Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussi, e clar, fata si baiat!
Alfa Anca, categoric nu acidului folic dupa 12 sapt, nu mai face bine bebeului, intreaba-ti docctorul. Mie Marinescu mi-a interzis din S12 acidul folic si utrogestanul.

Shery 13+

my precious

eco-uri

burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deci sa intrerup Utrogestanul????
mie de la 9 sapt mi-a dat sa iau elevit si sa renunt la acid folic, dar eu mai luasem cam vreo 4-5 luni inainte sa raman gravi!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb tu mergi la Furdean, da?eu zic sa stai calma cand mergi la el ii spui ca vrei sa faci 3 D sau 4D. si o sa te lamureasca el cand e cazul sa mergi si la cine. Morfofetla se face si cu 2D. poate sa ti-o faca el ..daca el e medicul tau, asa mi se pare normal. Sau poate te cheama la Odobescu ca cica au un ecograf ultimul ragnet, cred ca 5 D..cand e de garda si vezi atunci! S-ar putea sa-ti zica ca nu e cazul de 3-4D si atunci ii zici ca asa vrei..si sa te trimita! Si ca info suplim. : tu cred ca ai sunat la Cioata, mai are si Crisan eco 4D.

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi pe toti trei. Spune-mi si mie de unde ai cumparat sutiene de gravidutza. Stiu ca esti din Timisoara, dar vreau macar sa stiu din ce gen de magazin le-ai luat: magazin special pt gravide sau altul? Si ai cerut chiar asa sutien de gravida? Si eu trebuie neaparat sa-mi iau, nu mai suport sutienele mele, mi se par incomode.

Fetelor, eu am fost azi la Giulesti si mi-am gasit medic care sa ma ia in evidenta. Doar ca nu stiu ce fel de medic este. Asa ca, daca stiti ceva despre el, spuneti-mi si mie. Se numeste dr. Cristescu. S-a uitat pe tot ce facusem eu pina atunci: analize, ecografii, m-a intrebat daca iau vitamine si i-am spus ca iau Centrum Materna si mi-a zis ca e foarte bine, e ok tot ce am facut pina acum, dar mai trebuie sa fac citeva analize: HIV, hepatita C si urocultura. Bine ca macar nu mi-a mai dat de facut rubeola, toxoplasma si citomegalovirus, ca astea le facusem cu o luna inainte sa ramin insarcinata si m-au costat destul de mult. Dar mi-a zis ca nu are rost sa le repet acum, poate prin luna a 7-a. Asa la prima vedere dr. Cristescu mi s-a parut ok dar vreu sa stiu mai multe despre el. Este enervant faptul ca nu are cabinet particular si a trebuit sa merg la Giulesti la camera de garda si era o aglomeratie...infernala.

Ramonella, sper ca nu te mai doare maseaua, parca te vad destul de vioaie.

Jasmin 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, nu te tunde. Poti sa ti-l stringi la spate, nu trebuie sa te tunzi pt asta. Exista o mie de moduri de a-ti aranja parul.

Mergi la inceput

sheri, anne mi-a zis azi si o baba , tot asta..asa ca astept! Nu ma supar
sherinu-ti functioneaza serverul??? ca-s supa, nu am primit nimic de multttttttttttttttttttttttt!
bbmie asa mi-au zis ambii dr. in sapt. 13 stop. utrogestan ..si elevit 1/2 zile..asata din sapt. 7! Suna-ti dr.! Vezi ca pe prospect la urtogestan paraca scrie cat se ia.... eu il am de la unguriii!!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Sunt tare curioasa ce este si la mine! Eu cred ca . Nu stiu de ce cred, simt lucrul asta! Daca am simtit eu cand am ramas ....

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Mergi la inceput

jasmin unul de la Jolidon cu 36 RON de bumbac alb, si unul de la Triumph cu 55 RON..se numeste MAMABEL..alb din ceva licra. Eu sa sti ca desi stau acasa, le port ca mi-e mai bine!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

bb tu mergi la Furdean, da?eu zic sa stai calma cand mergi la el ii spui ca vrei sa faci 3 D sau 4D. si o sa te lamureasca el cand e cazul sa mergi si la cine. Morfofetla se face si cu 2D. poate sa ti-o faca el ..daca el e medicul tau, asa mi se pare normal. Sau poate te cheama la Odobescu ca cica au un ecograf ultimul ragnet, cred ca 5 D..cand e de garda si vezi atunci! S-ar putea sa-ti zica ca nu e cazul de 3-4D si atunci ii zici ca asa vrei..si sa te trimita! Si ca info suplim. : tu cred ca ai sunat la Cioata, mai are si Crisan eco 4D.

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

doamne cata dreptate ai pussi !!! mersi de sfat. sa stii ca ai dreptate!! o sa stau linistita, pana merg la el (Furdean), peste 2 sapt si atunci il intreb. data trecuta (la 12 sapt cand l-am vazut pe bebe cum inoata am uitat sa-l mai intreb ... ).

iti trimit 3 pusy!!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor eu iau acum elevit una pe zi si utrogestan 2/zi..mi-l oprise si mie utrogestanul la una pe zi dar de cand cu contractiile mi-a dat iar 2/zi...am intelees ca sunt multe femei care au luat toata sarcina.

ROXANA 15+

Mergi la inceput