!!
Jasmin, poze cu bebei Irinutzei, sunt in albumul nostru comun!
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
bb da, dar vezi...ca o sa cunosti o 
![]()
Sunt super bucuroasa....mi-a nascut o prietena

PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi